Udeřit, nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.8.20 06:28
@Sonarka píše:
A co když to tak není..? 8o Jak si mužeš být tak jistá? Jen proto, že mají dovolenou ve stejný termín? A třeba jeli spolu kvuli dítěti, my to taky s Ex občas děláme a nejsme spolu :nevim: Hlavně se uklidni, jde z tebe strach i přes ty písmenka 8o

Psala jsem to už někde zkraje - i kdyby spolu jeli na dovolenou na světa kraj, ať si klidně jedou, chápu že kvůli dítěti. Je mi to úplně jedno, prakticky spolu bydlí v domě jejích rodičů. Ale kdyby mi řekl úplně na rovinu, že budu téměř dva roky v pozici téměř milenky - že to nemá žádnou budoucnost, možná až kluk vyroste - prostě bych do takovýho vztahu nešla, nebo si minimálně dala fakt pozor. Ale že si vzal dovolenou takhle, aby jim to vyšlo, aby byli spolu doma i když se údajně nemůžou vystát..nevím no. Samozřejmě to může být jinak a nechci mu křivdit, jenže tam je tolik věcí divných, že holt nejpravděpodobněji vychází to, že zkrátka neříká úplnou pravdu.

• Citovat
  • Upravit
26872
26.8.20 06:59

Holka ty mas tolik pochybnosti a neduvery, ze at bude pravda jakakoli, v tomhle stejne nema cenu pokracovat. „Vztah“, ktery tady popisujes nikam nevede a do budoucna ani nepovede :nevim:
Muzes zkusit na neho uderit, az se uvidite, ale mozna by bylo lepsi se stahnout a prestat se s nim vidat. Proste to ukoncit se vztycenou hlavou a ne s hystetickou scenou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
26.8.20 07:05

Pokud bych se dva roky stykala s nekym pouze pres tyden, jelikoz bydlim ve meste, kde pracuje a nestala bych mu za predstaveni rodine, kamaradum, za spolecne vikendy, tak bych vztah ukoncila bez ohledu na to, jak to ma nebo nema se svou byvalou zenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 08:17
@cecetka píše:
Holka ty mas tolik pochybnosti a neduvery, ze at bude pravda jakakoli, v tomhle stejne nema cenu pokracovat. „Vztah“, ktery tady popisujes nikam nevede a do budoucna ani nepovede :nevim:
Muzes zkusit na neho uderit, az se uvidite, ale mozna by bylo lepsi se stahnout a prestat se s nim vidat. Proste to ukoncit se vztycenou hlavou a ne s hystetickou scenou :think:

Nemám v plánu dělat scénu, to není můj styl a nic to neřeší. Tohle už ani řešitelný není, jedině tím, že půjdeme od sebe. Jen by mě zajímala ta pravda.

• Citovat
  • Upravit
2077
26.8.20 08:29
@Betty MacDonald píše:
Vyloženě blázen :jazyk:

Ani borec, ani štvanec, ani blázen. Je to KANEC! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
26.8.20 08:31
@Anonymní píše:
Nemám v plánu dělat scénu, to není můj styl a nic to neřeší. Tohle už ani řešitelný není, jedině tím, že půjdeme od sebe. Jen by mě zajímala ta pravda.

Ahoj, po prečtení zvažuji 2 varianty, buď je to úmysl…nebo ne. Vnitřně mi přijde varianta 2. Neví kudy kam a je v kleštích. Působí to na mě, že nedokáže opustit svoje dítě. Ve smyslu, chce mu dát úplnou rodinu. Může být i tlačen matkou syna..,,buď budeš kmitat s námi nebo syna neuvidíš,,. Věř, že tohle není nic vyjímečného. Spousta si tu může říct, že s tebou má mluvit otevřeně…ano, má. Ale není to tak jednoduché.
Osobně bych ho ještě neodsoudila. Je třeba si vyložit karty. Pokud by to třeba byli takto, buď vás to spojí a najdete řešení..nebo ne.

