Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
16.11.11 12:26

Taky nám bylo.Oběma.Bylo to špatné období.ALe vyrovnali jsme se.Ještě pořád to bolí a mrzí.Ale víc nás mrzí,že jsme nakonec po tom boji o to mimi přišli…Ale chceme bojovat o další.Dokud to půjde. Snad se dočkáme. Vy určitě taky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 12:29

Já to právě tak myslela že je mi smutno aji za vás.Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 12:38

Jo aha. :kytka: Dobře to dopadne všechno nám oběma. Nám všem tady,které se ještě snaží a bojují.
Kdy začínáte se stimulací na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 12:50

Taky to přeju všem.Jinak já od příštího cyklu antiko a stimulace začne 2.1.Pokud do toho něco nevleze,ale snad ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 12:54

To uteče, uvidíš. Hlavně nenastydni a nechoď k nemocným lidem.Ať s tím není potíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 13:03

No,já jako učitelka jsem dala výpověď v práci,protože jsem byla furt nemocná a nemělo to fakt cenu,spousta stresu a bacilů,tak se teď flákám doma a mám moc času na přemýšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 13:06

Ale aspoň jsi v klidu.Nemáš stres a hlavně ve školách je to vždycky bacilama prolezlý.Jsi doma v klidu a je to to nejlepší co jsi mohla udělat podle mě. Taky to tak mám. Nejdřív jsem se zotavovala po potratu v šestinedělí a teď jsem si to protáhla do dalšího pokusu. Nebudu riskovat nemoc,nachlazení a nervy…CHci být na to připravená duševně a v pohodě a zdravá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 13:08

Přesně.Opravdu to nestojí za to zbytečně riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 13:14

Já si tu v klídku udělala vánoční úklid, ještě to dodělám, napeču cukroví a těsně před Vánoci bychom snad měli mít už mimča v bříšku. Takže mě už se to doufám krátí.Jestli se něco nezkomplikuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 13:23

Tak to je fajn.Třeba už to toho Ježíška trkne.Mně to zas vychází na narozeniny:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.11.11 13:28

No tak to musí klapnout i kdyby nechtělo. :palec:
Letím do města, budu tu zas tak za 2-3hodinky.Tak zatím papa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 13:35

Ahoj,já už jdu taky něco dělat-celý den na netu,hrůza.Děkuju žes napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.11.11 14:08

Ahoj holky taky jsem naposled byla u dr. Štelcla je tam nový ale taky sympaták,jako všichni na Unice ale nejraději mám stejně dr.Frgalu.Včera jsme byli na KETU a dělal to dr.Frgala je to takové sluníčko s pozitivní náladou,vždy jedu domu s dobrou nadějí že se vše povede. :dance: Mám u sebe jednoho mooooc šikovného sněhuláčka tak jen doufám že to zvládneme spolu až do zdárného konce. :pankac: Jani:Kamilka je moc krásná holčička moc vám držím palečky.Chmeldi:Kubíček je možná nespavec ale to nevadí je moooc šikovnej a muže si to dovolit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
16.11.11 14:13

Já jsem četla na Unicu i hodně špatná hodnocení,ale moc to nechápu.Ten pozitivní přístup je k nezaplacení prostě.A sněhuláčku,drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.11.11 14:19

Jo to je možné, co cár to názor, každému vyhovuje něco jiného ale ten pozitivní přistup je k nezaplacení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.