Twilight sága, filmy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
684
19.1.14 07:23

Holky, nemáte některá poslední díl jako ebook? Ale ne ten šílený amatérský překlad z uložto, ale oficiální verzi? Neposlali byste, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
19.1.14 07:45

Holky kde se daji ty knihy stahnout do mobilu? Na kterych strankach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.1.14 14:54

Tak jsem teď docetla knihu 1 díl. ke konci knihy to bylo bombovni :palec:!!jsem to hltala jak blázen :D teď jsem neskutečně napjatá na druhý díl. jenže se mi nechce do knihovny prší venku :twisted: tak to musim vydrzet do zítřka. ale zavolám tam a zamluvim si jí :?: nedovedu si predstavit ze ji někdo ma doma ze uz si ji vypujcil vyfouk mi ji. kruci ja bych četla!! :mrgreen: v mobilu me to neba číst boli me s toho oči. jak se vám to čte, vám co čtete knihy v mobilu :think:? Ja nevím ja jsem asi staromodni ale nechce se mi opustit kouzlo čtení z normálnich knih :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.1.14 14:57

@cumlanek nečtu na pc ani v mobilu, baví mě knížka v ruce :) Jinak u nás v knihovně jsem si musela každý díl(kromě prvního) rezervovat a to jsem četla v době, kdy ještě nebyly slavné filmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.1.14 15:06

@cumlanek
taky mě to v mobilu nebaví.. ale mám je teď v té čtečce.. Jako dobrý, oči z toho nebolí, je to stejné jako list papíru… Ale to kouzlo knihy je jiný, no..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.1.14 15:07
@Sisi137 píše:
@cumlanek nečtu na pc ani v mobilu, baví mě knížka v ruce :) Jinak u nás v knihovně jsem si musela každý díl(kromě prvního) rezervovat a to jsem četla v době, kdy ještě nebyly slavné filmy.

Jo oni prave u nás v knihovně meli 2 a 4 díl jen. a ja hlupák jsem si tu dvojku nepujcila :zed: tak snad bude.nebo ja jsem schopna si ji jit jinak koupit :roll: nedovedu si predstavit ze bych měsíc necetla, zavislost :* a pěkná :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
21.1.14 15:09

@cumlanek já už je mám pro jistotu doma všechny :lol: a moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
21.1.14 15:15
@Lejaa píše:
@cumlanek
taky mě to v mobilu nebaví.. ale mám je teď v té čtečce.. Jako dobrý, oči z toho nebolí, je to stejné jako list papíru… Ale to kouzlo knihy je jiný, no..:-)

Ja jak jsem vcera otevrela po celém dní tu knihu tak jsem ucitila tu vuni papiru a hned mi to pripomelo ten děj a edwarda :cert: :mrgreen: :mrgreen: fakt je to krásné čtení, je to fajn :D jen uvazuju jestli by mě to bavilo cist 2 krat nebo i vickrat? Možná nevím :nevim: ale asi by mi ten děj chybel je to krásné napsané. a člověk unikne od reality :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.1.14 15:18

@cumlanek
Mě knížka podruhé nikdy nebaví, ani neláká číst:-)
Jen mě štve, že jsem viděla filmy, takže vím, co čekat… Jen pořád doufám a čekám, že tám bude něco co ve filmu není:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
22.1.14 16:37

Ahoj, nemate nekdo overeny link na ulozto na tyto filmy v originale? vidim tam jen s dabingem. nebo neumi hledat.diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.1.14 21:49

Ahoj, nikdy jem nebyla do těchto filmů nadšenec a dívala jsem se spíš ze zvědavosti. A nijak extra mě to neuchvátilo. Ale včera jsem si konečně vzpomněla, že se chci podívat na Rozbřesk, tak jsem to stáhla a koukala do 2 do rána, pak mě přemohl spánek :mrgreen: První část mě totálně rozsekala. To je tak strašně krásně udělaný..uplně jsem to celé prožívala s nima. Kouzlo prvního milování mě dostalo nejvíc :) A všechny 3 ústřední postavy naprosto žeru!!! Kristen je tak krásná, jemná ženská, Tyler i Robert jsou k sežrání, oba! Připadám si jak puboš v největším rozpuku :mrgreen: A to jsou všichni o dost mladší než já :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
13.2.14 22:05

KHolky mám dotaz: ve stmivaní jak edward vysáva jed z ruky od belly.tak u toho hraje taková " indiánská" písnička. nevíte kdo to zpívá za zpěvák nebo jak se ta píseň jmenuje. já bych strašně chtěla takové CD takových pisní. primo od toho co to zpívá. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.2.14 07:09

Z uložto jsem si kdysi stahovala celej soundtrack, tak tam koukni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
24.2.14 12:52

Holky prosim poradte mi hde stahnout Stmivani v anglictine jen s titulkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.2.14 12:58

@jana1111 Jo tak po tom taky marně pátrám. Podařilo se mi jen první díl, ale v příšerné kvalitě :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí