Udeřit, nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.8.20 10:35
@cecetka píše:
Pokud on opravdu nema rodice, pak s kym travi svatky, dovolene apod.? Jen se synem, nebo s celou synovou rodinou? :nevim:

To je právě to jádro pudla. On tvrdí, že jen se synem. Ale teď má prokazatelně dovolenou i ona, ve stejnej termín. Náhoda? Nemyslím si.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.20 10:53
@Martina D. píše:
Ale se synem je snad někdy o Vánocích i jeho matka a otec s matkou se nesnesou, tak asi nebudou spolu, pokud zakladatelce přítel nelže. :roll:

Vím o tom, že vánoce tráví spolu, současně s jejími rodiči, protože všichni bydlí v jednom baráku. On tam má trvalej pobyt. Pak si ještě pronajímá byt, úplně mimo, ve městě, kam jezdí pracovně a kde dřív žil. Tam jsem byla několikrát. On sám tam jezdí 1× 2× týdně, někdy vůbec, spíš nepravidelně, pokud tam musí pracovně nebo k doktorovi. A právě si myslím, že lže. Ze to není tak, že by se nesnesli úplně vůbec. Podle mě spolu normálně vycházejí a je to něco jako když zenatej chlap tvrdí o svojí manželce, jaká je strašná semetrika, ale doma šlape jak ona píská. Tak tady je jedinej rozdíl v tom, že stoprocentně vím, že není zenatej. Ostatní dle mých domněnek, zpětnýho zkoumání a vyhodnocování situace, sedí. Jednou jsem se ho přímo zeptala, jestli ona taky ví, že spolu nejsou, koukal na mě jak na blázna, že mu nevěřím a že je to snad jasný. Jediný co mi nedává smysl je to, proč je se mnou. Fakt to nechápu.

• Citovat
  • Upravit
430
27.8.20 10:55
@PaníKadrnožková píše: :( drzim ti palce

Jedna moje kamaradka zjistila az rok po rozchodu, ze ten jeji to celou dobu, tj.6 let, tahnul se dvema babama. Ozvala se ji ta druha a chtela vedet nejake veci, ze se domakla. Tak sly na kafe…

Nejhorsi na lžích je, ze človeku řve intuice, ale vlastne nema moznost volby, je manipulovan do nejakeho modelu a vlastne tezko hleda argumenty co na tom nesedí :nevim: kdyby to byl vybalil, treba by te neztratil a nejak byste to zvládli. Ale on te timhle vlastne blokuje, vse je rozumne vysvetleno, jakoby to dava smysl a citis, ze te ma rad…a červ hloda :roll:

To jsi napsala přesně. Taky jsem byla ve vztahu, jak jsem psala v této diskuzi někdy ze začátku, kde chodil se mnou a ještě s jednou a já také cítila, že je něco „jinak“, bylo to opravdu něco, co viselo ve vzduchu, ale já nebyla schopná to rozklíčovat, natož v té zamilovanosti, trvalo to jen pár týdnů. Krásný příklad je uveden ve filmu Medvídek. Mně tam z té scény vždycky mrazí, jak tam za Geislerovou přijde ta jeho druhá s malou… Je to neskutečnej podvod na celou lidskou bytost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
27.8.20 11:12
@Anonymní píše:
Vím o tom, že vánoce tráví spolu, současně s jejími rodiči, protože všichni bydlí v jednom baráku. On tam má trvalej pobyt. Pak si ještě pronajímá byt, úplně mimo, ve městě, kam jezdí pracovně a kde dřív žil. Tam jsem byla několikrát. On sám tam jezdí 1× 2× týdně, někdy vůbec, spíš nepravidelně, pokud tam musí pracovně nebo k doktorovi. A právě si myslím, že lže. Ze to není tak, že by se nesnesli úplně vůbec. Podle mě spolu normálně vycházejí a je to něco jako když zenatej chlap tvrdí o svojí manželce, jaká je strašná semetrika, ale doma šlape jak ona píská. Tak tady je jedinej rozdíl v tom, že stoprocentně vím, že není zenatej. Ostatní dle mých domněnek, zpětnýho zkoumání a vyhodnocování situace, sedí. Jednou jsem se ho přímo zeptala, jestli ona taky ví, že spolu nejsou, koukal na mě jak na blázna, že mu nevěřím a že je to snad jasný. Jediný co mi nedává smysl je to, proč je se mnou. Fakt to nechápu.

Tak ono to mezi nima mohlo bejt vyostřený, když jste se seznámili, mezitím se to začalo urovnávat a on už neměl koule na to Ti to říct, je to pro něj pohodlnější to táhnout takhle, než by se k tomu postavil čelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
27.8.20 11:32
@Anonymní píše:

Tak podle tech Vanoc zacinam mit pocit, ze ona je jeho partnerka vic nez ty. :think: Pokud on chce mit budoucnost i s tebou, cekala bych, ze se kvuli synovi kousne 24. vecer a pak co nejrychleji odfici za tebou a nebude se skoro cele Vanoce valet s byvalou v dome jejich rodicu. A jeste tam ma stale trvaly pobyt a pak si drzi byt, kde moc nebydli a kam vezme tebe. Bojim se, ze jsi jen ta druha na odreagovani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 12:14
@Martina D. píše:
Tak podle tech Vanoc zacinam mit pocit, ze ona je jeho partnerka vic nez ty. :think: Pokud on chce mit budoucnost i s tebou, cekala bych, ze se kvuli synovi kousne 24. vecer a pak co nejrychleji odfici za tebou a nebude se skoro cele Vanoce valet s byvalou v dome jejich rodicu. A jeste tam ma stale trvaly pobyt a pak si drzi byt, kde moc nebydli a kam vezme tebe. Bojim se, ze jsi jen ta druha na odreagovani.

