Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Majush Taky držím palce, ať kojíš co nejdýl, protože UM fakt leze moc do pěněz, ale naštěstí jsem narazila na obchod, kde ho prodávají levně, tak jsem ráda. Nedávno jsem ji zkoušela koupit zeleninovou přesnidávku, ale ta ji teda nelezla, takže u nás vyhrává určitě mrkev ![]()
@Domuska domčí, jak je? já byla dnes na kontrole, mám málo železa, tak musim brát podpurný preparáty
malá má 1450g, není přetočená, takže musím cvičit kočičku a doufat… ale jinak jsme obě OK
(až na ten můj kašel)
@stephora ahooj =) noo super. mam uz komodu, zitra jedu pro kocarek a vibr. lehatko a uz jen slozit postylku.. jinak zehlim vecicky a furt se perou nove a nove.. nic si z toho nedejel ze neni pretocena. kolikrat se stane, ze se pretoci az pred porodem =)=) me se maly furt pretaci jak se mu zachce.. co mas? nejakou chripajznu? jestlis to psala tak pardon, tehotenska demence + skleroza
jk jsi na tom s nehtama? Lamou se ti? ja jsem do nehtu magor. prirodni a co nejpeknejc upravene, to je moje =)
@Domuska krásné 3D fotečky…ty já nestihla mno..hele malá bude mít za den a půl přesně jeden měsíc..utíká to, že? vůbec nemám čas sem napsat a mrzí mě to… gratuluji k pokojíčku pro malého ![]()
A co jinak holky? už nemám přehled vůbec…
@Kelly3 a nezkoušela jsi to prodiskutovat třeba s laktační poradkyní, jestli by to nešlo ještě zachránit? Ale aspon že 3 měsíce, čím dýl, tím líp
no doufám, že až malému začnou růst zuby, že nebude kousat, to by byl asi taky konec kojení
babičky začali dělat z jablek a broskví přesnídávky, tak se prdola bude na podzim mít ![]()
@Lenule15 No o tom raději ani nemluv
a tak já mám aspoň klobouček tak nějaká ochrana
. Taky se chystám s mámkou dělat presnidavky, ale tady ještě jablka nejsou zralé ![]()
@Majush klouboučky mám taky, zezačátku kojení mi jedna bradavka popraskala, tak to byla záchrana, bez ní bych asi bolestí přestala kojit
ale malý slintá jak bernardýn a furt má pěstičky v puse, doufám ale, že se ještě nic nechystá
u tchánovců mají právě 3 stromy broskví a už to začalo padat ze stromu, tak přišla po kompotech a marmeládě na řadu přesnídávka ![]()
Ahoj holky, máte krásné mimča
, opravdu závidím, už se nemůžu dočkat na to svoje, až ho budeme mít doma ![]()
@Lenule15 mě právě taky popraskali a navíc je mám malé takže bez nich nám to moc nejde. A co se týče slintani a ručiček v puse o tom raději ani nemluvím, mám pocit že už se mu to tam pomaličku klube a dr. Říkala že ho to opravdu může svedit.Tak to máš super, my si musíme ještě počkat ![]()
@Domuska já jsem s nehtama v pohodě, ale víceméně se mi nezměnily - nemám je ani horší, ani lepší… dneska si musím udělat mani a hlavně pedi - udělám si to sama, nějak nejsou furt prašule, tak to ještě zkusím sama, mám to fakt hrozný ![]()
jinak my už postýlku máme a v pondělí jedem pro kočárek a spol ke kámošce, tak se mi to tady bude válet, ale skládat to snad budem až v novém bytě, měli bychom se snad stěhovat, doufám ![]()
stejně musím vzít seznam, a začít si to odškrtávat
abych věděla
@Nadyen hele, bet tebe nám to tu nějak umírá
jsou tu nové kočky kecalky, ale já je zatím moc neznám
doufám, že jste s Barborkou obě OK a vše šlape, jak má ![]()