Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky vystavovala svuj pupek. Je vidět jak nás ty těhotenské hormony zblbli. Teď už bych to NIKDY neudělala, ani bych se už nenechala fotit v atelieru. Dyt jsou to jen tlustý vyvalený pupky![]()
![]()
Na jednu stranu si stěžujeme že jsme jak hrošice (já už teda dávno né, těhotná jsem byla před 3mi lety) a pak to všude vystavujem.. Hormony jsou hrůůůza
Tlusty vyvaleny pupky… si delas srandu, ne?
Tak já posílám své bříško na konci osmého měsíce a druhá na začátku 18+2,ale teď už mám slečnu doma/viz foto 3/
![]()
@fifinkaa je to jen nějaká prudička, je to její názor a nechci a nebudu jí ho brát ale ať se postaví hrdině k tomu co napsala a ne jako anonym…to mi přijde ubohý
@ikyki to tak je vždycky se někdo takovej objeví, já už si zvykla ![]()
Tak jen aby bylo jasno prectete si nazev diskuze "!!!Na vase to bych nedala ani na fb me vubec nezajima a je mi jedno kdo to uvidi ja prispivam do diskuze nikoliv jako vy blbejma kecama s prominutim!!!
Pro ANONYM mozna jsou to hormony a mozna ne ja prozivam nejkrasnejsi chvilky ve svem zivote a za svoje brisko miluji a jaem na nej patricne hrdaaa ![]()
![]()
Kdyz se vam to nelibi tak proc vubec do takove diskuze chodite!!! Nemate cim prispet a jeste zkazite ostatnim naladu vasim breptanim!!!
@13majda13 píše:
Tak jen aby bylo jasno prectete si nazev diskuze "!!!Na vase to bych nedala ani na fb me vubec nezajima a je mi jedno kdo to uvidi ja prispivam do diskuze nikoliv jako vy blbejma kecama s prominutim!!!Pro ANONYM mozna jsou to hormony a mozna ne ja prozivam nejkrasnejsi chvilky ve svem zivote a za svoje brisko miluji a jaem na nej patricne hrdaaa
Kdyz se vam to nelibi tak proc vubec do takove diskuze chodite!!! Nemate cim prispet a jeste zkazite ostatnim naladu vasim breptanim!!!
@Anonymní píše:
Když jsem byla těhotná, tak jsem taky vystavovala svuj pupek. Je vidět jak nás ty těhotenské hormony zblbli. Teď už bych to NIKDY neudělala, ani bych se už nenechala fotit v atelieru. Dyt jsou to jen tlustý vyvalený pupky![]()
![]()
Na jednu stranu si stěžujeme že jsme jak hrošice (já už teda dávno né, těhotná jsem byla před 3mi lety) a pak to všude vystavujem.. Hormony jsou hrůůůza
Trošku drsný, no
ale taky bych do ateliéru nešla, počkám si až budu zas na svý váze a pak uděláme fotky celé malé rodinky, to se mi líbí moc. Ale svoje bříško miluju, teda to, co je v něm
a taky jsem si ho moc přála, ale prostě se jen necítím na fotky, když si nepřipadám zrovna sexy, to je celé…
Komu se to nelíbí, tak sem přidávat nic nemusí
Nikdo vás přece nenutí a jestli máte chuť rejpat, tak obraťte se prosím jinde.
Jenom tlustý vyvalený pupky? Vždyť ti v tom pupku roste něco krásnýho, nový život
. Pro mě je to třeba nejkrásnější období ![]()
@ikyki Děkuji za oboje a musím říct, že máš taky pěkné bříško ![]()
Nechápu proč sem píšeš a ještě jako anonymní…ukažte bříška a napíšeš sem koment, že už si těhotná byla…jako anonym je každej hrdina viď…nikdy jsem si nestěžovala, že jsem jak hrošice, otěhotněla jsem zázrakem a na svůj pupek jak říkáš sem taky patřičně hrdá