Učitelka křičí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
724
15.2.15 19:20
@BohunkaP píše:
Tedy nic ve zlém, ale Ty jsi dobře mimo - k profesi učitelky jsi zjevně nepřičichla ani z rychlíku, že? :mrgreen:

Odejít s třídou prvňáků do tělocvičny, když jeden se rozhodne nespolupracovat, to není žádná sranda… tady je nějaké „vyběhání“ naprosto nepodstatné.

„Učitelka se stará jen o své holčičky oblíbenkyně“… špehuješ učitelku za dveřmi, protože to je přece „Tvoje věc“, takže přesně víš, jak se učitelka chová a jak se chová Tvůj syn… v PP-poradně je všechno „naprd“… „změna školy je problém“… výroky, které z Tebe padají, jsou naprosto neuvěřitelné.

Příspěvek upraven 15.02.15 v 19:02

jedinej kdo tu je mimo jsi ty. To že kluk udělá opičky na chodbě a ona hned začne vyvádět, že maj jít zpátky. A co kecáš něco o špehování. Musela jsem dát klukovi prášky tak jsem přišla na přestávku. Všichni ji měli jen oni se furt učili. sama si u toho nebyla a děláš tu chytrou. Děti si podle tebe vymýšlej protože jsou to nevychovaní spratci.
a jestli je podle tebe vpořádku na prvnáčky řvát. Tak nic tvým dětem nepřeji, ale zkusit by sis to měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:21
@Trojlístek píše:
A proč ne? Viděla jsi nějé tohle školní zařízení ve vašem bydlišti?

Ještě ne neboj všechno si obhlídnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:24

@neumisa píše:
fakt jo? zkusila jsi někdy řídit 30 malých dětí v tělocvičně? doporučuji zkusit. Já jsem zrušila tělocvik ve středu a měli jsme hodinu slušného chování. Svěřenci se totiž od pondělka chovali jako zvěř a já jsem si netroufla vypustit je do prostoru, protože byli nebezpeční sobě i okolí. A ano, dokonce jsem i řvala na dítě v první třídě – poté, co mě chlapeček během 5 minut 10× „zastřelil“ a jeho matka mi na to řekla, že to je v pořádku, že si kluk jen buduje postavení v kolektivu. :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Teď jsi mi připomněla moji brigádu – záskok za nemoc jedné tělocvikářky. Jednalo se o tělocvik ve třetí třídě :mrgreen: Jsem druhostupňová, měla jsem po první hodině obrovskou radost, že všichni přežili :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
15.2.15 19:25

@LenkaZi

sranda, že? jenže ona to taková prča není, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
15.2.15 19:29
@LenkaZi píše:
jedinej kdo tu je mimo jsi ty. To že kluk udělá opičky na chodbě a ona hned začne vyvádět, že maj jít zpátky. A co kecáš něco o špehování. Musela jsem dát klukovi prášky tak jsem přišla na přestávku. Všichni ji měli jen oni se furt učili. sama si u toho nebyla a děláš tu chytrou. Děti si podle tebe vymýšlej protože jsou to nevychovaní spratci.
a jestli je podle tebe vpořádku na prvnáčky řvát. Tak nic tvým dětem nepřeji, ale zkusit by sis to měla.

ano, pokud děti dělají na chodbě opičky, vrací se žáci do třídy. Chůze po chodbě vyžaduje dodržování jistých bezpečnostních pravidel a dokud toho děti nejsou schopné, tak se prostě do tělocvičny nedostanou.

ano, děti si vymýšlejí.

ano, některé děti jsou nevychovaní spratci.

ano, pokud děti vlastní neposlušností nestihnou práci v hodině, dodělávají ji občas o přestávce.

a ano, poslouchání za dveřmi se dá nazvat špehováním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21997
15.2.15 19:33

@neumisa, přesně tak, líp bych to neshrnula, díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.2.15 19:33
@neumisa píše:
fakt jo? zkusila jsi někdy řídit 30 malých dětí v tělocvičně? doporučuji zkusit. Já jsem zrušila tělocvik ve středu a měli jsme hodinu slušného chování. Svěřenci se totiž od pondělka chovali jako zvěř a já jsem si netroufla vypustit je do prostoru, protože byli nebezpeční sobě i okolí. A ano, dokonce jsem i řvala na dítě v první třídě - poté, co mě chlapeček během 5 minut 10× „zastřelil“ a jeho matka mi na to řekla, že to je v pořádku, že si kluk jen buduje postavení v kolektivu.

