Udeřit, nebo počkat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
42552
31.8.20 23:01
@Anonymní píše:
Tak nevím nic. Má svoje argumenty, který, musím přiznat, že dávají smysl. Na tý dovolený byli spolu, ale sám mi to neřekl, musela jsem se přímo zeptat, jak velká je náhoda, že si dva lidi, kteří se nenávidí, vezmou dovolenou ve stejnej termín. Prej to nevěděl, nebylo to cílený. Sám mi řekl, že neví, proč by se se mnou stýkal, kdyby to nebylo o tom, že mě má rád. A že on to ukončit nechce, že je mu se mnou dobře. Argument ohledně sexu neměl. Že to není pravda, že spolu spíme jednou za měsíc, když je dobrej měsíc. Ale je. Někdy víc, ok, ale většinou takhle málo. Já jsem mu řekla, že jsem byla rozhodnutá, než přijel. Řekl mi k tomu svoje, dává to smysl, ale… To ale tam stále zůstává. Já teď odjíždím na dovolenou, tak nad tím každej popřemýšlíme, ale já myslím, že je to konec. Ta důvěra už se, myslím, obnovit prostě nedá. A hlodat to bude furt. Nehodlám takhle strávit nejlepší léta.

Běž od toho, vážně. Já jsem už trochu starší a troufám si tvrdit, že mám nějaký zkušenosti. Takový to jedu na dovču s ex kvůli dítěti, Vánoce kvůli dítěti…To prostě smrdí. A navíc sex jednou za měsíc???! Co to jako je, toto? To neznám, ani po třiadvaceti letech a s náročnou prací na směny a hospodářstvím. Až spolu budete x let, tak to bude k narozeninám? Dělej si vykřičníky v kalendáři, abys nezapomněla, kdy to bylo naposledy :mrgreen: Promiň, dej šanci někomu jinému :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
31.8.20 23:06
@Anonymní píše:
Tak nevím nic. Má svoje argumenty, který, musím přiznat, že dávají smysl. Na tý dovolený byli spolu, ale sám mi to neřekl, musela jsem se přímo zeptat, jak velká je náhoda, že si dva lidi, kteří se nenávidí, vezmou dovolenou ve stejnej termín. Prej to nevěděl, nebylo to cílený. Sám mi řekl, že neví, proč by se se mnou stýkal, kdyby to nebylo o tom, že mě má rád. A že on to ukončit nechce, že je mu se mnou dobře. Argument ohledně sexu neměl. Že to není pravda, že spolu spíme jednou za měsíc, když je dobrej měsíc. Ale je. Někdy víc, ok, ale většinou takhle málo. Já jsem mu řekla, že jsem byla rozhodnutá, než přijel. Řekl mi k tomu svoje, dává to smysl, ale… To ale tam stále zůstává. Já teď odjíždím na dovolenou, tak nad tím každej popřemýšlíme, ale já myslím, že je to konec. Ta důvěra už se, myslím, obnovit prostě nedá. A hlodat to bude furt. Nehodlám takhle strávit nejlepší léta.

I kdyby to byla ex a ne podváděná přítelkyně, tak vztah s tebou očividně nikam nespěje. Neplánujete bydlení, děti, budoucnost. Dokonce ani blbou dovolenou. K čemu je takový vztah? Zeptala jsi se, jak vlastně vidí budoucnost?

• Citovat
  • Upravit
4789
31.8.20 23:12

Katastrofa. Ale taky jsem něco podobného zažila. Jestli pořád ještě vahas, tak ho pozadej, ať tě s ex a synem seznámí. 10lete děcko by mělo reagovat normálně, pokud ti přítel nelže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
31.8.20 23:13

Nic bych nedala za to, že i do toho bytu si někoho vodí. A nemít žádný víkend volný? Tak to je hodně divný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42552
31.8.20 23:19
@jednoslunicko píše:
Nic bych nedala za to, že i do toho bytu si někoho vodí. A nemít žádný víkend volný? Tak to je hodně divný.
Že jo, prostě to není vztah. Ani nevím, co to je, když v tom nefiguruje sex(o jedné zoufalé akci za měsíc nebudu tvrdit, že je to pravidelný, vášnivý sex). Že by přechodný azyl, oddychovka? 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
31.8.20 23:30
@Anonymní píše:

On te muze mit a pravdepodobne i ma rad. Blby je, ze se chova tak, ze na poli rodinnem je plne saturovan a do dalsich zavazku jit nehodla, coz ty z popisu chces. To by pro me bylo dulezitejsi nez samotny fakt dovolene s ex…

Nechci rict, ze ja bych tohle, ja bych tamto, protoze je to jednak irelevantni, jednak hodne lidi se podivuje memu zivotu a vztahu, takze nic. Ale ty sama musis vedet, v cem ti je dobre a co tobe dava smysl :palec:

• Citovat
  • Upravit
1456
31.8.20 23:52

Tvrdě udeřit. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
1.9.20 00:16
@Anonymní píše:

Pokud se rozcházet nechce, trvala bych na seznámení s „ex“ a synem. „Jste“ spolu dva roky, to už je dostatečně dlouhá doba na to, aby kdyby neměl co skrejvat, neměl pocit, že chodí představovat co měsíc novou kočku. Pravděpodobně to bude dostatečné na to, aby to bylo finální.

A klidně bych argumentovala tím, že jste spolu dlouho a prostě tě trápí, že se to nikam neposouvá, proto jsi znejistěla. A že máš pocit, že s někým, kdo si tě do velké části života nepustí, prostě být nedokážeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
1.9.20 08:54

Naprosto souhlasím s @Betty MacDonald. Užij si dovolenou, popřemýšlej, ale myslím, že stopro najdeš lepšího :palec: Třeba už na té dovolené…protože s tímhle pánem, se mi zdá, to prostě nestojí za nic, nikam to nevede a celé to smrdí jak tejden starý odpadky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.20 09:33
@Altavista píše:
I kdyby to byla ex a ne podváděná přítelkyně, tak vztah s tebou očividně nikam nespěje. Neplánujete bydlení, děti, budoucnost. Dokonce ani blbou dovolenou. K čemu je takový vztah? Zeptala jsi se, jak vlastně vidí budoucnost?

Zeptala. Přesně tohle jsem mu řekla - že to nemá vůbec žádnou budoucnost. On že budoucnost si bude moc naplánovat až syn odroste a bude schopen si sám říct, kdy a kde s kým chce být. Tak za dva, tři roky. Což je sice blízko, ale v tyhle situaci dost vzdálená budoucnost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 09:36
@jednoslunicko píše:
Katastrofa. Ale taky jsem něco podobného zažila. Jestli pořád ještě vahas, tak ho pozadej, ať tě s ex a synem seznámí. 10lete děcko by mělo reagovat normálně, pokud ti přítel nelže.

To prej nejde. Že teda ona ví, že jsme spolu, ale že at nepočítá s tím, že jí syna půjčí aby on si udělal hezkej den se svojí ženskou a synem. Tak jsem říkala, že to dítě přece vůbec nemusí poznat, že není jen s kamarádkou, nebudeme se před ním oblizovat a podobně. Ale že to nejde. Ze to zkoušel navrhnout.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 09:39
@PaníKadrnožková píše:
On te muze mit a pravdepodobne i ma rad. Blby je, ze se chova tak, ze na poli rodinnem je plne saturovan a do dalsich zavazku jit nehodla, coz ty z popisu chces. To by pro me bylo dulezitejsi nez samotny fakt dovolene s ex…Nechci rict, ze ja bych tohle, ja bych tamto, protoze je to jednak irelevantni, jednak hodne lidi se podivuje memu zivotu a vztahu, takze nic. Ale ty sama musis vedet, v cem ti je dobre a co tobe dava smysl :palec:

Přesně jsi to napsala, jak já to cítím. Že on to, co bych já chtěla prožívat s ním, prožívá se synem, potažmo rodinou. Já nepotřebuju nutně nějaký závazky. Dítě vůbec ne, moje hodiny netikaji. Ale chtěla bych mít s kým jen na dovolenou, na akci, mít aspoň vizi společnýho žití a ne že budu žít v pětatřiceti stále jak stará panna, sama, s kočkama.

• Citovat
  • Upravit
4705
1.9.20 09:41
@Anonymní píše:
Zeptala. Přesně tohle jsem mu řekla - že to nemá vůbec žádnou budoucnost. On že budoucnost si bude moc naplánovat až syn odroste a bude schopen si sám říct, kdy a kde s kým chce být. Tak za dva, tři roky.Což je sice blízko, ale v tyhle situaci dost vzdálená budoucnost.

Skoro bych se vsadila, že v té době nastoupí další neprůstřelný argument - začíná puberta, je to s ním teď komplikované, musíme to o další 2-3 roky odložit. :nevim:

No snad už nebudeš mít příležitost to ověřit. ;)
A budeš v té době dáávno s někým spokojená a v pohodě a bez pochybností a bez trápení… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
1.9.20 09:50

Normální chlap by tohle s ex vůbec neprobíral.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.9.20 10:54
@Altavista píše:
Normální chlap by tohle s ex vůbec neprobíral.

A to on tvrdí taky. Že s ní vůbec neprobírá žádný osobní věci. Je to složitý v tom, že on není jako otec zapsanej, že nemá vlastně na syna žádnej právní nárok. Proto jsem tak dlouho chápala, že skáče, jak ona píská, protože by to šlo velice snadno zaříznout. Ale malýmu je deset, přeci už si sám řekne že chce tátu vidět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky