Uklízím moc?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
29.3.18 22:59
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Jak často uklizite?
Já uklízím každý den - koupelna, záchod, zaméct, pustit vysavač v ložnici (kde je koberec), ob den vše vytřídí, každý den utřít ledničku a celou kuchyň, jednou za 3 dny dveře, jednou za týden komplet celou saunu ( i když do ni nelezeme), každý den prach a obden praní a zehleni atd atd…Svému pritelovi musím každý týden preskladavat skříň, protože nemá pěkné komínky, plus mu jednou (a samozřejmě i sobě :D ) týdně myji všechny boty, co momentálně nosime. Suma sumárum mít to hodi 2 hod +- po práci, ze které se vracím cca v 5, půl 6..
Přítel mi právě říká, že to je moc…
Díky za názory!

Ty přerovnaváš chlapovi komínky a leštíš mu boty? 8o
Až budeš mít děti, tak se to srovná. Nebo sem budeá psát, jak jsi ztrhaná a ON ti vůbec nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
29.3.18 23:02
@aiwwa píše:
já dokonce zažila, že holka měla doma přikrytou sedačku i křesla a židle potahama, které prala denodenně a v kabelce měla desinfekci. byla jsem u ní na návštěvě jen jednou a musím uznat, že takhle uklizený byt jsem nikdy už neviděla, ale za jakou cenu že.

Já zažila, že místo na pohovce, se sedělo na židlích. Pohovka byla jen na okrasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.18 23:05
@vejilka píše:
Já zažila, že místo na pohovce, se sedělo na židlích. Pohovka byla jen na okrasu

Já dokonce dvě kuchyně, jedna na ukazování, druhá stará na vaření. Tak to už mě sejmulo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9947
29.3.18 23:07

Každý den :) utřu prach, vyluxuji, vytřu jak mile mám nadobí hned o umyju a prostě každý den :) i když třeba nejsme celý den doma a přijdeme cca ve 12 hodin v noci i přes to jdu vytřít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2962
29.3.18 23:10

Zakladatelko, nechceš uklízet u nás doma? Mně by to nesmírně bodlo. Já na to nemám moc čas, skrz roční dítě a úklid mně nikdy nebavil, uklízím jen z nutnosti, když je na to čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
29.3.18 23:11
@Russet píše:
Ty přerovnaváš chlapovi komínky a leštíš mu boty? 8o
Až budeš mít děti, tak se to srovná. Nebo sem budeá psát, jak jsi ztrhaná a ON ti vůbec nepomůže.

To mě PŘESNĚ napadlo 8)

Jinak zakladatelko fakt to není normální, nějaká OCD to asi bude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6823
29.3.18 23:12

Pro mě je to dost, ale já zas neumím udržet pořádek:( Před dětmi mě jeden čas bavilo uklízet. Milovala jsem čisto a voňavo. Teď děs, běs. Já mám třeba jeden extrém v rodině, 3 větší děti a ta máma byla do úklidu blázen. Pravda, když byly děti větší, tak musely pomáhat. Ale nepamatuji si, jak to dělala, když byly malé. Jen vím, že každé dítě po každém vykoupání museli po sobě vydrbat vanu, když se jedly borůvky, tak jedly na zemi na ručníku. Každé ráno byla vzteklá, neodešli z domu, dokud nebylo uklizeno. Utíral se prach, luxovalo, stíralo, leštily baterie. Vše muselo mít své místo. Jinak byl řev. O školní den dělala vše ta máma sama. Jako fakt mazec. Ale pravda, ona dlouho nepracovala. Byla doma asi do 40. Takže měla na to „čas“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
29.3.18 23:13

To už je nějaká úchylka ne? :) Dokážeš na týden přestat a na nic nesáhnout?
Být tebou tak tu mánii mírnim, protože jestli si jednou pořídíš děti, tak jim tím věčným smejčením taky můžeš zkazit dětství. Takové matky pak chytají nerva z běžného bordelu co děti nedělají a ten dělají furt :)

Našla bych si nějaký jiný koníček :) třeba sport. Kdybys cvičila tolik jak uklízíš, tak jsi brzo mistryně světa. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 23:16
@Petruna21 píše:
Každý den :) utřu prach, vyluxuji, vytřu jak mile mám nadobí hned o umyju a prostě každý den :) i když třeba nejsme celý den doma a přijdeme cca ve 12 hodin v noci i přes to jdu vytřít :lol:

Nechapu… :roll: ale tak kdyz te to bavi a s miminem se to zmeni

• Citovat
  • Upravit
256
29.3.18 23:17

Taky každý den.. uvarim… jakmile dovarim… umeji nadobi…umyjí kuchyň.. vytírám prach, uklízím ložnici.. Peru každý den… Vytřu podlahu…zachod, koupelnu.. kolikrát i 2× denně… Protože mám ještě malé děti… A světe div se jsem Romka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
29.3.18 23:19
@Anonymní píše:
Nechapu… :roll: ale tak kdyz te to bavi a s miminem se to zmeni

Nezmění :) nesnáším bordel a už jsem takhle naučena a prostě se necítím dobře když je tu třeba bordel :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
29.3.18 23:19
@Anonymní píše:
Proto to sem píšu. Jestli je to normální, nebo jsem prostě trochu “blázen”. Ale myslím, že mě psycholog v brzké době nemine. Teď se to, co jsme v úplně novém bytě zlepšilo, ale ve starším jsem při odchodu z bytu do práce vypojovala vše krom ledničky a vypínala kohout. A při odjezdu na víkend vypínala pojistky, plyn, vše. Popsala bych to tak, že musím mít stále nějakou jistotu, že je vše v pořádku a nemůže se nic stát. Máme dost peněz a poměrně dost i ušetříme měsíčně, ale já stejně pořád jedu na kalkulačce všechny příjmy i výdaje…

Taky mi to tedy připadá jak obsedantně kompulzivní porucha. To už je fakt moc. Být tebou bych si k psychologovi zašla co nejdříve. Až budete mít třeba děti, tak se tímhle tempem fungovat nedá, mohla bys to hodně těžce nést, že to není vše v takovém stavu, jak jsi zvyklá. A jak se cítíš, když něco neuklidis, třeba když nestíháš? Myslíš na to celý den, rozhodí tě to? Nebo musí být vše vždy hotové, třeba i za cenu, že přijdeš někam pozdě atd?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.18 23:20
@Petruna21 píše:
Nezmění :) nesnáším bordel a už jsem takhle naučena a prostě se necítím dobře když je tu třeba bordel :?

To sice chapu ale myslim ze urcite zmeni:-) nebudes mit tolik casu nebo ten cas radeji venujes prckovi uvidis

• Citovat
  • Upravit
Janli
29.3.18 23:20

Zakladatelko, ještě kontrolní otázka: To se chlubíš nebo si stěžuješ…?

• Citovat
  • Upravit
27636
29.3.18 23:21

@ajurka malé děti a wc to je kapitola sama pro sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat