Ukradene jmeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
17.6.21 13:58
@Němý Bobeš píše:
@mado @BohunkaP to mě nenapadlo, už si nepamatuju, jaké jméno tehdy plácla.

A pak, že jsou jména důležitá, když si ho ani nepamatuješ :lol: Podobně na tom bude nejspíš zakladatelky ex… :P

• Citovat
  • Upravit
145
17.6.21 13:58

Já myslím, že tazatelka je momentálně pod vlivem hormonů, možná ten předchozí vztah nemá ještě úplně zpracovaný. To se stává; každopádně je potřeba, aby člověka v takových situacích někdo postavil nohama na zem, jestliže se to jemu samotnému vymklo z rukou. V opačném případě tím potom trpí on sám i jeho okolí.
Spousta lidí má stejná jména, žádný patent na jméno neexistuje a je nesmyslné se něčím takovým zaobírat, pokud to kazí náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
17.6.21 14:02
@Sonarka píše:
A pak, že jsou jména důležitá, když si ho ani nepamatuješ :lol: Podobně na tom bude nejspíš zakladatelky ex… :P

Máš pravdu, přesně o to v mém příběhu šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
17.6.21 14:02
@pikola píše:
Jak může nějaká sestřenice vědět, jak se bude jmenovat cizí dítě, které se ještě ani nenarodilo? :roll:

Protoze nekteri lide vykvakaji vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21847
17.6.21 14:07

@PaníBovaryová pak se ovšem ještě může stát, že až se dítě narodí, tak novopečení rodiče jméno změní, jakože, ježišmarjá to je celá teta Jarmila, bude se jmenovat Jarmila.
A všechny ex si můžou oddechnout, že krádež se nekoná a teta Jarča je naopak ráda, že má jmenovkyni a přidá pamětní zlato do kolébky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.6.21 14:08
@Anonymní píše:
@Sonarka resim to, protoze mi to je lito. Kdyby mi to vyslo a mela opravdu holcicku, tak by pravdepodobne chodily do stejne skoly, krouzky.. jsme na malem meste. To jmeno neni u nas jeste tak proflakle, tak mne to mrzi, ze jsem prisla na hezke ceske jmeno ktereho neni plna skola a on si to takto privlastnil :,( uplne neverim ze to je z hlavy jeho zeny.

To mi připomnělo tu scénu z Vrchní prchni: Víte pane vrchní, my jsme původně chtěli, aby můj vnuk, teda až se narodí a až vystuduje, slavil právě tady… :lol:
Jinak si myslím, že není problém dát stejné jméno…do stejné třídy asi chodit nebudou a druhá věc je, že se ti nemusí narodit holka :nevim: A třeba i časem přijdeš na jiné hezké jméno…netřeba to tak hrotit.

• Citovat
  • Upravit
2258
17.6.21 14:17
@Peta02 píše:
Mě to přijde v pohode. Vis co by byl úlet, kdyby se ta holcicka měla jmenovat jako ty. To udělal segre jeden její bývalý, segra nemá úplně bezne jméno a ta holcicka se jmenuje po ni. I ji to řekl. :zed:

Tak to z toho tvoje ségra vyšla nejlíp, jak bohyně. Chudák jeho nová a ta holčička. Vědět, že se jmenuju po tátově bývalé, protože i v době kdy byl s mojí mámou měl v hlavě exku. Tak to je masakr. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
17.6.21 14:18
@mado píše:
@PaníBovaryová pak se ovšem ještě může stát, že až se dítě narodí, tak novopečení rodiče jméno změní, jakože, ježišmarjá to je celá teta Jarmila, bude se jmenovat Jarmila.
A všechny ex si můžou oddechnout, že krádež se nekoná a teta Jarča je naopak ráda, že má jmenovkyni a přidá pamětní zlato do kolébky.

Konec dobry, vsechno dobre :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.6.21 14:18

Já bych řekla, že mužskej mozek takhle složitě nepracuje, ten plácl první jméno, už ani neví, kde se mu v hlavě vzalo…natož aby prahnul po pomstě…buď ráda, že jsi těhotná, soustřeď se na zdravé mimčo a neřeš kraviny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
17.6.21 14:19
@Sexynohy píše:
Tak to z toho tvoje ségra vyšla nejlíp, jak bohyně. Chudák jeho nová a ta holčička. Vědět, že se jmenuju po tátově bývalé, protože i v době kdy byl s mojí mámou měl v hlavě exku. Tak to je masakr. 8o

tak nikdo neřekl, že se jmenuje po ní, protože si na ní myslel, třeba se jmenuje po ní, protože měla zkrátka hezké jméno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
17.6.21 16:53
@Russet píše:
Díté si jméno nevybírá. Kolik lidí svoje vlastní jméno moc nemusí. To by přece nebylo, kdyby si ho „vybralo“ samo.

Rodiče, kteri se o intuitivní věci nezajímají a nenaslouchají, můžou vybrat jméno, které nesedí nebo se osobě nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
17.6.21 17:36
@Tarinka píše:
tak nikdo neřekl, že se jmenuje po ní, protože si na ní myslel, třeba se jmenuje po ní, protože měla zkrátka hezké jméno :nevim:

Jmenuje se po ni, ne kuli jménu ale kuli ni - jako segre. Neměl problém ji to takhle rict, i ji snad chvilku ještě vypisoval nějaké nesmysly ale už je to par let tak si to nepamatuju přesně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.6.21 17:44
@Anonymní píše:
Ahoj prosim anonym nebo smazat. Jdu se spise vyventilovat… abych zacala od zacatku s pritelem jsem byla od zakladky, prekonali jsme spolu i par uletu na stredni a po maturite jsme se spolecne usadili v garsonce, pritel sel dal studovat ja zacala delat v rodinnem podniku. Po 24 jsme si rekli, ze jsme celkem zajisteni, bydleni, dobra prace ze je cas na miminko. Do svatby jsme se nijak nehrnuli, po sesti letech snazeni porad nic, ikdyz jsme podle doktoru v poradku a chce to cas. Nejen z flustrace a jinych problemech jsme se ve 30ceti rozesli v dobrem a udrzovali kamaradsky vztah a vzajemne jsme si pomahali, pujcovali spolecne zvirata apod..ja jsem si pred tremi lety nasla pritele, ted uz manzela a ex to moc nedaval a hned se ozenil se snad prvni holkou co potkal a prerusil semnou kontakt. A dnes v nakupaku potkam jeho sestrenku, ze ex ceka dite, ze to bude holcicka a ze se bude jmenovat rikejme treba Jana, a v tu chvili se mi snad zastavil dech, ex mi normalne ukradl jmeno, ktere jsme spolu vybrali :pocitac:. Pred 4 dny mi vysel pozitivni test, zadarilo se s manzelem temer hned a kdyz jsme se bavili o jmenech tak se mu to moje vysnene take moc libilo. Ted cekam na termin k doktorovi na potvrzeni ale nejak po dnesku z toho nemam tu radost a je to pro mne jako kudla do zad. Vim ze resim blbinu, ale cejtim se jako by se mi snad ex pomstil :,(

Vzdyt je to už jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.21 18:32
@Zvonielka píše:
Rodiče, kteri se o intuitivní věci nezajímají a nenaslouchají, můžou vybrat jméno, které nesedí nebo se osobě nelíbí.

Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.6.21 20:51
@Russet píše:
Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄

Asi nejsi dostatecne empaticka :lol: musis si sednout a naslouchat a miminko ti to vyťuká morseovkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová