Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Sissinka7 píše:
Naushiko vitej mezi namineni vubec zac,klidne se ptej na cokoliv rady Ti vsechny odpovime,kdyz budem vedet.Souhlasim s Allorkou s mrazackama,ja v mrazacku mam 5 snehulacku,a neni to tak narocne nez cela stimulace,takze vrele doporucuji.Nemusis se niceho bat jsou tam opravdu vsichni moc hodni.Drzim palecky
![]()
Moc děkuju za radu i milé přivítání. S mražáčkama máte pravdu.Stimulaci ale začínám až od ledna,takže teď můžu jen sedět na zadku a čekat.
Jinak všem přeju odolné sněhuláčky a ať se daří.
Ahojte děvčata ![]()
Vítám mezi námi nováčky ![]()
Vonko, držím
at se zadaří a mimískovi se u tebe líbí.
Koukám, že teď konec roku bude perný
Spousta novým miminek přibude. Mám z vás radost. Dodáváte mi sílu a víru, že i nám se to povede - driv nebo pozdeji.
Tak jsem byla vcera uz takova natesena, ze uz to snad klaplo (druhy den zpozdeni - vim neni to moc, ale vzdycky kdyz jsem brala clostylbegyt a proveru, tak jsem si mohla podle MS pomalu ridit i hodinky
) a ono to prislo dnes rano ![]()
Jeste mam prasky na dalsi mesic a pak nevim co se bude dit… pisu Jeziskovi o zazrak posledni dobou kazdy den… Jinak bych to videla od ledna na chystani se na druhy pokus.
Mejte vsechny krasny den.
Uzivejte miminek - tech narozenych i ocekavanych, a my ostatní pevne verme, ze se zadaří ![]()
![]()
Holky,jak se uklidňujete při tom všem čekání?Já jsem děsnej rapl
Nemáte nějakou radu jak se nezbláznit a čím se zabavit?Já se snažím pořád něco dělat,ale stejně mám v hlavě jako v úlu ![]()
Ahojte holky,
taky bych se k vám chtěla přidat a zeptat na pár otázek. My jsme teď ve fázi rozhodování kam zavítat a slyšela jsem od známé, že byla taky v Unice a hned napoprvé se jim to povedlo. Nejblíž to mám do Olmika FN,ale byla jsem tam na laparoskopii a moc se mi tam nelíbilo. S manželem se snažíme rok a půl a teď jsem dobrala poslední clostilbegyt a doktor mi v srpnu říkal, že po dobrání je nejvyšší pravděpodobnost a objednal mě až na únor!! Nechce se mi ztrácet čas a chceme to trošku řešit. Kdyby jsme se rozhodli pro Unicu musím předávat nějaké papíry z vyšetření mému gynekologovi?? Nebo o tom nemusí ani vědět. Sám říkal, že kdyby se to do února nepovedlo pošle mě už někam jinam,ale do února daleko
nevím jestli tedy čekat nebo to začít řešit hned ![]()
ahol ALEBO,
tady je rada nerada. V cekani na miminko…kdyz si vezmes jak dlouho se snazite a jak dlouho je do unora a taky jak dlouho cekaji ostatní…to zalezi jen na tobe, ale ja bych uprednostnovala jeste pockat. Jeste budou Vánoce a klid a taky plodné dny a o Vánocích myslet na to co te TAK BRZY CEKA!!!Záleží to jen na tobe jak jsi nedockava…jinak Brno je fajn, ale i Olomouc. Vsude je to podobne, pokud te to ma potkat, tak te to potka kdekoliv.PAPA
Naushika píše:
Holky,jak se uklidňujete při tom všem čekání?Já jsem děsnej raplNemáte nějakou radu jak se nezbláznit a čím se zabavit?Já se snažím pořád něco dělat,ale stejně mám v hlavě jako v úlu
ahojky na to rada moc není,říkam si že vše bude fajn ale při každem pichnuti v bříše mám děsnej strach.Tak jen asi vydržat ![]()
Holky díky,
no já sama nevím, někdo říká řešit hned a někdo ať počkám,ale asi počkám na doktora kam mě pošle nebo půjdu na laparoskopii tak to asi nebudu komplikovat a vyčkám,ale díky všem
nemusím asi psát jak je to čekání hrozný, obzvlášť když kolem vás každý rodí
mějte se krásně
Ahoj holky,
vitam vsechny novacky ![]()
Vonko, davej na sebe pozor, preji hodne stesticka
stejne tak i ostatnim co na ET teprve cekaji.
Alebo - rada/nerada, ja osobne jsem si vycitala, ze jsme nesli driv - ono totiz zalezi v cem je kamen urazu - ja jsem v poradku, manzel mel spatny spermiogram. Jenze tohle pred vysetrenim nemuzes vedet, ze? Byt tebou, tak ukecam manzela na ten spermiogram - kdyz bude OK, tak bych pockala, kdyz ne, tak je to pak na CARu. Mimochodem my nakonec mame miminko prirozene - tak nejak jsme se tesili na dalsi pokus (prvni nevysel) a ono to vyslo samo. Takze treba tim, jak si budes rikat, ze v unoru jdete do CARu, tam vam pomuzou, tak se oba date do klidu, budete se milovat jen tak pro radost a o Vanocich si zadelate na vlatniho drobecka
Drzim pesti ![]()
Ahojte,
Alebo, presne tak jak rika Stenatko, zalezi na tom v cem je chyba. Uplne s ni souhlasim.
Sissinko, zitra drzim
, at se u tebe mrazackum libi ![]()
Mno moc rad, jak se z toho nezblaznit asi nejni, ja osobne to premilam v hlave porad kazdy den ( uz pul roku po prvnim neuspesnem pokusu). Takze hodne sily.
Mejte se vsechny moc moc krasne ![]()
Sanovecko moc dekuji za drzeni
jsem nervozni jak kdybych tam jela na poprve,pritom vim,jak to vse bude,ale nervozita je ![]()
Alebo presne tak jak pise Stenatko.
Vsem hezky zbytek vecera ![]()
SISSINKO:zítra držím
všechno bude dobrý jen bud hlavně v klidu. ![]()
Dekuju holky, no manzel uz na spermniogramu byl a vysledky?? Ani ne dobry ani ne uplne spatny
doktor rikal, ze v dnesni dobe je to proste u tech chlapu normalni,ale dobry to nebylo. A ja jsem byla na Laparoskopii v breznu 2009 (miomy), takze uplne v poradku taky nejsem, jeste tam nejaky mam,ale ty jsou prej malinky a radsi uz je tam nechali a ovulaci jsem zrejme taky nemela to az po stimulaci hormonama. Ale doktor nerikal nic, ze by to bylo nemozny tak proste nevim. Jenze problem je, ze ja se do klidu nejak dat neumim
furt na to myslim a cekam . . .doufam.
Ale diky moc za podporu ![]()
Sisinko…vše bude dobrý,uvidíš
jak říká vonka, hlavně klid a žádný stres!!!
myslíme na tebe všechny!!!!!
Moc dekuji za drzeni palecku.V Unice dobry byla to kontrola na slezinu,zdalo se mi to divny,ze bych sla hned na KET,ale v telefonu to tak vyznelo
Jinak slezina,vajecniky a deloha v poradku,brali mi krev na SZ,kdyz v krvi neco najdou,tak zavolaji,tak doufam,ze bude vse dobry,kdyby spatny oddalilo by se to 1-2mesice ten KET.Leky mam prozatim Utrogestan na tyden,v utery 29.11.dalsi kontrola tam se dozvim vic.Co jsem se ptala tak na KET bych mohla jit zhruba 20.12.Jinak jsem mela toho noveho dr.Stelcla je take v pohode a hodny jako tam jsou vsichni ![]()
Hezky zbytek dne ![]()
Proč na slezinu Sissi? Ty s ní máš potíže, nebo se to dělá běžně? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.