Ukradene jmeno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
407
17.6.21 21:10

A bylas na policii? Protože to se jako nedělá. Snad sis ale při rozchodu sepsala dohodu, co smí a nesmí dělat a jaké jméno smí a nesmí dát svému dítěti. Je evidentní, že se oženil kvůli tobě. A že si udělal dítě? SAMOZŘEJMĚ jen aby se ti pomstil. A co mu dalo práce, aby počal holčičku aby se ti pomstil jménem… Nezáleží na tom, že jsi mu už nejspíše u zadku, že má novou manželku a jméno vybrali s ní. Řekněme po mamince babičce nebo jablku v Tesco.

To jméno bylo tvoje!!! Fuj hanba mu.

Ps- A nenosí boty? Protože to je taky pomsta. Nosit boty když i ty nosíš boty. Fuuu nezávidím ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.6.21 22:38
@FlorenceF Jenkins píše:
Asi nejsi dostatecne empaticka :lol: musis si sednout a naslouchat a miminko ti to vyťuká morseovkou :lol:

To, co předváděl syn, nebyla Morseovka, ale slušný kopy do pravého žebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21836
17.6.21 22:41

@MamculeVerca jabko v Tescu je ještě dobrý, dneska jsem četla seznam přijatých děti do školy a byla tam Faustina. To museli mít rodiče hluboké cítění, když vypozorovali, že zrovna takto se chce dítě jmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
17.6.21 23:18
@mado píše:
@MamculeVerca jabko v Tescu je ještě dobrý, dneska jsem četla seznam přijatých děti do školy a byla tam Faustina. To museli mít rodiče hluboké cítění, když vypozorovali, že zrovna takto se chce dítě jmenovat.

Takova Gala by nahodou bylo docela pekny jmeno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.6.21 06:27
@Russet píše:
Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄

Tak tady je nazorne ukazano, jak se stane, ze se nekomu nelibi jmeno, ktere mu bylo vybrano :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.6.21 06:44
@Russet píše:
Jak může nemluvně intuitivně vysílat signály svým rodičům? 🙄

Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
18.6.21 07:22
@Zvonielka píše:
Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne :nevim:

No, zrovna bych netvrdila, ze to vi… Spis jede vylucovaci metodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.21 08:23
@Ivana F. píše:
Tak tady je nazorne ukazano, jak se stane, ze se nekomu nelibi jmeno, ktere mu bylo vybrano :P :hug:

Mně se moje jméno líbí. Dokonce jsem uvažovala, že dám dceři to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
18.6.21 08:24
@Zvonielka píše:
Na stejném principu, jako když se o něj maminka stará naživo. Taky ví, co potřebuje, i když jí to neřekne :nevim:

Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
18.6.21 08:52
@Russet píše:
Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce? :roll:

Ano, a poznam jejich pocity i ted na dalku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
18.6.21 12:20
@Russet píše:
Mně se moje jméno líbí. Dokonce jsem uvažovala, že dám dceři to samé.

Ja to myslela spis tak, ze ses divila te intuici u matky a ditete v brise. Ja sama napriklad hodne na intuici dam, ale v okoli mam spis maminky, ktere intuici nemaji. Ale to odbocujeme, nemyslela jsem to zle :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
21.6.21 22:54
@Zvonielka píše:
Ano, a poznam jejich pocity i ted na dalku.

Tak to zíram, já kolikrát pocitý tý svý začínající puberťačky nepoznám ani když sedí vedle mě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
21.6.21 22:55
@Russet píše:
Opravdu jsi u dítěte týden starého poznala, co chce? :roll:

Něco dělám špatně, kolikrát to nepoznam ani u puberťačky, natož v břiše - u toho vůbec nevim která bije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová