Trvalé bydliště na úřad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
16.10.15 16:54

Aha myslela jsem že jde o dávku na bydlení, protože ta se k trvalému pobytu vztahuje. S jinými dávkami si nejsem jistá, ale na úřadě by to měli příbuzné sdělit jestli se pro ní něco změní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
16.10.15 17:04
@Zupa píše:
Aha myslela jsem že jde o dávku na bydlení, protože ta se k trvalému pobytu vztahuje. S jinými dávkami si nejsem jistá, ale na úřadě by to měli příbuzné sdělit jestli se pro ní něco změní :think:

Příspěvek na bydlení ale musí mít propojení trvalého pobytu a nájemní smlouvy.

Zakladatelko, nemá to vliv na žádné dávky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
16.10.15 17:05
@Anonymní píše:
Díky všem :)@Zupa Co k odhlášení potřebuji vím, volala jsem na úřad. Potřebuji potvrzení o vlastnictví byt např. Výpis z KN, občanku, žádost a kontakty na svědky, kteří mi dosvědčí, že u nás nepobývají a budou ochotni to osobně přijít dosvědčit. Jde mi jen o to aby příbuzná skutečně nepřišla o alimenty a dávky jak tvrdí :,( Na to na obecním úřadě neznají odpověď. Každopádně děkuji všem :kytka:

Tak samozřejmě, že na obecním úřadě neví odpověď, to je snad logické. Buď jí odhásit chceš nebo net. Tvoje rozhodnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.10.15 17:06

@mag no právě a z toho důvodu tuhle dávku nepobírá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
16.10.15 17:07
@Zupa píše:
@mag no právě a z toho důvodu tuhle dávku nepobírá

A ani nemůže, tak proč jí teda tady řešíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
16.10.15 18:07

@mag protože to že jí nepobírá uvedla zakladatelka až potom co jsem to napsala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.15 20:08

Tak nyni mi pribuzna sdelila, ze pokud bude mit TP na urade tak prijde o pridavky na deti a rocni bonus na dite je to mozne? :think: odhlasit ji urcite chci ale nechci ji uvest do financnich problemu

• Citovat
  • Upravit
mag
12864
16.10.15 20:14
@Anonymní píše:
Tak nyni mi pribuzna sdelila, ze pokud bude mit TP na urade tak prijde o pridavky na deti a rocni bonus na dite je to mozne? :think: odhlasit ji urcite chci ale nechci ji uvest do financnich problemu

Není, zkouší to na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
16.10.15 20:15
@Zupa píše:
@mag protože to že jí nepobírá uvedla zakladatelka až potom co jsem to napsala :mrgreen:

Ale logicky jej ani pobírat nemohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
17.10.15 11:15
@Anonymní píše:

Blbost… já byla i se synem na úřadě hlášená rok a normálně jsem přídavky na děti atd. brala. Jen když jsem chtěla příspěvek na bydlení, tak jsem se musela nahlásit do bytu kde bydlím a s tím i mít platnou nájemní smlouvu. Jen to na tebe zkouší, aby nemusela být na úřadě jak bezdomovec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.17 23:38

Ahoj, můžu si dát trvalý pobyt na úřad když jsem majitelka části nemovitosti ve které mám doposud trvalé bydliště, ale již tam nebydlím?

• Citovat
  • Upravit
6569
2.3.17 23:43
@Anonymní píše:
Ahoj, můžu si dát trvalý pobyt na úřad když jsem majitelka části nemovitosti ve které mám doposud trvalé bydliště, ale již tam nebydlím?

V tomto si nejsem jistá, ale pokud vlastníš část nemovitosti, tipla bych, že ne. Ale nevím, určitě zavolej na daný úřad, oni Ti určitě poví přesnější informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
3.3.17 08:00
@Anonymní píše:

Ne, bydliště na úřad si dle svého uvážení a opravdu dát nemůžeš… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
3.3.17 08:41
@Anonymní píše:

Nikdo si nemůže dát sám tp na ohlašovnu. to lze jenom při zrušení tp na základě návrhu oprávněné osoby. V tvému případě nelze ani to, protože tě nelze odhlásit z nemovitosti ke které máš právní důvod k užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.17 08:45

Tady anonym, já si to myslela tak to zkusím jinak - dám si trv. bydliště k někomu - je to majitel bytu - co na to potřebuju? a co moje děti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová