Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ikyki
4.1.13 16:56

Nechápu proč sem píšeš a ještě jako anonymní…ukažte bříška a napíšeš sem koment, že už si těhotná byla…jako anonym je každej hrdina viď…nikdy jsem si nestěžovala, že jsem jak hrošice, otěhotněla jsem zázrakem a na svůj pupek jak říkáš sem taky patřičně hrdá :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Kettlery
4.1.13 16:57
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky vystavovala svuj pupek. Je vidět jak nás ty těhotenské hormony zblbli. Teď už bych to NIKDY neudělala, ani bych se už nenechala fotit v atelieru. Dyt jsou to jen tlustý vyvalený pupky :P ;) :jazyk: Na jednu stranu si stěžujeme že jsme jak hrošice (já už teda dávno né, těhotná jsem byla před 3mi lety) a pak to všude vystavujem.. Hormony jsou hrůůůza :andel:

Tlusty vyvaleny pupky… si delas srandu, ne?

• Citovat
  • Upravit
6323
4.1.13 16:59

@ikyki taky jsem pyšná na svoje bříško, prostě ho miluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2764
4.1.13 17:01

Tak já posílám své bříško na konci osmého měsíce a druhá na začátku 18+2,ale teď už mám slečnu doma/viz foto 3/ :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.1.13 17:01

@fifinkaa je to jen nějaká prudička, je to její názor a nechci a nebudu jí ho brát ale ať se postaví hrdině k tomu co napsala a ne jako anonym…to mi přijde ubohý

• Citovat
  • Upravit
6323
4.1.13 17:03

@ikyki to tak je vždycky se někdo takovej objeví, já už si zvykla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
4.1.13 17:04

Tak jen aby bylo jasno prectete si nazev diskuze "!!!Na vase to bych nedala ani na fb me vubec nezajima a je mi jedno kdo to uvidi ja prispivam do diskuze nikoliv jako vy blbejma kecama s prominutim!!!

Pro ANONYM mozna jsou to hormony a mozna ne ja prozivam nejkrasnejsi chvilky ve svem zivote a za svoje brisko miluji a jaem na nej patricne hrdaaa :-P:-P

Kdyz se vam to nelibi tak proc vubec do takove diskuze chodite!!! Nemate cim prispet a jeste zkazite ostatnim naladu vasim breptanim!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
4.1.13 17:09
@13majda13 píše:
Tak jen aby bylo jasno prectete si nazev diskuze "!!!Na vase to bych nedala ani na fb me vubec nezajima a je mi jedno kdo to uvidi ja prispivam do diskuze nikoliv jako vy blbejma kecama s prominutim!!!

Pro ANONYM mozna jsou to hormony a mozna ne ja prozivam nejkrasnejsi chvilky ve svem zivote a za svoje brisko miluji a jaem na nej patricne hrdaaa :-P:-P

Kdyz se vam to nelibi tak proc vubec do takove diskuze chodite!!! Nemate cim prispet a jeste zkazite ostatnim naladu vasim breptanim!!!
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
5382
4.1.13 17:09
No vidíš a co by řada z nás za takovej tlustej a vyvalenej pupek dala :nevim:
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky vystavovala svuj pupek. Je vidět jak nás ty těhotenské hormony zblbli. Teď už bych to NIKDY neudělala, ani bych se už nenechala fotit v atelieru. Dyt jsou to jen tlustý vyvalený pupky :P ;) :jazyk: Na jednu stranu si stěžujeme že jsme jak hrošice (já už teda dávno né, těhotná jsem byla před 3mi lety) a pak to všude vystavujem.. Hormony jsou hrůůůza :andel:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.1.13 17:13

Trošku drsný, no 8o ale taky bych do ateliéru nešla, počkám si až budu zas na svý váze a pak uděláme fotky celé malé rodinky, to se mi líbí moc. Ale svoje bříško miluju, teda to, co je v něm :hug: a taky jsem si ho moc přála, ale prostě se jen necítím na fotky, když si nepřipadám zrovna sexy, to je celé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.1.13 17:26

Komu se to nelíbí, tak sem přidávat nic nemusí :) Nikdo vás přece nenutí a jestli máte chuť rejpat, tak obraťte se prosím jinde.
Jenom tlustý vyvalený pupky? Vždyť ti v tom pupku roste něco krásnýho, nový život :nevim:. Pro mě je to třeba nejkrásnější období :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.1.13 17:27

@ikyki Děkuji za oboje a musím říct, že máš taky pěkné bříško :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
4.1.13 17:28

Taky se přidávám do klubu - středeční 34+0tt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
4.1.13 17:30

@Denpry Jen se přidej :mavam: téda to je bříško :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
4.1.13 17:32

@Denpry juuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie