Twilight sága, filmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
575
24.2.14 12:59

Ajaj tak to je spatny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.2.14 14:14
@PetiteFillette píše:
@jana1111 Jo tak po tom taky marně pátrám. Podařilo se mi jen první díl, ale v příšerné kvalitě :?

Mohla bys mi poslat odkaz na ten prvni dil? Treba by mi to na telefonu stacilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.2.14 17:25

Já jsem to stáhla někde na cztorrentu a už ani nevím, který to byl, je jich tam hodně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.2.14 17:30
@cumlanek píše:
KHolky mám dotaz: ve stmivaní jak edward vysáva jed z ruky od belly.tak u toho hraje taková " indiánská" písnička. nevíte kdo to zpívá za zpěvák nebo jak se ta píseň jmenuje. já bych strašně chtěla takové CD takových pisní. primo od toho co to zpívá. :srdce:

Nie som si na 100% istá, ale mám dojem. že je to pieseň Roba Pattinsona Let me sign, videla som to už fakt dávno, skús si to pozrieť na youtube, či je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.2.14 19:45
@PetiteFillette píše:
Já jsem to stáhla někde na cztorrentu a už ani nevím, který to byl, je jich tam hodně :?

Zkusim se mrknout, dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.2.14 14:25

Ahoj holky.

Hodně dlouho jsem Twilight odolávala a věděla jsem proč :mrgreen:. Všechny filmy jsem párkrát viděla a z knížek mám přečtěno dvanáct kapitol Midnight Sun, Twilight a teď jsem v polovině New Moon.
Také vám New Moon přijde oproti ostatním dílům slabší? Ať už jako knížka, nebo jako film?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
17.3.14 11:13

Ahoj, asi jsem tupá, ale jde to někde stáhnout v angličtině s titulky? Zatím jsem to nacházela jen nadabované. Pro začátek první díl, ať neumřu blbá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.11.16 00:46

Sehnal jste to prosim někdo v tom originálu s titulky? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
30.11.16 17:01

Přes torrent se to dá stáhnout v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí