Ukradene jmeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
337
17.6.21 07:32

A kdybys porodila dřív ty, tak zas on by mohl mít pocit, žes to jméno ukradla ty…
Klid, ještě máš spoustu času, třeba se ti zalíbí jiné jméno, nebo taky můžeš vybírat klučičí.
A že jste na malém městě, z toho si nic nedělej. Třeba se časem vy nebo oni odstěhují. A mezitím to jméno použijí i jiné rodiny třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.6.21 07:38

Promin, ale ano, resis blbinu…totalni blbinu…bud normalne stastna, vsechno ti vyslo ne, mas manzela, se kterym jsi stastna, cekas vysnenou rodinu…tak budou mit stejne jmeno, no boze, v tom jako fakt neni problem, kdyby meli lidi jen takove starosti…tes se z kazdeho screeningu, kde se dozvis, ze je dite zdrave…navic muzete mit klidne kluka..problem vyresen…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
17.6.21 07:40

No jo, to je šok, že dal dítěti jméno, které se mu líbilo :lol: Udělej to jako on, žij si svůj život bez rýpání se v minulosti. Ty ses zamilovala a vdala, ale on „si vzal první holku, kterou potkal“ :lol: to myslím mluví za všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.6.21 07:43
@Anonymní píše:
@Hvězdoslava on vzdy tvrdil ze kdyby jsme meli holcicku tak ji bude rikat princeznicko a klukovi bourak :roll: ze jmena jsou jen formalita a pak jsem prisla s tim jmenem a najednou byl nadsenej :,(

No vždyť, vybrali jste ho spolu. Ty ho teď dát můžeš a on ne? To nebylo tvoje jméno ale vaše jméno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
17.6.21 07:49

Verim, ze jmeno si vybira dite. Mela jsem vysnene jmeno dlouho dopredu, ale kdyz jsem zacala realne vybirat, tak uz mi to nesedelo a porad mi v hlave znelo jine. Pak jsem na tohle tema dokonce cetla knihu. U druheho jsem zase mela vybrane a zase mi zacalo znit jine…
To nwni nejaka prohra, ze vyberete jine nebo i stejne. Spis se zamysli, ted uz i spolecne se svym miminkem, co by bylo nejlepsi. At vsechno dobre dopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5128
17.6.21 07:59
@K. Rocánková píše:
Brala bych to tak, ze ex se ode mne neodpoutal a ze kdyz uz teda to dite nemohl mit se mnou, tak teda s jinou, ale jmenovat se bude jak jste planovali. On se trapi a nema fantazii. Jmeno bych dala i tak :kytka:

Vzdyt ona chce dite taky pojmenovat, jak planovala s ex, takze se taky neodpoutala? Kdyz uz nemuze mit dite s ni, tak teda s jinou? To ma zustat bezdetny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
17.6.21 08:23

Kdybys tu sestřenku nepotkala, tak to ani nevíš a zjistíš to asi až za pár let. A to bys dělala co? Šla holku přejmenovat? :roll: Jméno jste vybrali spolu, líbilo se mu, zřejmě i jeho manželce, tak co řešíš. Není to žádná kudla do zad. Když bys chtěla být fér, tak byste to jméno teda neměli dávat ani jeden, když jste ho vybrali spolu.

Edit: místo mu, jsem měla mi :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.06.21 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
17.6.21 08:29
@Zvonielka píše:
Verim, ze jmeno si vybira dite. Mela jsem vysnene jmeno dlouho dopredu, ale kdyz jsem zacala realne vybirat, tak uz mi to nesedelo a porad mi v hlave znelo jine. Pak jsem na tohle tema dokonce cetla knihu. U druheho jsem zase mela vybrane a zase mi zacalo znit jine…
To nwni nejaka prohra, ze vyberete jine nebo i stejne. Spis se zamysli, ted uz i spolecne se svym miminkem, co by bylo nejlepsi. At vsechno dobre dopadne :kytka:

Taky si to myslím. Jméno jsem vybírala podvědomě pečlivě vždy pro to pohlaví, které se pak narodilo :-). Dopředu jsem žádný výběr neměli :-) A to "nepoužité klučičí, když se narodila malá, už jsme u druhého ve výběru vůbec neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
17.6.21 08:30

Víš kolik ještě potkáš lidí kterým se líbí stejný jméno? To že jste se o tom před x lety bavili neznamená, že máš na něj patent a on ho nemůže použít, nejste spolu ani v kontaktu, takže je to jen další člověk, co pojmenoval stejně svý dîtě, byla bych úplně v klidu. Třeba je to jen náhoda a ne pomsta tobě - to by bylo dost ujetý :lol: on už má jiný život do kterýho nepatříš ( nedivim se, taky bych jako jeho nová manželka nechtěla aby udržoval vztah s bejvalkou) a to jméno se jim prostě jen líbí, navíc sama píšeš, že jsi teprv v začátku, takže to klidně místo Jany mže být jestě Honza a máte „problém“ vyřešen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
17.6.21 08:34
@Michelle_M píše:
No jo, to je šok, že dal dítěti jméno, které se mu líbilo :lol: Udělej to jako on, žij si svůj život bez rýpání se v minulosti. Ty ses zamilovala a vdala, ale on „si vzal první holku, kterou potkal“ :lol: to myslím mluví za všechno.

Taky se mi hrozně líbí, jak si vždycky ty ženský myslí, že je ex nima stále posedlej a každej krok kterej udělá je kvůli nim :lol: přitom on už třeba dávno neví, že vůbec existuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
17.6.21 08:37

Zastavil se ti dech, byla to kudla do zad, pomstil se, ukradl jméno… trochu dramatické ne?
SPOLU jste si vybrali jméno, VY dva dohromady, protože se VÁM líbilo. A on ho teď dát nemůže, protože na něj máš právo ty? Zkus se uklidnit a připustit si, že se mu prostě jen líbilo a líbilo se nejspíš i manželce, když ho společně dali své dceři. Žádná msta, krádež a kudla do zad se nekoná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
17.6.21 08:39

A není to třeba tak, že žádný pozitivní test nemáš, o jméno taky nejde a jen ses dozvěděla, že ex přítel čeká malé? Protože tohle mi přijde dost velká hysterie „jen“ kvůli jménu.

Příspěvek upraven 17.06.21 v 08:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.6.21 08:41

O deset ninut pozdeji - admin - na zadost zakladatelky diskuzi zamykam :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2031
17.6.21 08:42

Tak pokud jste ho vybrali spolu, tak se mu asi taky líbilo. Jelikož ex asi vídat nebudete, tak bych to vůbec neřešila a dala jméno, které se ti líbí. I kdyby bylo stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
17.6.21 08:43
@FlorenceF Jenkins píše:
Hele, a Tobe neni blby dat diteti jmeno, ktere jsi planovala pro dite s jinym chlapem? :lol:

Jak pisou holky, asi ses hodne neodpoutala od byvaleho :roll:

Jinak chlapi fakt nemaj tyhke slozity myslenkovy pochody, proste jmeno, sam by na nej neprisel a kdyz ta jeho ve frenetickym nadseni nahodila, co by se mu libilo, tak on, aby mel pokoj, vyplacl prvni, na ktery si vzpomnel :nevim: neudelas nic, leda bys dosla za jeho zenou a rekla tuhle historku. Treba ji nastves a vymysli jine 8)

Vskutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová