Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@magicalee má dvě půlky
a na uložto nešel stáhnout druhý dil v češtině. mě to nevadilo, a partnerovi jo. Po 1.dílu na primě, jsme si hned stáhli všechni díly a udělali si večerní maraton
taky mě to dostalo.
@backjay píše:
@magicalee má dvě půlkya na uložto nešel stáhnout druhý dil v češtině. mě to nevadilo, a partnerovi jo. Po 1.dílu na primě, jsme si hned stáhli všechni díly a udělali si večerní maraton
taky mě to dostalo.
a myslíš knihu??
mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film
Četla jsem všechny díly a považuji to za velmi příjemnou oddechovku. Líbily se mi obě dodatkové knihy - nedopsané Půlnoční slunce i Krátký druhý příběh Bree Tannerové. A docela bych uvítala nějaký tip na podobné knihy - zamilované, trochu naivní, ideálně fantasy, ale ne úplně blbé. Twilight opravdu úplně blbé není, i když je teď módou to prohlašovat.
Poradíte?
@magicalee knihu jsem nečetla, čtu jen čtyřlístek
film má dvě části ![]()
@backjay píše:
@magicalee knihu jsem nečetla, čtu jen čtyřlístekfilm má dvě části
@magicalee píše:
a myslíš knihu??mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film
není, jen jedna kniha
jsem tě nepochopila, fakt už si dneska poposedám
@SAJ píše: Četla jsem všechny díly a považuji to za velmi příjemnou oddechovku. Líbily se mi obě dodatkové knihy - nedopsané Půlnoční slunce i Krátký druhý příběh Bree Tannerové. A docela bych uvítala nějaký tip na podobné knihy - zamilované, trochu naivní, ideálně fantasy, ale ne úplně blbé. Twilight opravdu úplně blbé není, i když je teď módou to prohlašovat.Poradíte?
upíří deníky
(knihy)
@magicalee píše:Čtvrtý díl je jen jedna knihy - první a poslední část psaná z pohledu Belly, prostřední z pohledu Jacoba. Filmy jsou dva - nejspíš kvůli výdělku. Ten druhý díl ze čtvrté knihy je i hodně změněný proti knize - asi se to filmařům nezdálo dostatečně akční.
a myslíš knihu??mně jde o knihu!4díl jestli je taky na dvě části jako film
@Blešík píše:
není, jen jedna knihajsem tě nepochopila, fakt už si dneska poposedám
bylo Vás víc takže to bude asi má chyba ![]()
@magicalee píše:
upíří deníky(knihy)
Zkusila jsem a odložila, to se nedalo číst.
![]()
@SAJ píše: Čtvrtý díl je jen jedna knihy - první a poslední část psaná z pohledu Belly, prostřední z pohledu Jacoba. Filmy jsou dva - nejspíš kvůli výdělku. Ten druhý díl ze čtvrté knihy je i hodně změněný proti knize - asi se to filmařům nezdálo dostatečně akční.![]()
@SAJ píše:
Zkusila jsem a odložila, to se nedalo číst.![]()
mně stačí séroš ![]()
@magicalee Tak to jo.
Stejně to nekončí slovem přicházejí.
http://www.colorky-charmed.estranky.cz/…eni/r39.html Tady je poslední kapitola z rozbřesku, tak se mrkni.
@backjay píše:
@magicalee nene ty staré. Mám je po tátovi, a ještě drží