Údajně skryté vady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.10.18 13:32
@Lalelale píše:
Mě by zajímalo, jestli to nebyl nějaký rodinný známý, který na sebe vzal takový případ, nebo má ten týpek až takovou nouzi o zakázky (což asi má, když volal xkrát za den). Ale gratuluju, žes to ustála a nedala se :potlesk:

To netusim ale on sam mi nahral do karet, jelikoz on napsal ze po 100 km co ona ujela,se pry vuz zacal chovat nestandartne: zaclo se pry kourit z motoru, auto ji pry uskocilo na vozovce o 30 cm do strany a bla,bla,bla. Tak jssm mu napsala ze pokud by to tak bylo,tak proc se neozvala hned a nechtela odstopit od smlouvy, ozvala se az po dvou mesich a to sla jeste na vlastni zadost na stk kde dostala znuvu znamku na 30 dnu,protoze tam zjistili 4 vazne vady ale jezdila dal a k pravnikovi to dala az dalsi mesic a ted by mi chtela vratit auto bez stk a uplne zniceny. Navic mi sami poslali protokol z jeji stk a tam byl rozdil najetych km 1641,tudiz tvrzeni ze auto bylo v haji po 100km je lez.Navic mi sam technik z Stk potvrdil ze ona by s tema zavadama neprosla ani evidenckou. Coz prosla, hned byla druhy den po koupi na evidencce. A jam mam v ruce protokol z me stk kde byly jen lehke vady a ty nebranili provozu,normalne stk byla na 2 roky a byla delana 6 dnu pred prodejem. Tak ze co ja vim,ona od koupe do sve delane stk najela 1641 km a jezdila dalsi mesic.Navic pravnik poslal fotky na kterem je zjevne ze s tim nekde musela nabourat.Ona to je 19 leta holka a myslela si ze asi je hodne chytra. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.18 13:48

Navic,kdyby opravdu prisla s tim ze se ji to auto nezamlouva opravdu po 100km tak bych ho zpet vzala bez kecu,proste bych si rekla ze se ji nezamlouva ale takhle tohle muze udelat kazdy ze si auto koupi,nalita s nim tisice km ,znici ho a pak ho bude chtit vratit udajne pro skryte vady. :cert:

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
4.10.18 14:05

Jako že je nějaká blbka takhle hloupá, to ještě chápu. Ale že ten právník se k tomuhle spustil… asi jsem o té profesi měla trochu přehnané mínění :D celkem bych zvažovala, jestli nenapsat někam veřejně review o tom, jak tvého bráchu obtěžoval jak vymahač. Samozřejmě poupravené tak, aby vás ten blbeček zase nemohl obtěžovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.10.18 14:21
@Lalelale píše:
Jako že je nějaká blbka takhle hloupá, to ještě chápu. Ale že ten právník se k tomuhle spustil… asi jsem o té profesi měla trochu přehnané mínění :D celkem bych zvažovala, jestli nenapsat někam veřejně review o tom, jak tvého bráchu obtěžoval jak vymahač. Samozřejmě poupravené tak, aby vás ten blbeček zase nemohl obtěžovat.

No nejlepsi bylo ,kdyz mu bracha rekl ze se nechova jako pravnik ale jako vymahac, tak se PAN pravnik nastval a trisknul s telefonem s nadavkama.Pak uz mu zacla volat jeho asistentka, ktera si hrala na hodnou a zacla brachovi tvrdit ze pan pravnik ma pravdu..Zkratka si hrali na hodneho a zleho policajta. Tak uvidime zda neprijdou s dalsi perlickou ale uz cca tyden je klid.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 16:44

Tak 11.6. jdu k soudu jako svedek. Nakonec ta slecna to k soudu dala..Ale akorat vyjdeme kazdy z nas s nejakym trestem, jelikoz ta slecna zacla tvrdit to, ze me nikdy nevidela a ze penize a auto koupila primo od bratra (coz je uplna lez). Bratr se prokecl ze on tu smlouvu nepodepsal a ze jsem to podepslala za nej.No a ted bude mit bratr jeste problem s tim, ze auto na me neprepsal v zakonne lhute.No docela me zajima jak se soud k tomu postavi, jelikoz slecna auto totalne zrusila ale kupni smlouva je tedy neplatna, kdyz to bratr rekl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 16:46

Jo a pana Kaplana soud stahl z celeho pripadu a slecne priradil soud jineho pravnika.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
17.5.19 17:13
@Anonymní píše:
Tak 11.6. jdu k soudu jako svedek. Nakonec ta slecna to k soudu dala..Ale akorat vyjdeme kazdy z nas s nejakym trestem, jelikoz ta slecna zacla tvrdit to, ze me nikdy nevidela a ze penize a auto koupila primo od bratra (coz je uplna lez). Bratr se prokecl ze on tu smlouvu nepodepsal a ze jsem to podepslala za nej.No a ted bude mit bratr jeste problem s tim, ze auto na me neprepsal v zakonne lhute.No docela me zajima jak se soud k tomu postavi, jelikoz slecna auto totalne zrusila ale kupni smlouva je tedy neplatna, kdyz to bratr rekl.

Tak to me mrzi. Moc ti držím palce. Osobně doufám, že soud tu snahu dostat zpátky prachy za to, že zbořila auto, prokoukne. Proč toho právníka vyděrače soud stáhl?

• Citovat
  • Upravit
436
17.5.19 17:19

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.19 17:22
@Lalelale píše:
Tak to me mrzi. Moc ti držím palce. Osobně doufám, že soud tu snahu dostat zpátky prachy za to, že zbořila auto, prokoukne. Proč toho právníka vyděrače soud stáhl?

Tak to netusim proc, asi se jim take nelibilo jeho jednani :think:.Moc dekuji za podporu :-)

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
17.5.19 17:53
@Anonymní píše:
Tak to netusim proc, asi se jim take nelibilo jeho jednani :think:.Moc dekuji za podporu :-)

A ty máš právníka? Co říká on? No vážně držím palce. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.19 18:08
@Lalelale píše:
A ty máš právníka? Co říká on? No vážně držím palce. :hug:
Zatim pravnika nemam, zatim jsem na pozici svedka a uprimne jsem ted nemela ani cas na to myslet, jelikoz mam 4 tydenni miminko :). Dekuju :hug:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová