Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7713
26.4.26 19:35
@Žirafa 69 píše: Více

Tak já jsem se na to schválně koukla, a myslím si, že mu holka ty prachy nakonec dala. Je to dobrý téma, ale zpracování fakt nic moc. Zbytečně roztahaný, drama se nedostavilo a konec spíš nic než moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
26.4.26 20:00
@Punksnotdeath píše: Více
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: výborná fotka to se ti povedlooo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
26.4.26 20:01
@malákráličice píše: Více

Jojo dyt tam byla ještě garsonka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61002
27.4.26 12:53
@Letee píše: Více

No ale otázka je, jestli oficiálně? Protože tam fakt nikdo pořádně nebydlel, jen tam vzdycky takhle uklidili někoho z rodiny :lol: jak kdyby byli ve sklepě mi vždycky přišlo :mrgreen: měla jsem z toho pocit, že to je nějaká místnost bez oken :mrgreen: asi tim, ze o tom tenkrát někdo rikal, že tam za těma dveřma nebylo fakt nic :mrgreen:
Ale fakt si nepamatuju, jak to bylo na začátku, jestli jakoby byt, nebo to pak z něčeho dělali :nevim:. Jinak nedávno jsem viděla video, jak má Soňa propojenej byt myslím s Hložánkem koupelnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
27.4.26 16:45
@a12 píše: Více

No určitě oficiálně dyt měli zvonek u dveří a pak se bavili jak to Evžen rekonstruoval že propojí garsonku :lol: jako diváka nás tam nepozvali… Ale to nás nezvou ani do bytu pod Sonou… A jsou tam na zvoncích… Ale garsonka to měla být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
27.4.26 20:24

Tak co, jak dlouho to Adriana ještě bude snášet, než to začne reálně řešit? :mrgreen: Nebo chtějí dosáhnout toho, že se Adriana vrátí do Austrálie aby měla klid? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
27.4.26 20:28

Minuly tyden se mi libila Soňa s Koníčkem, ta scena kdy mu dala jen 5 tisic a on po ni vystartoval, pak mel malem infarkt a ona ho pak jeste utesovala :lol: to by byla dobrá dvojka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64974
27.4.26 20:49
@Paní Kudrnatá píše: Více

Do konce června, v posledním díle to najednou jak zásahem blesku odhalí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
27.4.26 22:04
@Paní Kudrnatá píše: Více

Dle ukázek nějaký silnější chlap to bude… To nakonec nikdo známý nebude… A taky nechapu proč to už dávno nenahlásila policii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
27.4.26 22:44

@Letee Nekdo neznámý, kdo zná celou rodinu, školu atd? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8625
28.4.26 00:58
@Letee píše: Více

Takže porušeno základní pravidlo pátera Knoxe? To snad ne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3061
28.4.26 08:30

@Sára2020 58427161 [/citace
No dohovi co vymysli, třeba ho někdo známí ten co to posílá jen navigoval, kde má jít… ( Sel k Adrianě k bytu )Těžko říct kdo to bude a může to být pro Adrianu někdo známí z minulosti ovšem pro diváka třeba ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39502
28.4.26 09:06

Dnes:

Adriana je opět zoufalá. Kdy už ty výhrůžky přestanou? Až ji anonym úplně zdiskredituje? Tak ráda by se vyplakala na rameni Prokopovi. Jenže pokaždé, když tohle téma spolu řeší, skončí to velkou hádkou. Nejinak je tomu i dnes. Zatímco Adriana urputně trvá na tom, že ji vydírá Kokešová, Prokopovi vadí fakt, že Adriana tráví svůj volný čas raději s Adamem než s ním samotným. Na hřiště chce jít s nimi, ale Adriana si nemyslí, že je to dobrý nápad. Do toho všeho se potkají s Eddiem na lavičce v parku. Eddie je tam s Janou, ona s Adamem. Zatímco Adriana a Eddie z palčivé situace hezky bruslí ven, Adama to úplně rozseká. Pomlouvá Janu a trousí na ni nevhodné poznámky. Adriana ho takového ještě neviděla. Skutečnost, že by za výhružnými zprávami mohl stát on, ji ale vůbec nenapadne.

Holky, já si teď nemůžu vybavit, kdo je Adam… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19238
28.4.26 09:13
@Žirafa 69 píše: Více

Kokeš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39502
28.4.26 09:22
@Dixies píše: Více

A jo kruci. Díky. Mně někdy úplně vypadne jméno a ke komu ho přiřadit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí