Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jezis, proc ja to otevirala. Nepreziju, az mi umre moje spriznena duse Mourina…
Lucynko ![]()
Dekuju ![]()
Detem jsem rekla, ze si ji odnesli andelicci a uz beha v nebicku za myskama, nechtela jsem aby ji viděli.
„Nejl2epsi“ je, ze mame dnes vyroci svatby. Takze den kdy umrela, nezapomenu ![]()
Včera mi umřela kočička viděla jsem ji umírat nevím jak se s toho dostat brecim furt její bráška kocourek je velice smutný ![]()
@Michaela pacíková je mi moc líto tvojí ztráty
Upřímnou soustrast ![]()
@Michaela pacíková moc mě to mrzí
vím přesně, jak ti je. Taky jsem loni videla umírat svyho sedmiletyho a milovanyho kocourka. Když umíral v křeči, hladila jsem ho a pořad mu opakovala, jak moc ho miluju. Dodneška brecim kdykoli si na nej vzpomenu a je to už rok. Není na to lék ani rada. Člověk si to musí protrpet a probrecet. Já se uklidnovala tím, ze je za Duhovym mostem, kde beha, je šťastný s ostatnima zvířátkama a čeká na mě, až se zase sejdeme. Tvoji ztráty je mi moc lito, posílám obrovské obejmuti a pohlazeni braskovi
![]()
@Michaela pacíková upřímnou soustrast
neboj, čas vše zahojí.
Já taky dlouho brečela a i teď mi moc chybí
jinou už jsem nepořídila.
Někdy ji i slyším doma seskočit, chodit..asi mi hrabe ![]()
@lucynka25 píše:
@Michaela pacíková upřímnou soustrastneboj, čas vše zahojí.
Já taky dlouho brečela a i teď mi moc chybíjinou už jsem nepořídila.
Někdy ji i slyším doma seskočit, chodit..asi mi hrabe
Je to normální. Jsou to za dobu soužití, opravdu členové rodiny. Mám 13 let starou fenku, tak už mám občas smutné myšlenky. Mě smrt zvířete vždycky dojjmala tak nějak zvláštně. Odcházejí s velkou pokorou, nebo jak to napsat, a o to je to pro nás možná těžší.
@tzipora píše:
Dnes mi umřela kočka. Mela jsem ji 15 let. Je to hrozná bolest. Ráda bych měla někdy v budoucnu další. Ale žádná mi ji nenahradí. Říkala jsem ji, že je moje slunce.
Sdilim Tvuj smutek! a Vim co citis… Sam jsem to zazil.
Je to jako kdyz umre clen Rodiny! Poznal jsem to…
Najdi jej pekne misto pro pohreb ( nikoliv verejne, treba u Dobre! kamaradky na zahrade, pokud sama nemas kde). ( verejne mista jsou zakazane a doufam ze ji nepovezes do kafilerie).
Hezky se s ni rozluc
.
, Zapal ji svicku na hrobecku ktery vykopes a podekuj ji a poprej Krasny Odpocinek
( do rakvicky ji dej oblibene hracky : ).
Vic udelat nemuzes. Cyklus Zivota a Smrti se uzavrel.
T.
@Usmevavy já jsem nechala moji kočičku zpopelnit a mám ji doma v urnicce ![]()