Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PetiteFillette píše:
@jana1111 Jo tak po tom taky marně pátrám. Podařilo se mi jen první díl, ale v příšerné kvalitě
Mohla bys mi poslat odkaz na ten prvni dil? Treba by mi to na telefonu stacilo ![]()
Já jsem to stáhla někde na cztorrentu a už ani nevím, který to byl, je jich tam hodně ![]()
@cumlanek píše:
KHolky mám dotaz: ve stmivaní jak edward vysáva jed z ruky od belly.tak u toho hraje taková " indiánská" písnička. nevíte kdo to zpívá za zpěvák nebo jak se ta píseň jmenuje. já bych strašně chtěla takové CD takových pisní. primo od toho co to zpívá.
Nie som si na 100% istá, ale mám dojem. že je to pieseň Roba Pattinsona Let me sign, videla som to už fakt dávno, skús si to pozrieť na youtube, či je to ono.
@PetiteFillette píše:
Já jsem to stáhla někde na cztorrentu a už ani nevím, který to byl, je jich tam hodně
Zkusim se mrknout, dekuju ![]()
Ahoj holky.
Hodně dlouho jsem Twilight odolávala a věděla jsem proč
. Všechny filmy jsem párkrát viděla a z knížek mám přečtěno dvanáct kapitol Midnight Sun, Twilight a teď jsem v polovině New Moon.
Také vám New Moon přijde oproti ostatním dílům slabší? Ať už jako knížka, nebo jako film?
Ahoj, asi jsem tupá, ale jde to někde stáhnout v angličtině s titulky? Zatím jsem to nacházela jen nadabované. Pro začátek první díl, ať neumřu blbá ![]()
Sehnal jste to prosim někdo v tom originálu s titulky? Děkuji