A za 20 let si to postavení může budovat ostrými…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
15.2.15 19:34
@Zupa píše:
A za 20 let si to postavení může budovat ostrými…

jo… ale pak už to asi nikomu nepřijde tak úsměvné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
15.2.15 19:37

@neumisa tak to každopádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:38
@neumisa píše:
@LenkaZisranda, že? jenže ona to taková prča není, víš?
@neumisa píše:
ano, pokud děti dělají na chodbě opičky, vrací se žáci do třídy. Chůze po chodbě vyžaduje dodržování jistých bezpečnostních pravidel a dokud toho děti nejsou schopné, tak se prostě do tělocvičny nedostanou.

ano, děti si vymýšlejí.

ano, některé děti jsou nevychovaní spratci.

ano, pokud děti vlastní neposlušností nestihnou práci v hodině, dodělávají ji občas o přestávce.

a ano, poslouchání za dveřmi se dá nazvat špehováním.

já jen čekala. a bylo po zvonění na přestávku.
promin jak to bylo napsané tak to směšné bylo.Ale věřim že v realu neni.
Ale je zvlášní že v jiných třídach to jde bez problému a u nás ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
15.2.15 19:41
@LenkaZi píše:
já jen čekala. a bylo po zvonění na přestávku.
promin jak to bylo napsané tak to směšné bylo.Ale věřim že v realu neni.
Ale je zvlášní že v jiných třídach to jde bez problému a u nás ne.

záleží na tom, jak se sejdou ve třídě děti. My máme 3 souběžné třídy - moje je velmi živá, sousední ukecaná a o té třetí třídě říká jejich učitelka, že jsou tak pomalí, že ani zlobit nestihnou. To si nevybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.2.15 19:43
@neumisa píše:
mě zklamat nemůžeš, neboť mi na tom nezáleží. Ale pobavilo mě, jak chodíte za dveře poslouchat. To se tam s ostatními matkami střídáte? Máte pořadník, kdo který den poslouchá?

To jako vážně? Jestli někdo řve, tak není třeba mít ucho na dveřích a jde to slyšet i když stojíte pět kroků od nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:46
@neumisa píše:
záleží na tom, jak se sejdou ve třídě děti. My máme 3 souběžné třídy - moje je velmi živá, sousední ukecaná a o té třetí třídě říká jejich učitelka, že jsou tak pomalí, že ani zlobit nestihnou. To si nevybereš.

jo to máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
15.2.15 19:47

@LenkaZi Ty jsi zakladatelka? Netvrdím, že nemůžeš mít v něčem pravdu. Beru s rezervou všechny tvrzení, že je učitelka hájená ředitelem a podobný fantazie, ale pokud jsi si jistá, že paní učitelka na děti křičí, když se jim nedaří - to by se mi jako mámě taky nelíbilo. A nemůžu tvrdit, že se to neděje. Mám ve své třídě taky chlapečka s ADHD a někdy je to horor…našli jsme si k sobě cestu, ale konfliktním situacím se nevyhneme. Když jsem byla s dcerou v nemocnici a za mě zaskakovala jiná paní učitelka, kolegyně ji prý slyšely křičet až ve svých třídách. K tomu poslouchání za dveřmi - rodiče na své děti před koncem poslední hodiny někdy čekají za dveřmi - tedy na prvňáky. Nejde někdy neslyšet, co se děje za dveřmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
724
15.2.15 19:54
@hanka.br. píše:
@LenkaZi Ty jsi zakladatelka? Netvrdím, že nemůžeš mít v něčem pravdu. Beru s rezervou všechny tvrzení, že je učitelka hájená ředitelem a podobný fantazie, ale pokud jsi si jistá, že paní učitelka na děti křičí, když se jim nedaří - to by se mi jako mámě taky nelíbilo. A nemůžu tvrdit, že se to neděje. Mám ve své třídě taky chlapečka s ADHD a někdy je to horor…našli jsme si k sobě cestu, ale konfliktním situacím se nevyhneme. Když jsem byla s dcerou v nemocnici a za mě zaskakovala jiná paní učitelka, kolegyně ji prý slyšely křičet až ve svých třídách. K tomu poslouchání za dveřmi - rodiče na své děti před koncem poslední hodiny někdy čekají za dveřmi - tedy na prvňáky. Nejde někdy neslyšet, co se děje za dveřmi.

jsem říkala že bych chtěla vidět jak se kluk chová. Jenže to nejde. No je to prostě o snaze kluka aby se snažil být v klidu. Někteří rodiče nevěří co jejich děti dělaj. A samozřejmě to odnesou i ostatní. Jak mi bylo řečeno muj kluk by to nikdy neudělal. No jo no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí