Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 zrovna jsem to na IG videla a hned jsem to chtela psat sem
skvele si poradili s miminkem ![]()
@Uličnice85 píše: Více
Jo, prý neřekla, že je to napořád, takový to „kdo ví“ a „uvidíme, co bude dál“ ![]()
@Taktinevím píše: Více
Ona ta herečka, když byla v tom roce myslím 2018 odejita ze seriálu tak pomlouvala v rozhovoru celé natáčení Ulice a jak to dělat nechce, že ji to ničím neobohacuje atd…a jak řada se tam pak vrátila…
@Letee píše: Více
Až ji dojdou prachy, ještě bude prstíčkem škrábat, aby se vrátila do děje
Se 150 tisíci měsíčně nevyjde, s chlapem se rozešla a zůstala na děti sama a teď skončila v Ulici. Že by nějaká osobní krize?
@Dixies píše: Více
Jo, to se normální ženský z ulice nemůže stát. Herečce z Ulice se musíme vysmát.
@Anna766 píše: Více
No, to, ze nevyjde se 150 k asi nemůže, no ![]()
Kdyby platila vysokou hypotéku na dům třeba, tak ještě. Ale bydlet v nájmu, absolutně nekoukat na to, kolik co stojí, za co utrácím a prostě nakupovat, nakupovat, nakupovat, dokud ty prachy na účtu mám, sama řekla, že nemá našetřeno vůbec nic.
To doufám, že ženský z ulice maj víc rozumu. ![]()
Ano, že se rozejde s partnerem to je asi normální a stává se to, ale asi by to v takový situaci chtělo víc finanční gramotnosti ![]()
A taky je zvláštní, že po postěžovani si na finanční situaci opustí projekt, kterej je taková finanční jistota ![]()
@Letee píše: Více
Fakt? Tak ani nevím. Ale docela snadno tomu veřím, působí na mně tak.
@Anna766 píše: Více
Kdyby se ofrňovala podobně jako herečka, vysmály by se jí lidi potom taky.Tady jde o ten přístup.
@Taktinevím píše: Více
Jenom jste mi dámy trochu připomněly baby drbající u sámošky ![]()
Dá se jeste nekde podívat na posledni svatebni díl? Nejak jsem to propasla a na one play uz nejde dohledat ![]()