Twilight sága, filmy

458
18.1.14 19:37

Twilight sága

Úplně mě okouzlila Twiling sága filmy.dnes je na prime 3 díl :) jenže první ani druhý jsem neskoukla do konce :roll: koupila jsem si první díl knihu. a až ji doctu tak si tentokrát v knihovně vypujcim další díly :dance: dnes jsem se divala v datartu a kauflandu jestli neprodávají 1. díl stmivaní DVD. a bohužel všude máj jen rozbřesk.sakra.asi si búdu muset koupit celou kolekci dvd přes internet.to se vyplatí vice.taky jste někdo této této seriiTwiling ságy propadli? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3696
18.1.14 19:39

Mám přečtené všechny 4 díly už minimálně 6×. :mrgreen: Ale já to mám stažené v mobilu a vždy jsem četla třeba v autobusu cestou do práce nebo tak. A filmy mám taky nakoukané všechny, že to znám skoro zpaměti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781

Tak si je všechny stáhni na uložto. cz ;)
Jinak já viděla jen druhou část posledního dílu :oops: :mrgreen: A líbilo se mi to ;)

Příspěvek upraven 18.01.14 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elessar

Knížky supr, filmy děs :D a vůbec českej dabing…to by jeden :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3893
18.1.14 19:40

Film se mi nejvíce líbí poslední díl Rozbřesk- ten mě fakt dostal hlavně ta druhá část. knížku jsem četla jen první díl ale až po tom co jsem viděla film a nebavila mě. kdybych prvně četla, určitě by se mi líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3696
18.1.14 19:42
@rasataka píše:
Film se mi nejvíce líbí poslední díl Rozbřesk- ten mě fakt dostal hlavně ta druhá část. knížku jsem četla jen první díl ale až po tom co jsem viděla film a nebavila mě. kdybych prvně četla, určitě by se mi líbila.

Tak to já zase byla ráda, že jsem to dřív viděla, jinak bych asi neměla dostatečnou fantazii na to, abych si vše představila. Takhle už jsem měla obrázek o postavách a místech vytvořený. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
18.1.14 19:42

Miluju to :srdce: :srdce: :srdce: nejvíce samozřejmě 1. díl, to je prostě moje srdcovka. Připadám si u toho sice jako puberťačka, ale ty jejich pohledy co předvádí v prvnim díle, pak už moc neopakují. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
18.1.14 19:43

@cumlanek knizky jsou super-mam celou serii :palec: filmy si stahni z netu, za koupeni moc nestoji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
18.1.14 19:46

Knížky jsme zhltla všechny 4 za jeden týden, tenkrát jsem nešla ani do školy a v noci jsem usnula vždy jen na chvilku, jak jsem se od toho nemohla odtrhnout. Filmy taky super, dneska jsem čučela na 1. a 2. část Rozbřesku (dnes poprvé s českým dubingem) a příště se vrátím hezky k originálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
18.1.14 19:49

Ja se dlouho branila vseobecnemu blazneni, az jsem sama totalne propadla :mrgreen: Videla jsem vsechny dily hrozne mockrat, cetla uz taky nekolikrat :) V Datartu jsem kupovala baleni prvnich 3 dilu, ale uz je to dva roky :/ Jestli nechces stahovat, tak koukni na net, urcite to sezenes.
Ale stve mne dabing :/ Doporucuju sledovat v originale s titulkama, je to o hodne lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545

@Gabulle už je s českým dabingem? musím kouknout.

Knížky jsou tedy mnohem lepší, ale líbí se mi to i filmově zpracované, sice ošizené, ale jde to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3893

@zulitvi já právě před očima měla ten film a vadilo mi i jak to není úplně stejný ve všem. ale film se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
18.1.14 19:52

Ahoj, kniha je pro mě tisíckrát lepší, ale na filmy se taky občas kouknu. Akorát tedy s titulky, protože dabing mi nesedl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.1.14 19:54

@cumlanek četla jsem knížky, filkmy taky znám- nicméně mě nenadchly, dabing je hroznej (ale líbí se mi hudba). ted jsem dočetla i midnight sun, tedy těch zveřejněných 12 kapitol - je to psané z pohledu edwarda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
18.1.14 19:57

@cherubínek souhlas, ten první díl je nej :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie