Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fatige píše:
Já kdysi po mém nyní už ex manželovi chtěla, aby ohřál dětem večeři ( šla jsem do sprchy).. během 2 minut jsem slyšela cinkat lžíce, tako volám… to už to mají teplé a on, že je to v kastrolu na kamnech a má to pokojovou teplotu![]()
. Druhý den jsem mu po příchodu z práce naservírovala oběd, který byl taktéž už nějakou dobu na kamnech a když ječel, že to má studený, tak jsem s klidem opáčila no nekcej, vždyť to má pokojovou teplotu
…a byl klid, už to nikdy neudělal
@fatige píše:
Já kdysi po mém nyní už ex manželovi chtěla, aby ohřál dětem večeři ( šla jsem do sprchy).. během 2 minut jsem slyšela cinkat lžíce, tako volám… to už to mají teplé a on, že je to v kastrolu na kamnech a má to pokojovou teplotu![]()
. Druhý den jsem mu po příchodu z práce naservírovala oběd, který byl taktéž už nějakou dobu na kamnech a když ječel, že to má studený, tak jsem s klidem opáčila no nekcej, vždyť to má pokojovou teplotu
Tak to bylo super řešení, pobavila jsi mě ![]()
@fatige píše:
Dobry, tomu rikam skola zivota
.
Trochu jsem prolitla prispevky..no ja bych mozna zkusila mu to pro priste neopakovat tisickrat, spis mu predat ditko a dat bezne instrukce, kde je jidlo kde piti a jit…a treba za hodku bych brnkla a rekla: Zlato, ja jsem asi zapomela, maly ma rad kdyz mu das co hodinku napit, to vis ty vedra, jo a vidis tobe jsem nechala v lednici pivko at se mi vy dva kluci osvezite oba.
Treba by zabral pristup - ja jsem na neco „zapomela“,tak ty to muj „pane tvorstva“ naprav
trochu mu nahonit ego a nepristupovat k nemu k jako nesvepravnemu chlapovi(prestoze se vyprdl na plinu a nedal klukovi napit, on by se prcek urcite ozval, kdyby zu ta zizen fakt horela…)Jinak ti muzu rict, ze dle toho co pises mas fajn chlapa- zlaty oci, aby u nas umyl nadobi, zatimco ja krmim mlade ![]()
No tak aspoň že v tom nejsem sama, máme to doma taky dost podobný..přeju pevný nervy, já už to přestala řešit, nebo bych se z něho asi zbláznila :mavam
Jinak máme stejně starý dítko, malej se nám taky narodil v říjnu 2012 ![]()
Tak u nas to je podobně akorát ten můj je schopnej si malou třeba na hodinu posadit na klín a nechat ji hledět do PC
Ne vždy, ale když se mu nechce nebo malá nemá náladu si hrát, tak si ji vezme sebou k počítači nebo tv… malou má moc rád, někdy dokážou blbnout dlooouho, ale co mívá k večeři nebo co jí oblíct na spaní to nemá ponětí ![]()
@Anonymní píše:
Tak u nas to je podobně akorát ten můj je schopnej si malou třeba na hodinu posadit na klín a nechat ji hledět do PCNe vždy, ale když se mu nechce nebo malá nemá náladu si hrát, tak si ji vezme sebou k počítači nebo tv… malou má moc rád, někdy dokážou blbnout dlooouho, ale co mívá k večeři nebo co jí oblíct na spaní to nemá ponětí
To mě nijak nepřekvapuje. já jsem ted zjistila, jsem v práci, že malá mela k jídlu pizzu a to jsem jí vykostila krásnýho čerstvýho pstruha a k tomu kaši, miluje ryby. určitě by to zblajzla jak malinu
stačilo to jen hodit do mikra. jenže se zasekli u nás na zahrádce u hospody, je tam teda hřiště a ted i nafouknutej bazének, nechtěla domu a tak dostala pizzu.
to že on se taky domu nehrnul už jaksi nepřizná
a co mám se věšet
jo a ještě perlička, je prej vykoupaná z toho bazénku
co jen dodat
![]()
Já kdysi po mém nyní už ex manželovi chtěla, aby ohřál dětem večeři ( šla jsem do sprchy).. během 2 minut jsem slyšela cinkat lžíce, tako volám… to už to mají teplé a on, že je to v kastrolu na kamnech a má to pokojovou teplotu