Ukažte svá bříška :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
17.8.13 11:50

Do těch 3 měsíců je to nejhorší, hlavně ten první měsíc. :zed: Aspoň u nás to tak bylo první měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
17.8.13 12:57

@Kelly3 jj, asi tak nějak, bylo to hrozný, když Maty plakal hrozně moc, až mu i lehce vytryskly slzy, to bylo nejhorší, pomohl nám ale hodně levandulový polštářek do mikrovlnky z DM a cvičení nožičkama ;-)

@Nadyen s tím chováním to máme stejně, občas usne únavou ve dne sám od sebe, ale moc často se to nestává :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.8.13 19:59

@Nadyen @Domuska
Dámy, třesu se vzteky! přítelova matka se nám začíná nechutně sr*t do toho, co kupujeme pro malou – jednak furt něco kupuje sama, jednak poskytuje nevyžádané rady – naštěstí sice příteli, protože já s ní nemluvím, ale i tak po dnešním telefonátu se klepu jak osika! prý jak si dovolujeme vůbec uvažovat o tom, že bychom si vzali matraci do postýlky po někom!!! Kamarádka mi jí chtěla dát, protože její holčička v postýlce téměř nespala…no co jí je, babě, do toho???

taky kupuje nesmysly – koupila letní šaty vel.62! na dítě, které bude nosit 62jku v lednu! když jí to přítel řekl, tak prý to bude na doma nebo na návštěvy…nemám slov…

navíc jsme se pohádali i my dva, protože na moji připomínku, že už zachází moc daleko, řekl přítel, že jí prý žádný hranice dávat nebude, a rady se prý hodí!!! :cert: tak jsem mu řekla, že až budu chtít radu, řeknu si o ni. Tohle mě zničí! každý víkend mu 4× volá a „radí“ a „doporučuje“ – ořitom ona děti vychovala sice dvě, ale před 30ti lety :zed: jediný, co na ni platí, je prej nachytat jí na švestkách – až nám něco poradí blbě, tak pak jí prej bude moct něco říct… MOji rodiče se nám do ničeho nepletou, máma mi poradí ochotně, ale počká, až si řeknu :!

ženy, já umřu, já tu nebudu, já uteču :pocitac:

úplně vidim, že nám ta, pro mě „cizí“ ženská, bude radit, jak mám kojit, jak mám dítě koupat, jak se o něj mám starat, jak ho mám vychovávat! a já ji pošlu do pr…a bude ještě větší peklo, protože mě označí za někoho, kdo ji brání se setkávat s vnučkou a kdoví co všechno…jsem z této budouvnosti velmi vyděšená :,( my se nakonec rozejdeme jen kvůli ní :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.8.13 20:03

@stephora :( taky mě to děsí.. pořád si ale říkám že si to budu dělat podle sebe a okolí ať se třeba po****… ale je mi jasný že to tak lehkýý nebude.. já uvažuju že začnu s emeditacema.. abych ty jejich rady a tu jejich iniciativu dávala s větší lehkostí.. ale naprosto tě chápu…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
17.8.13 20:06

@daniellle no to já si to taky budu dělat po svym, ale znáš to…vnáší to spory mezi nás dva, protože něco, co řekne tato paní, se přítelovi zalíbí a já nebudu schopná mu vysvětlit, že to chci dělat prostě jinak…

je mi 33, přítelovi je 32, jsme spolu 7 let a prošli jsme spoustou lepších i horších časů, doprčic, snad dokážu dobře vychovat vlastní dítě, aniž by mi někdo radil, jak to mám dělat… :cert:

ach jo, jak z tohodle ven, viď? nemím se stresovat, to neprospívá mimi, ale už teď vidím, že bude jednou zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
17.8.13 20:23

@stephora hele na tohle mám vždycky odpověď otáčím to proti němu.. na MD budeš ty.. pokud bude zastávat níázor který se neztotožňuje s tvým tak mu řekni že fajn, že si to vyzkouší a bude dělat on.. u nás byl minulý týden taky konflikt.. prej nebudeme mít přebalovák, protože JEHO MÁMA vychovala 3 děti bez přebalováku a budu přebalovat v kuchyni na stole jako spousta normálních a jiných lidí.. Tak sem se naštvala a řekla mu, že dítě čeká se mnou a ne s jeho mámou a že jestli chce, tak může přes celý patro na baráku nést posraný dítě z kuchyně do koupelny do vany.. (ačkoliv dětský pokoj plánuju vedle koupelny) od té doby je o přebalováku ticho.. stejně si ho prosadím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.8.13 11:28

Ahoj, je tohle jeste diskuze o briskach s foteckama? Jsem rada ze nejsem jedina tehule co se vic rozepisuje o starostech atd, nedavno jsem kvuli tomu byla nejspis blokovana, nekdo nebyl schopen napsat at dam pokoj ze to do te diskuze nepatri a asi me nahlasil ci co. Muzu se pridat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.8.13 11:40

@Tessa99 jasně že se přidej! my se tu tak nějak bavíme o všem a kdo chce, dá fotečku s bříškem, postěžuje si na váhu/rozměry/příznaky… to teda koukám, že tě někdo blokoval kvůli takové volovině :nevim: ale já si s adminkou jednou tady taky užila kvůli odkazu na blog :pocitac:

je přece normální, že od fotky bříška sklouzneme k tomu, co nás aktuálně štve…jsme ženský, takhle fungujeme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.8.13 11:42

@daniellle no u nás to bude nějak podobně - naštěstí jsme si to s chlapem vyříkali - každej něco uznal a hlavně se shodujeme, že se matka angažuje moc a že s tím musíme něco udělat tak, aby nebyla uražená, ale neměla důvod se vměšovat :nevim: tak jí asi na vše bude říkat, že už to máme, nebo že to plánujeme koupit tam a tam :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.8.13 12:08

@stephora me to prave zarazilo, nikde zadny info neslo mi zazadat ani o heslo a porad mi to hlasilo ze pridavani obsahu na web je blokovane a mam kontaktovat adminy, nejsem si jista jestli byla chyba u me v telefonu nebo v nahlaseni prispevku. Dneska me ceka utz jestli je mimi a srdicko, naposledy v 6tt nebylo jen bublinka, dneska jsem 8tt, jsem z toho na palici, ze nevim co bude, prsa se nalivaji, bricho boli a uz je videt, ale je to hodne brzo nejak me to mate, rikam si ze to bude ok ale bojim se a to mam vydrzet do pul ctvrte :/
a uz je to tu, roman, to jsem rada, ze sem na vas narazila a ze to takhle berete, ja to vzdycky vsechno sypu hlava nehlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
19.8.13 12:32

@Tessa99 jééé, ty jsi na začátku :) tak moc držím palce! :palec: To tě čeká prvotrimestrílní screening ve 12tt a hlavně ten suprovej II. trimestr, kdy mě osobně bylo nádherně
já už jsem 28+5, rodím víceméně za dva měsíce :) dnes mě pobolívá podbřišek, tak ležím a jsem v klidu, na porod je ještě velmi brzy ;)

tak hlavně, že už ti to funguje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
19.8.13 13:21

@stephora jooo, na ten druhej trimestr se tesim taky a jak! Jestli teda bude vse ok. Dekuji :)
a jo, to si pamatuju jak to bylo ke konci, tvrdnuti, bolesti, zada, spodek kosti, prcek natlacenej na mocaku a jeste jsem prenasela, ty konce jsou umorny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
19.8.13 19:42

@stephora Ahoj štěpi, vsechno toto znam… nedavno jsem se totalne rozbrecela a nastvala zaroven, kdy moje dokonala maminka prohlasila, ze jestli chteji aby moje dite prezilo, budou ho muset mit furt u sebe… = jsem jeste pubertak, takze budu priiiserna matka, protoze me palily uvarene brambory, tak me napadlo je prolit studenou vodou no… tak me zato ukamenujte jejda… :pocitac: kdyz ji reknu, ze uvarim, tak se mi vysmeje, ze ona si to radsi uvari sama.. k pracce me nepusti, abych ji nahodou neco nepokazila a kdyz ji reknu ze se chci naucit, tak mi to ukaze a na druhy den ji rikam „nahazela jsem do pracky“ a ona „jezismarja to snad nemyslis vazne.. to budem muset kupovat novou pracku?“ rikam „ale ja jsem jen roztridila pradlo a nahazela ho tam. nezapinala jsem ji“… no a pak kdyz nejsem v kuchyni, tak rika petrovi „ja ji chci naucit varit, prat, ale ona o to vubec nema zajem“.. no ty voleeeeeeeeeee :pocitac: to jsem na ni doletela a rvala ze pokud si mysli, ze budu strasna matka jen proto, ze nemam tri deti a pokud si mysli, ze se nedokazu postarat o chlapa, tak at se ku*va pak nedivi, az ji vytru zrak… pak za mnou prisel pritel a vynadal mi, jak se k ni chovam.. ze je to uplne strasne… :zed: :zed: :cert: no nemela jsem slov.. jinak teda pardon ze jsem se rozepsal ale muzes delat jen dve veci… budto byt proti ni a donekonecna se s ni hadat (pokud se nestane zazrak a pritel nerekne ze mas pravdu ty, ne jeho maminka, coz se zrejme nestane) a nebo ji „peclive naslouchat“ ale vypoustet to druhym uchem ven. me diky bohu nikdo nekeca do toho, co muzu a mam kupovat. obleceni mi je jedno, at si koupi kdo chce co chce ale prebalovak apod si kupuju ja a to co chci, to proste mam a hotovo. :palec: jinak maly je fakt drsny.. normalne se mi umi sprajcnout nekde u zebra ci kde to a desne to boli 8o uz nekope, on se tam doslovne válí :lol: jinak kazdy den pekne sudy =) =) ale nejhorsi je, kdyz mm pocit ze se pocuram a nedojdu na zachod a az tam prijdu, tak zjistim ze me nespadla ani kapka :mrgreen: uz je ti lip?

• Citovat
  • Upravit
2663
19.8.13 20:03

@Domuska dneska byl blbej tlak a taks e mi celej den motala hlava - ne tak naší berušce, ta dělá kotrmelce celej den o 106! nějak se hejbe víc, asá mi vztala veškerou energii - ale je sranda sledovat si břicho - jak se tam převaluje a mě se břicho boulí, jak kdybych tam měla vetřelce! hustý…
teď je natlačená na svém oblíbeném místě, pod pravým žebrem, nemůžu dejchat, ani sedět u pc, jdu si lehnout…ale rozhodla jsem se, že to budu brát pozitivně - taky si mohla vybrat, že se mi bude tlačit na močák a to by bylo mnohem horší, nebo že se mi bude prdelit pod levý žebro a já se nenajínm, protože mi bude tlačit na žaludek…takže vpravo nahoře je to ještě dobrý, i když vlevo dole by to bylo úplně nej, ale tam se jí nelíbí…

s tím čuráním to mám stejně…na to se po porodu těším, že to přejde, protože jsem učuraná hrozně, přitom vbec nepotřebuju :nevim:

moc tě doma nepodporujou teda, no, co naděláš. Strategie jedním uchem tam a druhýmn ven je asi nejlepší, protože rozčilovat se hádáním se, to v našem stavu není dobré :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska
20.8.13 11:56

@stephora na druhou stranu si vezmi, ze jste spolu 7 let a zahodit vztah s ditetem na krku jen kvuli jeho matce? na to ti reknu jedine NASRAAAAT. nemuzes pred ni donekonecna utikat. at si kupuje letni saty na zimu klidne za statisice… stejne se do toho mala v lete treba uz ani nevleze =) proste to vypoustej a starej se o SVOJE dite tak, jak ty uznas za vhodne.. madracku si klidne vem od kamosky a ji rekni zes ji koupila. proste ji mej nekde.. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky