Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucinica88 píše:
jak se cítíte?
já dnes naštěstí celkem dobře co ty, ale podle smajlíka tuším, že blbě ![]()
no je mi trošičku líp.. ale ty prášky asi pořád ještě neúčinkují..
Tobě už účinkovat začaly?
no je mi trošičku líp.. ale ty prášky asi pořád ještě neúčinkují..
Tobě už účinkovat začaly?
nee, ale vzala jsem si půlku lexaurinu a uvařila jsem si meduňkový čaj tak to pomohlo, ale doufám, že už brzy nebude lexaurin třeba
No já zas sem si odpoledne dala neurol a bylo mi lépe… jak dlouho už je bereš? 2 týdny? 3 týdny? Taky Ti občas příjde, že se Ti stav horší? Místo, aby došlo k úlevě, tak je Ti hůř? A příznaky: tlaky na hrudi, horko na hrudi, bušení srdce a nervozita, vnitřní neklid,klepání ruk?Jinak můj email: ***@centrum.cz .. napiš mi tam, jestli budeš chtít:)
@marinka5 píše:
@makynah taky nejsem toho moc sníst, max. ovoce zeleninu polívku nebo jogurt a už je na mě vidět, že jsem dost zhubla, no už bych si taky tak přála aby mi bylo fajn a docela bych i brala kdybych začala aspoň trochu přibírat, protože jak málo jim tak mi je i blbě od žaludku, ach jo tyhle stavy jsou hrozný
Marinko bojuj. Taky jsem bojovala. Ale trvalo mi tak dva měsíce, než jsem začala jíst. Pravdou je, že mě donutili až v nemocnici. Tam jsem prostě musela. Začala jsem s naprostým odporem. Připadala jsem si jako anorektička. Ale i ten " odpor" k jídlu se dá překonat. Zkus si zvyšovat dávky jídla a prostě se donuť. AD na prázdný žaludek jsou k ničemu. Potřebuješ sílu. ![]()
Lucinica…beru ho přesně tři týdny a den a teda nevím jestli je to dobré, občas jsem v pohodě občas to je horší jinak to mám všechno podobné ![]()
@makynah děkuju, jíst se snažím, ikdyž je to někdy opravdu těžké, prý jsem zase strašně zhubla, jenomže nejhorší je, že já už moc hubnout nemůžu, protože už i tak jsem dost hubená, ale možná bych i řekla, že poslední dva tři dny se mi ta chuť k jídlu zlepšuje, dříve jsem za celý den snědla sotva polévku ovoce, zeleninu či jogurt a teď už do sebe nacpu i nějaké pečivo tak snad už se to všechno bude jen a jen lepšit a i mě bude líp
je to pěkně na prd,už mě to začíná štvát a začínám být zoufalá ![]()
Dneska mi doktorka zvýšila dávku na 20mg,…
… teď beru teda 15mg denně.
Tak jak …
spletla jsem se, 15 mg mi dala.. mám v tom zmatek.. omlouvám se.. ![]()
omluv netřeba; obvyklá dávka je 20 až 40, bude to trvat o pár dnů déle, ale zabere to; asi měla nějaké důvody z minula nechat to na 15; zabere to, uvidíte
no dneska jsem to počítala a už to beru 3.týdny.. zatím úleva nic moc. Chodím teď ještě na vyšetření se srdíčkem a mám tam nějaké nespecifické změny, které přičítají buď arytmii, nebo hořčíku, nebo stresu.. sem z toho jelen a nikdo mi nedokáže pomoct..
no dřív jsem brala jenom 10mg, ale po vysazení se to vrátilo, tak mi to musela zvýšit, aby to nastoupilo rychleji..už aby to bylo.. ![]()
Ahoj tak jak je? u mě už naštěstí lépe…tak snad se už ty hrozné stavy nevrátí ![]()
jak se cítíte?