Nicméně, uleví se oběma. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4127
26.8.20 08:32

A byli jste spolu třeba na Vánoce nebo Silvestra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
26.8.20 09:01
@Nicole 1234 píše:

Pridam se k dotazu. Znas jeho rodice, jeho syna? Jeho kamarady? Pokud ne, tak to byly 2 roky mileneckeho pomeru, bohuzel nic vic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.8.20 09:13
@Liška2014 píše:
Ahoj, po prečtení zvažuji 2 varianty, buď je to úmysl…nebo ne. Vnitřně mi přijde varianta 2. Neví kudy kam a je v kleštích. Působí to na mě, že nedokáže opustit svoje dítě. Ve smyslu, chce mu dát úplnou rodinu. Může být i tlačen matkou syna..,,buď budeš kmitat s námi nebo syna neuvidíš,,. Věř, že tohle není nic vyjímečného. Spousta si tu může říct, že s tebou má mluvit otevřeně…ano, má. Ale není to tak jednoduché.
Osobně bych ho ještě neodsoudila. Je třeba si vyložit karty. Pokud by to třeba byli takto, buď vás to spojí a najdete řešení..nebo ne.Nicméně, uleví se oběma. Držím palce

Takhle to je. Buď bude vyslapovat, nebo ho neuvidí vůbec, případně 1× za 14 dni, což je nepřijatelný. Což chápu. Nechápu, proč ty karty nevyložil rovnou a nechal to zajít až takhle daleko. Já věděla, že to má komplikovaný, a ze začátku bylo vše ok, relativně. Já s tím do toho šla. Na žebříčku priorit asi tak na 54.miste jsem začala bejt až během koronakrize. Předtím jsem byla tak 10.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.20 09:19
@Nicole 1234 píše:

Ne. 23. na večeři, a pak mi jeden večer pomáhal se stěhováním. Na silvestra myslím odpo oběd. Jinak ne. Ale částečně za tohle nemohl, letos se mi sešlo hodně věcí, dost nepříjemných, na konec roku, navíc jsem chodila do práce. Ale jinak by to nebylo, ani kdybych nechodila, tím jsem si jistá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.8.20 09:27
@cecetka píše:
Pridam se k dotazu. Znas jeho rodice, jeho syna? Jeho kamarady? Pokud ne, tak to byly 2 roky mileneckeho pomeru, bohuzel nic vic :?

Neznám, rodiče nemá. To vím jistě. Syna neznám, neviděla jsem ho, jen fotky. Kamarády ano. Ne ovšem všechny. Jen jednu skupinu. S tím synem - tvrdí, že to nejde, abychom šli někam na výlet společně. Několikrát to nadhodil v začátcích vztahu - že by bylo fajn, kdybych se k nim přidala, ale že to ZATÍM nejde. To jsem naprosto chápala, ale proč to nejde po dvou letech, kdy uz by člověk vztah označil za vážný, to mi pochopit nějak nejde.

• Citovat
  • Upravit
42552
26.8.20 09:34

Tak už mám jasno. Bez Vánoc? Jako fakt? A s kamarády to nejde? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5710
26.8.20 11:41
@Anonymní píše:
Ne. 23. na večeři, a pak mi jeden večer pomáhal se stěhováním. Na silvestra myslím odpo oběd. Jinak ne. Ale částečně za tohle nemohl, letos se mi sešlo hodně věcí, dost nepříjemných, na konec roku, navíc jsem chodila do práce. Ale jinak by to nebylo, ani kdybych nechodila, tím jsem si jistá.

Vánoce jsou takový významný ukazatel ve vztahu. Pokud je s tebou 23. a jednou mezi svátky, je jasné, že ty „lepší“ dny tráví s někým pro něj důležitějším. Kašli na něj, akorát s ním ztrácíš čas. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
26.8.20 12:01
@Berry77 píše:
Pokud je to lhář, jako že je, tak si připrav hodně pádný argumenty a důkazy, protože tyhle typy lžou až do soudného dne. Zatím bych to neroztínala, dál bych hledala důkazy a pak bych si ho vychutnala, pokud možno tak, aby si to za rámeček nedal :mavam:

Hele, a proč? Vzdyt je to jedno. Ona bude nestastna stejne, ulevi se ji jen na chvilku, a jen mu prida do portfolia veselou historku, jak dostal po čuni, Belmondo jeden :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
26.8.20 12:05
@PaníKadrnožková píše:
Hele, a proč? Vzdyt je to jedno. Ona bude nestastna stejne, ulevi se ji jen na chvilku, a jen mu prida do portfolia veselou historku, jak dostal po čuni, Belmondo jeden :nevim:
:lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí