Twilight sága, filmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7164
18.1.14 21:14

@magicalee má dvě půlky :kytka: a na uložto nešel stáhnout druhý dil v češtině. mě to nevadilo, a partnerovi jo. Po 1.dílu na primě, jsme si hned stáhli všechni díly a udělali si večerní maraton :mrgreen: taky mě to dostalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
18.1.14 21:15
@backjay píše:
@magicalee má dvě půlky :kytka: a na uložto nešel stáhnout druhý dil v češtině. mě to nevadilo, a partnerovi jo. Po 1.dílu na primě, jsme si hned stáhli všechni díly a udělali si večerní maraton :mrgreen: taky mě to dostalo.

a myslíš knihu?? :mrgreen: mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
18.1.14 21:16

Četla jsem všechny díly a považuji to za velmi příjemnou oddechovku. Líbily se mi obě dodatkové knihy - nedopsané Půlnoční slunce i Krátký druhý příběh Bree Tannerové. A docela bych uvítala nějaký tip na podobné knihy - zamilované, trochu naivní, ideálně fantasy, ale ne úplně blbé. Twilight opravdu úplně blbé není, i když je teď módou to prohlašovat.

Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
18.1.14 21:16

@magicalee knihu jsem nečetla, čtu jen čtyřlístek :mrgreen: film má dvě části :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
18.1.14 21:17
@backjay píše:
@magicalee knihu jsem nečetla, čtu jen čtyřlístek :mrgreen: film má dvě části :mrgreen:
:roll: to vím viděla jsem 8) čtyřlístek ti chválím… i když ty nové už moc nečtu.. :) to si raděj vytáhnu ty začínající :P
  • Citovat
  • Upravit
12127
18.1.14 21:17
@magicalee píše:
a myslíš knihu?? :mrgreen: mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film

není, jen jedna kniha :palec: jsem tě nepochopila, fakt už si dneska poposedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7164
18.1.14 21:18

@magicalee nene ty staré. Mám je po tátovi, a ještě drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
@SAJ píše: Četla jsem všechny díly a považuji to za velmi příjemnou oddechovku. Líbily se mi obě dodatkové knihy - nedopsané Půlnoční slunce i Krátký druhý příběh Bree Tannerové. A docela bych uvítala nějaký tip na podobné knihy - zamilované, trochu naivní, ideálně fantasy, ale ne úplně blbé. Twilight opravdu úplně blbé není, i když je teď módou to prohlašovat.Poradíte?

upíří deníky :mrgreen: (knihy)

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
@magicalee píše:
a myslíš knihu?? :mrgreen: mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film
Čtvrtý díl je jen jedna knihy - první a poslední část psaná z pohledu Belly, prostřední z pohledu Jacoba. Filmy jsou dva - nejspíš kvůli výdělku. Ten druhý díl ze čtvrté knihy je i hodně změněný proti knize - asi se to filmařům nezdálo dostatečně akční. :nevim: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
18.1.14 21:19
@Blešík píše:
není, jen jedna kniha :palec: jsem tě nepochopila, fakt už si dneska poposedám

bylo Vás víc takže to bude asi má chyba :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
18.1.14 21:20
@magicalee píše:
upíří deníky :mrgreen: (knihy)

Zkusila jsem a odložila, to se nedalo číst. :nevim:  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
18.1.14 21:20
@SAJ píše: Čtvrtý díl je jen jedna knihy - první a poslední část psaná z pohledu Belly, prostřední z pohledu Jacoba. Filmy jsou dva - nejspíš kvůli výdělku. Ten druhý díl ze čtvrté knihy je i hodně změněný proti knize - asi se to filmařům nezdálo dostatečně akční. :nevim: :nevim:
:zed: :zed: musim si koupit knihu… do mobilu se mi to asi celé nevejde :pocitac: :nevim: stahovala jsem to několikrát a vždycky mi to skončí stejně…
  • Citovat
  • Upravit
Medžika
18.1.14 21:21
@SAJ píše:
Zkusila jsem a odložila, to se nedalo číst. :nevim: :nevim:

mně stačí séroš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3696
18.1.14 21:21

@magicalee Tak to jo. :mrgreen: Stejně to nekončí slovem přicházejí. :mrgreen: http://www.colorky-charmed.estranky.cz/…eni/r39.html Tady je poslední kapitola z rozbřesku, tak se mrkni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
18.1.14 21:22
@backjay píše:
@magicalee nene ty staré. Mám je po tátovi, a ještě drží :mrgreen:
:dance: já po mamce.. něco z antikvariátů a tak… :palec:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...