Udeřit, nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.20 19:51
@elide píše:
Noooo, tak to je hezký. Podle toho to vypadá že má vlastně dva vztahy a lítá sem tam, od jedné k druhé. Já bych to asi nevydržela a jela bych tam abych se přesvědčila. Rict ti může cokoliv.

Přesně tak. Já tam jet nemůžu. Je to daleko, musim do práce. Ale chci vidět tu reakci. Další věc je, že kdybych byla milenka - tak vůbec nevím, proč :mrgreen: nespí se mnou, tak jednou za měsíc, teď to je tak dva, úplně mladý maso taky nejsem - je mi 30, tak proč by si mě držel? Nijak si ho nevydržuju, nemám žádný postavení, prostě nic mě nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.20 19:51
@elide píše:
Noooo, tak to je hezký. Podle toho to vypadá že má vlastně dva vztahy a lítá sem tam, od jedné k druhé. Já bych to asi nevydržela a jela bych tam abych se přesvědčila. Rict ti může cokoliv.

Přesně tak. Já tam jet nemůžu. Je to daleko, musim do práce. Ale chci vidět tu reakci. Další věc je, že kdybych byla milenka - tak vůbec nevím, proč :mrgreen: nespí se mnou, tak jednou za měsíc, teď to je tak dva, úplně mladý maso taky nejsem - je mi 30, tak proč by si mě držel? Nijak si ho nevydržuju, nemám žádný postavení, prostě nic mě nenapadá.

• Citovat
  • Upravit
4705
25.8.20 19:59
@Anonymní píše:
Nevím, jestli přímo takhle, ale mám dost indicií, že jejich vztah není takovej, jak on tvrdí, že je. Ona podle mě určitě netuší, že on někoho má. Nikdy jsem neviděla ani jeho syna. A on mi tvrdí, že ona ASI někoho má, že si s někým volá, ale že neví.

Kočko, já ti nevím… píšeš, že je to tvůj přítel, jste spolu DVA ROKY a ještě jsi neviděla jeho syna, netrávíte spolu víkendy ani dovolené, sex více není, než je - celé je to divnější, než divné :think:

Znáš jeho přátele, rodinu?

A jestli jsem pochopila - u tebe je po- pá a pak odjíždí na víkend " za synem "?
Pracuje v místě tvého bydliště a bydlí u tebe?
Protože jestli ano, pak to vypadá, že jsi spíš bytná a ušetří za ubytování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2154
25.8.20 20:04

Tak to je hustý. Zrovna čtu knížku Pekárna v Brooklynu, hlavní hrdinka se právě vzpamatovává z dvouletého vztahu, kdy žila pondělí až čtvrtek s přítelem, který na víkendy jezdil z Londýna do Cornwallu se starat o matku, kterou hrdinka nikdy neviděla, a s přítelem nikam nechodili - žádný kino, restaurace, dovolená, protože on s ní chtěl být doma, no měl ženu, dítě a dům na druhé straně Londýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
25.8.20 20:08
@Anonymní píše:

Drahá, to přeci vůbec nemusíte řešit. Podle Vašeho popisu Vám ten vztah ani nic nedává, ani sex, nevěříte mu, budoucnost zřejmě žádná, podle mě je to lepší prostě jen ukončit a dále se tim nezatěžovat. Nebude to k ničemu dobré, ať už zjistíte cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
25.8.20 20:10
@Anonymní píše: ..... za dva roky nemáme snad ani jednu společnou fotku.....

Pro mne k neuvereni, jak naivni nekdo muze byt.

Takova vec se da resit jen osobne, ale ja si myslim, ze tady konkretne k reseni nic neni.

Příspěvek upraven 25.08.20 v 20:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.8.20 20:12
@Anonymní píše:

Třeba si tě drží, aby někoho měl v záloze a nebyl úplně sám, kdyby ho ta druhá kopla do zadku. Nektery chlap neumí žít úplně sám, potřebuje mít vedle sebe někoho. Nebo mě napadá taky ta bytná, jestli je s tebou přes týden a víkendy na druhé straně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
25.8.20 20:34
@Bufanda píše:
Tak to je hustý. Zrovna čtu knížku Pekárna v Brooklynu, hlavní hrdinka se právě vzpamatovává z dvouletého vztahu, kdy žila pondělí až čtvrtek s přítelem, který na víkendy jezdil z Londýna do Cornwallu se starat o matku, kterou hrdinka nikdy neviděla, a s přítelem nikam nechodili - žádný kino, restaurace, dovolená, protože on s ní chtěl být doma, no měl ženu, dítě a dům na druhé straně Londýna.

