Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, nemáte některá poslední díl jako ebook? Ale ne ten šílený amatérský překlad z uložto, ale oficiální verzi? Neposlali byste, prosím?
Holky kde se daji ty knihy stahnout do mobilu? Na kterych strankach?
Tak jsem teď docetla knihu 1 díl. ke konci knihy to bylo bombovni
!!jsem to hltala jak blázen
teď jsem neskutečně napjatá na druhý díl. jenže se mi nechce do knihovny prší venku
tak to musim vydrzet do zítřka. ale zavolám tam a zamluvim si jí
nedovedu si predstavit ze ji někdo ma doma ze uz si ji vypujcil vyfouk mi ji. kruci ja bych četla!!
v mobilu me to neba číst boli me s toho oči. jak se vám to čte, vám co čtete knihy v mobilu
? Ja nevím ja jsem asi staromodni ale nechce se mi opustit kouzlo čtení z normálnich knih ![]()
@cumlanek nečtu na pc ani v mobilu, baví mě knížka v ruce
Jinak u nás v knihovně jsem si musela každý díl(kromě prvního) rezervovat a to jsem četla v době, kdy ještě nebyly slavné filmy.
@cumlanek
taky mě to v mobilu nebaví.. ale mám je teď v té čtečce.. Jako dobrý, oči z toho nebolí, je to stejné jako list papíru… Ale to kouzlo knihy je jiný, no..:-)
@Sisi137 píše:
@cumlanek nečtu na pc ani v mobilu, baví mě knížka v ruceJinak u nás v knihovně jsem si musela každý díl(kromě prvního) rezervovat a to jsem četla v době, kdy ještě nebyly slavné filmy.
Jo oni prave u nás v knihovně meli 2 a 4 díl jen. a ja hlupák jsem si tu dvojku nepujcila
tak snad bude.nebo ja jsem schopna si ji jit jinak koupit
nedovedu si predstavit ze bych měsíc necetla, zavislost
a pěkná ![]()
@Lejaa píše:
@cumlanek
taky mě to v mobilu nebaví.. ale mám je teď v té čtečce.. Jako dobrý, oči z toho nebolí, je to stejné jako list papíru… Ale to kouzlo knihy je jiný, no..:-)
Ja jak jsem vcera otevrela po celém dní tu knihu tak jsem ucitila tu vuni papiru a hned mi to pripomelo ten děj a edwarda
fakt je to krásné čtení, je to fajn
jen uvazuju jestli by mě to bavilo cist 2 krat nebo i vickrat? Možná nevím
ale asi by mi ten děj chybel je to krásné napsané. a člověk unikne od reality ![]()
@cumlanek
Mě knížka podruhé nikdy nebaví, ani neláká číst:-)
Jen mě štve, že jsem viděla filmy, takže vím, co čekat… Jen pořád doufám a čekám, že tám bude něco co ve filmu není:-)
Ahoj, nemate nekdo overeny link na ulozto na tyto filmy v originale? vidim tam jen s dabingem. nebo neumi hledat.diky
Ahoj, nikdy jem nebyla do těchto filmů nadšenec a dívala jsem se spíš ze zvědavosti. A nijak extra mě to neuchvátilo. Ale včera jsem si konečně vzpomněla, že se chci podívat na Rozbřesk, tak jsem to stáhla a koukala do 2 do rána, pak mě přemohl spánek
První část mě totálně rozsekala. To je tak strašně krásně udělaný..uplně jsem to celé prožívala s nima. Kouzlo prvního milování mě dostalo nejvíc
A všechny 3 ústřední postavy naprosto žeru!!! Kristen je tak krásná, jemná ženská, Tyler i Robert jsou k sežrání, oba! Připadám si jak puboš v největším rozpuku
A to jsou všichni o dost mladší než já ![]()
KHolky mám dotaz: ve stmivaní jak edward vysáva jed z ruky od belly.tak u toho hraje taková " indiánská" písnička. nevíte kdo to zpívá za zpěvák nebo jak se ta píseň jmenuje. já bych strašně chtěla takové CD takových pisní. primo od toho co to zpívá. ![]()
Z uložto jsem si kdysi stahovala celej soundtrack, tak tam koukni ![]()
Holky prosim poradte mi hde stahnout Stmivani v anglictine jen s titulkama
@jana1111 Jo tak po tom taky marně pátrám. Podařilo se mi jen první díl, ale v příšerné kvalitě ![]()