Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A bylas na policii? Protože to se jako nedělá. Snad sis ale při rozchodu sepsala dohodu, co smí a nesmí dělat a jaké jméno smí a nesmí dát svému dítěti. Je evidentní, že se oženil kvůli tobě. A že si udělal dítě? SAMOZŘEJMĚ jen aby se ti pomstil. A co mu dalo práce, aby počal holčičku aby se ti pomstil jménem… Nezáleží na tom, že jsi mu už nejspíše u zadku, že má novou manželku a jméno vybrali s ní. Řekněme po mamince babičce nebo jablku v Tesco.
To jméno bylo tvoje!!! Fuj hanba mu.
Ps- A nenosí boty? Protože to je taky pomsta. Nosit boty když i ty nosíš boty. Fuuu nezávidím ti.
@FlorenceF Jenkins píše:
Asi nejsi dostatecne empatickamusis si sednout a naslouchat a miminko ti to vyťuká morseovkou
To, co předváděl syn, nebyla Morseovka, ale slušný kopy do pravého žebra.
@MamculeVerca jabko v Tescu je ještě dobrý, dneska jsem četla seznam přijatých děti do školy a byla tam Faustina. To museli mít rodiče hluboké cítění, když vypozorovali, že zrovna takto se chce dítě jmenovat.
@mado píše:
@MamculeVerca jabko v Tescu je ještě dobrý, dneska jsem četla seznam přijatých děti do školy a byla tam Faustina. To museli mít rodiče hluboké cítění, když vypozorovali, že zrovna takto se chce dítě jmenovat.
Takova Gala by nahodou bylo docela pekny jmeno ![]()
@Russet píše:
Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄
Tak tady je nazorne ukazano, jak se stane, ze se nekomu nelibi jmeno, ktere mu bylo vybrano
![]()
@Russet píše:
Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄
Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne ![]()
@Zvonielka píše:
Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne
No, zrovna bych netvrdila, ze to vi… Spis jede vylucovaci metodou ![]()
@Ivana F. píše:
Tak tady je nazorne ukazano, jak se stane, ze se nekomu nelibi jmeno, ktere mu bylo vybrano![]()
Mně se moje jméno líbí. Dokonce jsem uvažovala, že dám dceři to samé.
@Zvonielka píše:
Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne
Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce? ![]()
@Russet píše:
Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce?
Ano, a poznam jejich pocity i ted na dalku.
@Russet píše:
Mně se moje jméno líbí. Dokonce jsem uvažovala, že dám dceři to samé.
Ja to myslela spis tak, ze ses divila te intuici u matky a ditete v brise. Ja sama napriklad hodne na intuici dam, ale v okoli mam spis maminky, ktere intuici nemaji. Ale to odbocujeme, nemyslela jsem to zle ![]()
@Zvonielka píše:
Ano, a poznam jejich pocity i ted na dalku.
Tak to zíram, já kolikrát pocitý tý svý začínající puberťačky nepoznám ani když sedí vedle mě ![]()
@Russet píše:
Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce?
Něco dělám špatně, kolikrát to nepoznam ani u puberťačky, natož v břiše - u toho vůbec nevim která bije ![]()