Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@LayLi
koukám, taky jedna prsatá:) zvětšily se ti ještě v těhu prsa? mě jo a vůbec se mi to nezamlouvá
jinak já už jsem kousek dál, dnes 29+1 ![]()
@KaCinDa
skoro @stephora jj zvetsili a porad se zvetsuji vubec se mi to nelibi..z nejakych 5 se mi zvetsili na 7 a co u tebe?
Tak to já budu asi jediná spokojená
Z mých lentilek 75 A mám 80 C a vůbec mi to nevadí a klidně bych si je nechala ![]()
@LayLi před těhu jsem nosila poprdky 70G, teď mám tak 75 H/I, takže takz skoro o dva košíčky…hrůza, doufám, že nám to nezůstane a po kojení se nám zas změnší…takový vemena fakt nechci ![]()
@KaCinDa jojo, malokozý si libujou
všem mým kámoškám malokozkám se ale prsa vrátila do původního stavu ![]()
@stephora Jojo, taky mi všichni říkali, že se to pak vrátí, tak jsem sama zvědavá ![]()
@stephora jj presne..ja jsem na tom stejne..jako sice pritel je hotovej a spokojenej ale ja jsem nestastna..doufam ze mimco to vyduda ![]()
@stephora no ja jsem si koupila jen kalhotky a vlozky.. kojici podprdu, vlozky do ni a ruzne cepicky nebo jak se tomu nadava si koupim bud pred porodem nebo vubec jelikoz mi neco rika ze kojit nebudu.. prsa se mi zmensily, nezvetsily…
mleko nikde…
dnes jsem si zasla ke kadernici, na kosmetiku.. uz mi jen chybi pedikura, manikura, masaze a bude to.
uz mam uplne vsechno obleceni pro maleho takze nic nemusim kupovat. mam uz i fusak =)
Dámy já teda ještě nemám vše nachystáno a ani tašku do porodnice, dneska jsem byla v rizikovce a jako mazec, jsem přemýšlela kam mi tu ruku chce až strčit
, ale vše je OK i malá roste jak má tak jsem ráda, jen jsem myslela že to nerozchodím…no jo už se mi to pěkně krátí
![]()
@Zuziš Ahoj,ja nechapu tebe
ja bych bez sexu nevydrzela ani omylem, jsem zavislak..nemluve o sexu v tehu, ktery jsem mela az do konce a diky tomu mi prdla plodovka
i love sex ![]()
@stephora oponuji,mam o kosicek vetsi podprdy z B na C, ale porad mam pocit ze prsa stejne nemam
asi se jen podcenuji, priteli se libi diky bohu ![]()
@Nadyen ahojky no jo, tak já to mám obráceně…
,a jak říkám třeba je to dědičný…moje mamka na to taky nebyla ![]()
@Nadyen koukam ze nejsem jedina ktera miluje sex ikdyz je tehulka ![]()
@LayLi To nás bude určitě víc, taky se hlásím mezi ty více sexuchtivé
![]()