Třetí dítko - ano či ne?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9819
30.3.15 20:58

Nesla bych uz do toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
30.3.15 20:58

@fragola Pokaždé, když tě vidím v nějaké diskuzi, žasnu nad tím tvým metříkem - tedy nade všemi :-) A nakonec ještě dvojčátka, abys měla od všeho něco :-) Klobouk dolu, musíte mít doma veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.3.15 20:59

Podle mě už není moc velký rozdíl mít dvě nebo tři děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
30.3.15 21:24

@fragola já jsem věděla, že přijdeš povzbudit :palec: :potlesk: A omlouvám se, že ještě neznám nick, ale bylo to myšleno jen v tom nejlepším, samozřejmě :palec: Už jsem to psala tady několikrát, máš můj velký obdiv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
30.3.15 21:25

Já nevím, ale jako mladšímu je teprve 10měsíců, podle mě je moc brzy a na Tvůj věk už zase pozdě. Omlouvám se, ale já už bych do toho nešla…I když jsem si všimla že v mém okolí, je ted nějak moderní porodit jedno dítě a hned čekat další, vždyt si děti ani nestíháte užít ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
30.3.15 21:35

Já mám ted triletaka a tříměsíční holčičku a manžel chtěl vždycky tři děti, ale ted oba nějak cítíme, že uz jsme komplet a jsem za to ráda, protože uz bych další porod, sestinedeli a proste ty opravdu náročné začátky a že opravdu náročné byly, nechtěla znovu prožívat…ale to je samozřejmě jen můj pocit…já se ted těším az budou prcci větší a větší, jak se to bude měnit, budeme toho s nima podnikat vic a vic a taky se za ty 3 roky ( celkove to pak bude za 5 let doma) těším do práce;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
30.3.15 21:38
@Marťanka.n píše:
Podle mě už není moc velký rozdíl mít dvě nebo tři děti.

tohle nemuzu potvrdit, prechod mezi dvema a trema byl pro me nejnarocnejsi.

Zakladatelko, kdyz do toho pujdete, tak to zvladnes. Ono uz pak cloveku nic jineho nezbude, kdyz uz to tretatko je, tak to clovek vzdycky nejak zaridi, osefuje, navic potencialni nejstarsi uz bude samostatna jednotka, ja zazila prvni zimu, kdy nejstarsimu bylo 3,5r a nekdy jsem oblikala vsechny tri, k tomu dva na plinach a bylo to na budku. Ted je nejmladsimu 2 roky, uz neco ujde, kocar uz nemame a je to pohoda, deti si spolu vyhraji, je sranda je pozorovat, jak se navzajem vychovavaji, maji se radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
30.3.15 22:03

Šla bych do toho. pokud nepůjdete, možná si budeš vyčítat, že jste to nezkusili. pokud jo, a třetě mít budete, přijmeš ho s velkou láskou. Mít 3 děti je nádherný, mě přijde, že s každým dalším dítětem se ta láska nenásobí normálně, ale na kvadrát :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
31.3.15 08:45

@Bibi239 pro mě byl přechod ze dvou an tři téměř nejhladší.. hladší už byl jen ze tří na čtyři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová