Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte,
Romanet, gratulace velika
takove pozitvni informace nabiji pozitivni energii i nas mene uspesne.
Sissinko, tak drzim
, uvidis, druhy pokus bude urcite uspesny. Moc vam to preju.
Tak me Eliska vcera dojala u reklamy… byla to nejaka na ty prikrmy pro mimiska a prohlasila, ze by chtela takovy cisty miminko (zacatek reklamy), spinavy prej nee (to jak bylo umazany od tech prikrmu ![]()
a nakonec pocitala na prstech ze jedno poridime pro ni , jedno pro me a jedno pro tatinka ![]()
tak to se musim sakra snazit ![]()
mejte krasny den
![]()
Jani dekuji,Kamilka je krasna ![]()
Romanet to je parada gratuluji
davej na sebe pozor a opatrujte se
Sanovecko dekuji jsi hodna
doufam,ze to vyjde.To se mas co ohanet jeste tri mimi,to se teda musis snazit ![]()
Vesni hezke holcici jmeno,souhlasim s Tebou taky se mi to nelibi jmena po rodicich.Pak akorat volaji velkej/malej nebo starej a mladej.To Ti nechci nejak zhnusit. ![]()
Hezky zbytek vecera ![]()
Ahoj všechny, dlouho jsem tady nebyla a pročítám novinky a reknu teda těch je
moc všem gratuluju ![]()
já se mám dobře, po interní stránce už jsem vpořádku:-)
teď si tak pomalu odpočívám a celkově nabírám sílu
mějte se všechny krásně
Ahoj holky, tak se po delší době hlásím, protože s malým je to opravdu kolotoč. Jestli jsem si kdy myslela, že můj největší sportovní výkon bylo vstřelit co nejvíce branek za zápas v házené, tak jsem se mýlila, je to nic proti uspání našeho Kubíčka. Máme extrémně nespavé dítě, když je dobře, tak dá tak 12 hodin za den, ale to už musí být. A prý spí miminka 16-20 hodin denně, kdeže.
Ale jinak je zlatý a jak jsem slíbila, posílám nějaké fotečky, manžel je už stáhl do PC. Všechny vás moc zdravím, běžím si nachystat něco na jídlo, protože jsem teď malého na chvíli uspala, tak toho jdu využít a jdu se najíst. Nikdy nevím, jak dlouho ten jeho spánek bude trvat. Opatrujte se a dejte vědět, jak se máte. Papa.
Chmeldi,je to krásný chlapeček.
Gratuluju a hrozně moc závidím.
U nás se to jen a jen komplikuje.
Léčím boreliozu od klíštěte a MS po revizi pořád nikde. ![]()
…ale po většinu doby jsme vzdorné a trucovité dítě. Ale i tak mě maminka miluje. ![]()
Ahojky.
Chmeldi, Kubik je krááásný
Neboj, spánek se mu určitě brzy upraví. Bohužel ti nemůžu moc poradit, protože Eliška byla pro změnu nezvykle klidné miminko. Jen jedla a spala. Takže přeju hodně hodně sil ![]()
Allorko, nezoufej. Bude určitě líp. držím
ať jsi brzy zdravá a ať už je jen a jen líp.
Jinak u nás nic nového. Tento cyklus jsme se nadprůměrně snažili, tak pevně věřím, že už se zadařilo.
Ještě na jeden cyklus mám clostylbegyt a co se bude dít potom je ve hvězdách.
Mějte všechny krásný den. u nás svítí sluníčko, tak si ho jdu užít a zhrabu listí na zahradě.
![]()
Darwin to je fajn,ze je lip ![]()
Chmeldi Kubicek je uzasnej moooc krasny
![]()
Allorko brzy se uzdrav a drzim pesticky at je vse v poradku ![]()
Sanovecko moooc drzim palecky at se zadarilo ![]()
Jinak dnes jsem volala na kliniku a 22.11.jdu na ET je to 16den MS.Trochu me zaskocili,jeste jsem si myslela,ze udelaji nejake vysetreni nebo tak neco,asi nemusi kdyz jsou snehulacci
.Nevim uvidime.Tak se tesim ![]()
Hezky zbytek dne ![]()
Ahoj holky, děkuji za samé superlativy, musím ale souhlasit, že je skutečně krásné miminko, i když občas neskutečně vzteklé, ale to bude mít nejspíš po mém tátovi, bohužel.
Jinak Vám všem moc držím pěstičky, ať vyjde, co si přejete a hlavně, ať je tu víc a víc foteček těch malých uzlíčků štěstí. Dnes se mi podařilo pro malého zařídit školku, nevím, jak u vás, ale u nás je třeba to zařídit hned po narození, později by mohl být problém. Jsem ráda, protože nám ho přijali do školky, kterou jsme měli už dávno vyhlédnutou. Doufám, že se mu tam bude líbit. Vypadá to, že malý pán se nám budí, takže se loučím…Papa.
Ahojky,
Chmeldi, ted jsi me s tou skolkou uplne dostala… sem netusila, ze se nekde zapisuje tri roky dopredu! U nas je to vetsinou v unoru pred zacatkem skolniho roku, kdy ditko nastoupi. Je fakt, ze jsme z male dedinky, takze za kazde ditko jsou tu vdecni.
Sissinko, tak 22. budu moooc drzet pesticky, at vam to vyjde. Moc ti to preju, a nejenom tobe. ale vsem nevzdavajicim se snazilkam, co jsme tu zustali.
Vcera jsem chtela s manzelem probrat adopci, kdyby to nevyslo a uplne me zaskocil - kategoricky to zamitl
Pry „zadny cizi dite nechci, radsi budu mit jen jendo“ … ach jo… ale porad verim, ze zazraky se deji a jeste nejsem tak stara, abych uz ted hazela flintu do zita…
Mejte vsechny krasny den ![]()
Sisinko, 22 na tebe budo moccc myslet, určitě se sněhulákům bude líbit a přijde krásné těhu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.