Tak to je síla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
25.8.20 20:47

A k těm informacím jsi přišla nějak náhodně, nebo už delší dobu víš, že ten váš vztah není úplně v pořádku a hledáš důkazy? Proč s ním jsi, když ani sex není pořádně?

• Citovat
  • Upravit
42545
25.8.20 20:59

Ty jo, ani sex nefunguje? Tak nevím, pro mě nepochopitelné :nevim: Co vlastně z toho vztahu máš? Ani jednu blbou fotku? Asi jsem fakt stará škola :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
25.8.20 21:04
@Betty MacDonald píše:
Ty jo, ani sex nefunguje? Tak nevím, pro mě nepochopitelné :nevim: Co vlastně z toho vztahu máš? Ani jednu blbou fotku? Asi jsem fakt stará škola :nevim:

To nejsi :) Taky mi to vůbec nejde do hlavy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
626
25.8.20 21:07

@carsin To máš nejspíš recht, ale já na jejím místě, bych si schladila žáhu, uleví se jí a má možnost ukončit to a odejít se zdviženou hlavou. Nakopat do prd*ele by si, jen tak mimochodem, taky zasloužil :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.20 21:10
@Akinee píše:
Není on ženatý? Bydlíte ve stejném městě?

Nebydlíme. Pracuje ve městě, kde já bydlím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.8.20 21:16
@Dája999 píše:
Kočko, já ti nevím… píšeš, že je to tvůj přítel, jste spolu DVA ROKY a ještě jsi neviděla jeho syna, netrávíte spolu víkendy ani dovolené, sex více není, než je - celé je to divnější, než divné :think:

Znáš jeho přátele, rodinu?

A jestli jsem pochopila - u tebe je po- pá a pak odjíždí na víkend " za synem "?
Pracuje v místě tvého bydliště a bydlí u tebe?
Protože jestli ano, pak to vypadá, že jsi spíš bytná a ušetří za ubytování :nevim:

Jeho přátele znám. Ale jen jednu část. Což mi zpětně došlo taky až teď. A ti velmi dobře můžou vědět, jak to z jeho strany je. Právě to je jeden z důvodů, proč jsem mu tak dlouho věřila - že by mi přece ti přátelé něco řekli nebo naznačili - ale oni buď dobře vědí, anebo vědí stejný prd, jako já. K té druhé polovině přátel mě nevzal, tam nevím.

Rodinu neznám, rodiče nemá. U mě je cca 2× 3× v týdnu, jinak je buď u dítěte (potažmo u ní), nebo ještě v bytě, který si pronajímá úplně mimo bydliště moje nebo její.

• Citovat
  • Upravit
430
25.8.20 21:17

Jinak já taky měla kdysi takový paralelní vztah, kluk mě vodil za nos, ale trvalo to jen pár týdnů, naštěstí, i tak mě to dost vyškolilo. V podstatě šlo o to, že se s přítelkyní rozešel, což se skutečně stalo, našel si podnájem, byl tam sám, byla jsem tam na návštěvě, to nelhal. Jenže mi jaksi pak zapomněl sdělit panáček, že jsou stále v kontaktu jako přátelé s výhodami. A to už byl celý blázen do mě v té době, prý. Nakonec se to provalilo, práskl to na sebe, že nás miluje obě, že neví, co má dělat, no zoufalství nejvyššího kalibru. Nakonec jsou spolu, vzali se, mají dítě, ale jednou jsme se potkali (to už měl dceru), opil se a pak mi vykládal, jak udělal chybu, jak je nešťastný, no nic. Já jsem nakonec ráda, že takového chlapa nemám. A když vidím zpětně těch pár sladkých týdnů ve lži, vždycky jsem věděla, že je něco špatně, jakoby to bylo ve vzduchu, jen jsem to nedovedla pojmenovat, a v té zamilovanosti asi ani nechtěla vidět, ale dva roky už jsou hardcore, a nevidět nikdy jeho syna, to je strašně divný. Pardon za sloh, a to jsem to ještě dost zkrátila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí