Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1033
16.11.11 09:07

nováček

Ahoj holky, jsem nová jak v diskuzi, tak v Unice, tak si to tady pročítám a raduju se kolik už je tu miminek. Hledám někoho kdo do Unici dochází aktuálně-najde se i mezi vámi nebo mám založit nové téma? Jinak se chci zeptat jaký máte názor na zmražení embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 09:27

Ahojky, neboj - ještě tu nejsme všechny jen těhulky. My jsme ještě ve fázi snažení. Embryjka máme zamražená a právě se chystáme za cca měsíc na oplodnění zmraženými embryi. Můj názor je - díkybohu za to.Oplodnění mrazáčky a příprava na to není pro tělo, co se léků týká, tak náročný a devastující.A pro peněženku taky ne. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 10:21

Děkuju moc,já si vůbec nechci připouštět možný nezdar,takže jsem se nad tím nedokázala rozumně zamyslet.Asi to byla ode mně hloupá otázka, no říkám, asi mi pořád nedochází že se to týká i mně.Každopádně nám všem držím pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 10:25

Tak to je jasný…Taky jsem se z toho nejdřív nemohla vzpamatovat.Jak to že zrovna já.Ale neboj se toho, určitě to klapne.A to že si nepřipouštíš nezdar je bezva přístup.Doktor v Unice mi říkal, že optimismus a víra v dobrý výsledek je půl úspěchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 10:36

V Unice to na mě působí optimisticky,byli jsme tam včera poprvé a musím říct že jsem to panu doktorovi sežrala i s navijákem teda :-D Ale to povzbuzení nám přišlo dost vhod.Když člověk věří a nevzdává se naděje, tak to dokáže divy, to souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 10:59

Jojo, všichni jsou tam milionoví…Já se tam cítila vždycky dobře. A musím říct, že když se nám mimi povedlo, tak měli všichni velkou radost.A když jsem tam musela dojet na revizi,protože se mimi přestalo vyvíjet,tak byli fantastičtí -doktoři i sestry.
Ke kterému dr.chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 11:06

Tak to je mi moc líto,ale jelikož máme myslet pozitivně,tak já nebudu litovat,ale radši držet pěsti.Chodím k panu doktorovi Štelclovi.Kam Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 11:20
Naushika píše:
Tak to je mi moc líto,ale jelikož máme myslet pozitivně,tak já nebudu litovat,ale radši držet pěsti.Chodím k panu doktorovi Štelclovi.Kam Ty?
Štelclovi? Ten tam taky je? Toho vůbec neznám. :think: Já střídavě k panu dr.Otevřelovi a Dr.Gogelovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 11:26

Oni jsou prý v Brně dva co se tak jmenujou.Marcel a Jan.Já chodím k Janovi.Ale všichni tam jsou docela sympatičtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 11:30

To je pravda.Jsou bezvadní. Snad se nám ten KET teď povede. Moc mě mrzelo, že jsme o první přišli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 11:39

Přeju Ti ať to dopře dopadne,tfuj tfuj tfuj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 11:40
Naushika píše:
Přeju Ti ať to dopře dopadne,tfuj tfuj tfuj :srdce:

Nápodobně. :palec: Co máte za problém, že musíte s pomocí lékařů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 11:44

Náš problém jsou spermie,jen 1% tvarově správných:( Bohužel bez naděje na zlepšení.Co máte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 11:50
Naushika píše:
Náš problém jsou spermie,jen 1% tvarově správných:( Bohužel bez naděje na zlepšení.Co máte vy?

My ani jednu. :zed: Tak jsme na tom v podstatě podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 11:53

Ach jo.Je mně z toho smutno.Ale my to překonáme.Musíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.