Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kometaO5 píše: Více
taky jsem začala, teprve druhý díl a už jsem si pobrečela, když ukazovali ten kojenák
Dneska na mě vyskočilo na Insta video s Jiřím od Gábiny. Reagoval na to, že se množily dotazy, jestli nekončí také on a Šimon. Tak ne, jejich linka bude po prázdninách normálně pokračovat, jen bez Gábiny.
Za mě slub super. V mnohém jsem vyrůstala ( stejně jako mnohé jistě tady ). Jiskřička, sezení s rukama za zády, i ty věty o nechání vyřvávat.
Jen mě mrzí, že to končí díkem 80 a ne 110 který jsou na Sl natočeny. Je to takové neuzavřené.
@malákráličice píše: Více
a tak zase lepší paní Columbová, než to její věčně přežvykování.
Mě se líbilo vyjádření Terezy Bebarové na instagramu na dotazy diváků, jestli se vrátí do Ulice Světlana, jestli jste někdo četl. ![]()
@Sára2020 píše: Více
Neviděla jsem, ale to si představuji, že by byla zombík nebo jak.
Tak teď nevím, jestli to tak fakt bude nebo ne? Vždyť ani o žádném dvojčeti nemluvila, tak snad si z nás jen střílí nebo už ta Ulice už fakt neví, co ještě vymyslet ![]()
Ale to vysvětlení pro lidi, co si asi myslí, že Světlana je někde jen schovaná, to je hustý, to bych tento styl do herečky neřekla, ale pěkně to vtipně napsala to jo ![]()
@malákráličice píše: Více
Tak v Dallasu to vyřešili kreativně ![]()