Účinky antidepresiv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lucinica88
26.4.12 17:05

jak se cítíte? :,(

• Citovat
  • Upravit
10486
26.4.12 17:08
@Lucinica88 píše:
jak se cítíte? :,(

já dnes naštěstí celkem dobře co ty, ale podle smajlíka tuším, že blbě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
26.4.12 17:33

AD

no je mi trošičku líp.. ale ty prášky asi pořád ještě neúčinkují.. :( Tobě už účinkovat začaly?

• Citovat
  • Upravit
Lucinica88
26.4.12 17:33

AD

no je mi trošičku líp.. ale ty prášky asi pořád ještě neúčinkují.. :( Tobě už účinkovat začaly?

• Citovat
  • Upravit
10486
26.4.12 18:01

nee, ale vzala jsem si půlku lexaurinu a uvařila jsem si meduňkový čaj tak to pomohlo, ale doufám, že už brzy nebude lexaurin třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
26.4.12 18:38

AD

No já zas sem si odpoledne dala neurol a bylo mi lépe… jak dlouho už je bereš? 2 týdny? 3 týdny? Taky Ti občas příjde, že se Ti stav horší? Místo, aby došlo k úlevě, tak je Ti hůř? A příznaky: tlaky na hrudi, horko na hrudi, bušení srdce a nervozita, vnitřní neklid,klepání ruk?Jinak můj email: ***@centrum.cz .. napiš mi tam, jestli budeš chtít:)

• Citovat
  • Upravit
3526
26.4.12 21:02
@marinka5 píše:
@makynah taky nejsem toho moc sníst, max. ovoce zeleninu polívku nebo jogurt a už je na mě vidět, že jsem dost zhubla, no už bych si taky tak přála aby mi bylo fajn a docela bych i brala kdybych začala aspoň trochu přibírat, protože jak málo jim tak mi je i blbě od žaludku, ach jo tyhle stavy jsou hrozný :zed:

Marinko bojuj. Taky jsem bojovala. Ale trvalo mi tak dva měsíce, než jsem začala jíst. Pravdou je, že mě donutili až v nemocnici. Tam jsem prostě musela. Začala jsem s naprostým odporem. Připadala jsem si jako anorektička. Ale i ten " odpor" k jídlu se dá překonat. Zkus si zvyšovat dávky jídla a prostě se donuť. AD na prázdný žaludek jsou k ničemu. Potřebuješ sílu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10486
27.4.12 07:43

Lucinica…beru ho přesně tři týdny a den a teda nevím jestli je to dobré, občas jsem v pohodě občas to je horší jinak to mám všechno podobné :?

@makynah děkuju, jíst se snažím, ikdyž je to někdy opravdu těžké, prý jsem zase strašně zhubla, jenomže nejhorší je, že já už moc hubnout nemůžu, protože už i tak jsem dost hubená, ale možná bych i řekla, že poslední dva tři dny se mi ta chuť k jídlu zlepšuje, dříve jsem za celý den snědla sotva polévku ovoce, zeleninu či jogurt a teď už do sebe nacpu i nějaké pečivo tak snad už se to všechno bude jen a jen lepšit a i mě bude líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
27.4.12 09:27

AD

je to pěkně na prd,už mě to začíná štvát a začínám být zoufalá :((

• Citovat
  • Upravit
2745
27.4.12 09:36

...

Dneska mi doktorka zvýšila dávku na 20mg,…
… teď beru teda 15mg denně.

Tak jak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
27.4.12 10:17

AD

spletla jsem se, 15 mg mi dala.. mám v tom zmatek.. omlouvám se.. :)

• Citovat
  • Upravit
2745
27.4.12 10:27

omluv netřeba; obvyklá dávka je 20 až 40, bude to trvat o pár dnů déle, ale zabere to; asi měla nějaké důvody z minula nechat to na 15; zabere to, uvidíte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucinica88
27.4.12 15:29

AD

no dneska jsem to počítala a už to beru 3.týdny.. zatím úleva nic moc. Chodím teď ještě na vyšetření se srdíčkem a mám tam nějaké nespecifické změny, které přičítají buď arytmii, nebo hořčíku, nebo stresu.. sem z toho jelen a nikdo mi nedokáže pomoct.. :( no dřív jsem brala jenom 10mg, ale po vysazení se to vrátilo, tak mi to musela zvýšit, aby to nastoupilo rychleji..už aby to bylo.. :((

• Citovat
  • Upravit
10486
30.4.12 08:51

Ahoj tak jak je? u mě už naštěstí lépe…tak snad se už ty hrozné stavy nevrátí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2745
30.4.12 09:59
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie