Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jana Vajnerová hmmm cehopak jsem se to asi dotkla…ve zlym to vazne nebylo. Ale zjevne jsem mela pravdu.
@Tarjei píše:
@Jana Vajnerová hmmm cehopak jsem se to asi dotkla…ve zlym to vazne nebylo. Ale zjevne jsem mela pravdu.
myslíš? sory, ale mě to od tebe přišlo taky jako rýpání, Ale jestli chceš brát obranou reakci zakladatelky jako „potvrzení“ tvé pravdy ok, ale je to mimo…
Ja jen vyjadrila pochybnost.. to bylo cele. Kdyz na to konto nekdo vyleti jako čertík z krabicky, neni to muj problem.
@Tarjei nezlob se, ale zakladatelka tady popsala co ji skutečně trápí, chtěla poradit nebo vyslechnout a nemyslím si, že by bylo k věci jí psát ve stylu jako jsi psala ty. Navíc já jsem se o polopravdě již zmínila a nebyla potvrzená. Tak přeci nemá smysl tady zakladatelku takto necitlivě označkovat. Je to fakt zbytečné.
@Tarjei píše:
@Keyllah jo kazdej mame pravo reagovat jak je libo.
tak jistě, jen by to mohlo být na nějaké úrovni, ne? a stejně jak ty se můžeš vyjadřovat jak chceš, ten druhý se zase může ohradit, když nemáš pravdu, nebo ne? aha, to už se bere jako přiznání jeho chyby..
@Tarjei píše:
Ja jen vyjadrila pochybnost.. to bylo cele. Kdyz na to konto nekdo vyleti jako čertík z krabicky, neni to muj problem.
Máš pravdu, není. S tvým vyjádřením budou mít maximálně problém ti okolo, kterých se to může i dotknout, ale tvůj problém to fakt není…jen to o něčem dost vypovídá ![]()
@Jana Vajnerová Ahoj, nečetla jsem celou diskuzi. Měli jsme to samé. Od 3 let chodil do speciální logopedické školky. Byl pod dohledem psychologa, pedagoga a logopeda. Dnes je mu skoro 6 a pusinku nezastaví, až ho někdy brzdím
Zkus jestli v okolí také nemáte logo školku popřípadě školku s logopedickou třídou. Moc to pomohlo. V normální školce by se trápil
Nám třeba i řekli, že by ho nevzali když nekomunikuje.
Devcata to nikdy nepouzivate intuici? Kdyz clovek vi, ze je neco spatne, obvykle to tak je. Ano, kazdy se muze mylit. To je jasny. No uvidime, treba se za rok dva dozvime vysledek. Jasne ze preju zakladatelce, aby byl syn ok. Vsichni chceme zdrave deti. Nejsem krava, fakt ne ![]()
@Keyllah vypovida to leda o tom, ze rikam veci, jak mi bezi hlavou. Radsi nekoho nastvu a donutim premyslet nez se snazit aby me měli vsichni radi. Tim nikomu nepomuzu.
@Keyllah na cesani pravdy do hezke podoby nemam cas, na to jsem prilis stara
nerada nekomu ublizuju, ale nekdy je potreba silnej impuls..
@Tarjei píše:
@Keyllah vypovida to leda o tom, ze rikam veci, jak mi bezi hlavou. Radsi nekoho nastvu a donutim premyslet nez se snazit aby me měli vsichni radi. Tim nikomu nepomuzu.
však klidně, je to tvůj život. Já se snažím nikoho bez důvodu neurážet, i vlastní názor se dá říct slušně, bez útoku.
@Keyllah pokud mas pocit, ze krava jsem, neni nic snazšího nez se mi vyhnout.
@Tarjei nevím co po mě chcete!!
Nemám potřebu něco skrývat.
Já položila dotaz s věcí která mne trápí. Maminky mi řekly své názory a já si z těchto rad hodně vzala.
Pokud Vy máte potřebu se v něčem rýpat prosím, ale beze mne. Hledat někde něco co není.
Jinak všem maminkám moc děkuji…

Diskuzi opouštím