Jenže na jaký odreagování? Sex víc nebyl než byl, jednou za dva týdny v nejlepším případě, během korony tři měsíce nic. Ano, jdeme do kina nebo divadla, ale tam by mohl s kamaradama. Je to přesně jak říkáš, ale dlouho jsem byla fakt slepá.

• Citovat
  • Upravit
5710
27.8.20 13:19
@Anonymní píše:
Jenže na jaký odreagování? Sex víc nebyl než byl, jednou za dva týdny v nejlepším případě, během korony tři měsíce nic. Ano, jdeme do kina nebo divadla, ale tam by mohl s kamaradama. Je to přesně jak říkáš, ale dlouho jsem byla fakt slepá.

Treba spi i s ni, a tak to od tebe nechce tak casto. Mozna ho jen bavi obcasna zmena, protoze na full time ma jinou, ale nechci te desit, je to jen muj nepodlozeny napad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 14:26
@Martina D. píše:
Treba spi i s ni, a tak to od tebe nechce tak casto. Mozna ho jen bavi obcasna zmena, protoze na full time ma jinou, ale nechci te desit, je to jen muj nepodlozeny napad…

Myslim si úplně to stejný, co ty. Včetně toho, že spí normálně i s ní, a se mnou byl, protože jsem zkrátka neokoukaný maso, já si myslím, že mě měl rád, ale nechal to zajít tak daleko, že nebylo cesty zpátky. Říkal, že s žádnou předtím se nestýkal takhle jako se mnou. Včetně frekvence. Ze s nima byl tak jednou za týden, čtrnáct dní. Třeba půl roku, rok. Pak že to padlo na tom, že žárlily na ex. Na „ex“. Já nežárlím, ale po dvou letech mi došlo že ona úplně ex není :mrgreen: jsem fakt zvědavá na jeho reakci. Musim vydržet do pondělí nejspíš.

• Citovat
  • Upravit
26872
27.8.20 19:02

My musime vydrzet s tebou. Zajima me, jestli se dozvis, jak to opravdu je :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 19:44
@cecetka píše:
My musime vydrzet s tebou. Zajima me, jestli se dozvis, jak to opravdu je :think:

Nemyslím si, že se dozvím pravdu, ale jsem rozhodnutá pro rozchod. Už jsem to v hlavě řešila delší dobu a tohle byla poslední kapka. Dám určitě vědět. Díky všem za příspěvky.

• Citovat
  • Upravit
42537
27.8.20 19:51

Ať je pravda jakákoliv, tohle není vztah, promiň, mám jiné představy. A moc ti přeju, aby sis hodně brzy našla normálního chlapa. Vážně. :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 20:06
@Betty MacDonald píše:
Ať je pravda jakákoliv, tohle není vztah, promiň, mám jiné představy. A moc ti přeju, aby sis hodně brzy našla normálního chlapa. Vážně. :mavam: :hug:

Jsi hodná, dekuju :hug: já chlapa k životu nutně nepotřebuju, asi bude chvíli lepší být sama. Byla jsem sama před ním nějaký čas, teď se budu muset oklepat. teď jsem mu volala - budu nenápadná, čekala jsem, že to nezvedne. Ale zvedl, je někde pryč, že zavolá za chvíli. Holky, ve mě se úplně vaří krev, ale musím bejt ještě chvíli jak mílius a připravit si půdu. Chci aby mi řekl jak bylo, něco o tom výletu. Doufám že vydržím bejt v klidu. A připravím si zbraně.

• Citovat
  • Upravit
1553
27.8.20 21:14
@Martina D. píše:
Treba spi i s ni, a tak to od tebe nechce tak casto. Mozna ho jen bavi obcasna zmena, protoze na full time ma jinou, ale nechci te desit, je to jen muj nepodlozeny napad…

stejne tak to vidim i ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42537
28.8.20 01:49
@Anonymní píše:
Jsi hodná, dekuju :hug: já chlapa k životu nutně nepotřebuju, asi bude chvíli lepší být sama. Byla jsem sama před ním nějaký čas, teď se budu muset oklepat. teď jsem mu volala - budu nenápadná, čekala jsem, že to nezvedne. Ale zvedl, je někde pryč, že zavolá za chvíli. Holky, ve mě se úplně vaří krev, ale musím bejt ještě chvíli jak mílius a připravit si půdu. Chci aby mi řekl jak bylo, něco o tom výletu. Doufám že vydržím bejt v klidu. A připravím si zbraně.

Budu na tebe myslet :hug: A dej vědět, jo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.8.20 22:43

Tak nevím nic. Má svoje argumenty, který, musím přiznat, že dávají smysl. Na tý dovolený byli spolu, ale sám mi to neřekl, musela jsem se přímo zeptat, jak velká je náhoda, že si dva lidi, kteří se nenávidí, vezmou dovolenou ve stejnej termín. Prej to nevěděl, nebylo to cílený. Sám mi řekl, že neví, proč by se se mnou stýkal, kdyby to nebylo o tom, že mě má rád. A že on to ukončit nechce, že je mu se mnou dobře. Argument ohledně sexu neměl. Že to není pravda, že spolu spíme jednou za měsíc, když je dobrej měsíc. Ale je. Někdy víc, ok, ale většinou takhle málo. Já jsem mu řekla, že jsem byla rozhodnutá, než přijel. Řekl mi k tomu svoje, dává to smysl, ale… To ale tam stále zůstává. Já teď odjíždím na dovolenou, tak nad tím každej popřemýšlíme, ale já myslím, že je to konec. Ta důvěra už se, myslím, obnovit prostě nedá. A hlodat to bude furt. Nehodlám takhle strávit nejlepší léta.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky