Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ani ne myslim. Ema utekla, ale už je zpátky. Monika s márou se pohádali, ale už se udobřili, je mi jich líto hned bych jim nějak pomohla
Romana poradila Monice ať koukne na seznamku tak tam chvíli hledala nějakýho nabíječe…Přemýšlim co tam ještě bylo…já to viděla jen na půl, uvidim až v pondělí opakování..
Asi si budu muset sehnat kontakt na Podzimka a dát mu odkaz na tuhle diskuzi, aby věděl, co a jak
![]()
@monatkaa píše:
Asi si budu muset sehnat kontakt na Podzimka a dát mu odkaz na tuhle diskuzi, aby věděl, co a jak![]()
![]()
@monatkaa píše:
Asi si budu muset sehnat kontakt na Podzimka a dát mu odkaz na tuhle diskuzi, aby věděl, co a jak![]()
![]()
Dobrej nápad ![]()
@KPKristy píše:
Tam určitě žádná lesba nebyla![]()
Tak jsem trochu zapátrala a vypátrala, že…
Nové postavy seriálu Ulice (1. část)
20. srpna 2008 v 10:00 | Ulice
V novém miniseriálu o nových postavách v seriálu Ulice vám postupně ve třech dílech představíme sedm nových postav, které budou účinkovat od 1. září v nekonečném seriálu televize Nova.
RENATA NOVOTNÁ
Renata bude o října novou posilou kadeřnictví, vystřídá tedy kadeřnici Digi, která odchází. Renata je seběvědomá, šikovná a ostřílená kadeřnice, je velice upřimná a každému řekne to, co si o něm doopravdy myslí. Nemá ráda falšené přátelství a od lidí, které úplně nezná si nechává odstup. Rozumnět si bude určitě s vedoucí kadeřnictví Ingrid a to kvůli podoným povahových rysům. Rozumnět si ale určitě nebude s kolegyní Simonou Pavlicovou, která na ni bude žárlit a to zejména kvůli sexy postavě a zajímavým účesům, které umí vyčarovat i na někom u koho by se to vůbec nečekalo. Renata ale skrývá jedno tajemství. Jaké? Herečka, která seriálovou Renatu hraje se jmenuje Lucie Štěpánková a účinkuje též v divadle na Vinohradech…
Tak to je ta, kterou jsem myslela. Typově mi totiž připomíná Romanu a byla lesba. Ale už je to docela dost dávno, kdo by si to pamatoval ![]()
@vitecek, jo, tu si pamatuju, ale že byla lesba, jsem nějak nezaregistrovala. Ale já to tenkrát tak do detailu ještě nesledovala… ![]()
Tak koukam, že jste to tam fakt daly
![]()
Renata byla lesba??? Já myslím, že ne..ikdyž on se o ní tenkrát pokoušel ten Kamil
![]()