Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Zuziš tak jsi asi prostě míň vzrušivá
, člověk ani někdy neví, proč
to já jsem ta na druhé straně řeky - vidím pěkného herce, náruživou scénu v TV a hned mám horko v kalhotkách
obzvlášť v těhu, po prvním trimestru, mám chuť velikou - u nás jsem zas ta náruživější já ![]()
@KaCinDa já měla takové bříško tak v 25tt, ve 20tt jsem vypadala jen jako dobře najezená
zas tak malé mi nepřijde
spíš jestli kolegyně ho nemá moc velké ![]()
@stephora no já na to musím dostat chuť a to je jednou za čas, jinak abych měla chuť tak si musím pustit něco abych se navnadila a stejně stačí jednou a zas dlouho to mít nemusím a co se týče těhotenství tak chuť byla u obou větší to ano, to jsem chlapa znásilňovala každou chvíli
,ale už jsme od toho upustili…není mi to příjemný a asi před měsícem mi bylo řečený že má strach aby mi neublížil, takže jsme od toho upustili úplně, akorát si jednou za čas uděláme dobře trošku jinak
![]()
@Zuziš tak aspoň něco
my to teď taky moc neděláme, už je mi to nepohodlné… ale fantazie mi jede na plné obrátky, leckdy ani nepotřebuju navnadit okolím - prostě mám v hlavě nějakou představu a ta mě tak rajcuje, že na ni stačí chvíli myslet a už mám chuť
když je poblíž muž, jdu na to s ním, když není, jdu na to sama ![]()
@stephora Hmmm pekne jste se rozsexovali
ja jsem se bala ze pro pritele budu nepritazliva nebo nebudu mit chut ale nene =) tak jednou za dva dny ho mame. vetsinou rano a vecer
bavi me to jak samotnou, tak s nim =) ale bojim se moc po porodu abych mohla.. protoze to bude des to vydrzet
![]()
@Domuska to dáš neboooj, taky u nás byl pak rachot, ale teda až tři měsíce po porodu ![]()
no já jdu zítra do špitálu do riz. poradny tak jsem zvědavá co mi řeknou
,ale těším se uvidím malou ![]()
@Domuska my to nemáme jednou za dva dny, mlj chlap je taky frigidka
ale já sama mám sex aspoň jednou za dva dny a společně ho máme taqk 1×měsíčně - on totiž chlap trpí na opary a když ho má, sex nemáme, protože já se neumím milovat bez líbání, to není ono…takže vždy čekáme, až se mu to zahojí ![]()
@stephora tak to bych nedala
ale sama se sebou si taky vystacim
taaaak slecny, dneska jsem si nakoupila uplne vsechno co jsem potrebovala. objednala jsem si kocar s extra vychytavkama..
mam autosedacku, plenky, obleceni do porodnice, nuzky, dudan apod… takze uz jen cekam na kocar, slozim postylku a zitra budem prebirat veci po bratrovi a prat. a budu mit po starostech =) uz i vlozky a kalhotky mam
jsem stastna, ze to budu mit z krku. uz jen tazku, do kterych si dam vsechny veci do porodnice =) jinak maly kopka krasne =) co ty jak je neco noveho? ![]()
@Domuska to ti verim, no ja nemit tu rizikovku tak se na utz uz nedostanu, uz jsem mela vsechny vybrany…blizim se do finale ![]()
@Domuska téda, ty jsi akční
já ještě nemám: plenky, vložky do porodnice, přebalovací podložky, vlhčený ubrousky, lahvičku se savičkou, síťový kalhotky do porodnice…a ještě je toho asi spousta
jo a teplou čepičku a rukavičky! a dětskou deku, v ikea jí měli vyprodanou… jo a chůvičky. MOnitor dechu nám bude kupovat moje babi s dědou…
jinak nějaké věci máme u mužovy matky - tam se ještě bude muset jet, převzít to, zapanáčkovat, olízat ruku, poděkovat a hlavně, přežít to ve zdraví a neporodit z toho stresu! kočárek a další drobnosti máme u kamarádky, postýlku jsme koupili, nějaké oblečení mám, dudlíky jsem koupila včera, povlečení, pleny látkové…to už máme…
pleny na přebalování koupíme na mall.cz, maj tam dvojbalení Pampers premium Care newborn 156 ks za 619 Kč ( no, je to 4 kč za plenu, ale levnější jsem nenašla
) a k tomu dostaneš kupon na slevu 30 kč na další pleny.
Berula už moc nekope, spíš se mi tam převaluje a to hodně, asi ten úplněk co včera byl
taky má občas škytavku, to bude ožungr, už teď se opíjí plodovou vodou ![]()
Achujky tak konecne se mala zacina klubat tak vam zasilam nasi fotecku. ![]()