Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
22.11.11 19:33

Chystáte se taky některá z Vás do Unici na IVF???? Nebo už jste všechny těhulky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
22.11.11 19:44

Nejsme…pročti si pár stránek dozadu a uvidíš, jak na tom jsme.Myslím, že teď už je tu zase víc snažilek než těhulek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
23.11.11 10:21

Taky se mi zdá.Třeba zrovna mě to čeká v Unice koncem ledna.Co Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana123568
23.11.11 14:49

inseminace

A kolik bych platila za inseminaci na Unice?Je nějaká příprava,léky?

• Citovat
  • Upravit
227
23.11.11 15:06

Ahoj Allorko prave,ze s ni problemy nemam,chtel ji jen zmerit a jestli je v poradku,urcite rikal slezinu nebo sliznici :think: asi je to bezne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
23.11.11 15:28

Jo ahááá Sissi. To byla určitě sliznice na děloze. Jak ji máš vysokou a jak se ti tvoří. :* Mě se zdálo divný, že by slezinu. To s těhu nic asi nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.11.11 15:29

jani 123568 IUI nevim kolik stoji.Jen vim,ze tady u toho zakroku nebo jak to nazvat musite byt oba v poradku to znamena,ze musis mit pravidelnou ovulaci,pruchodne vejcovody a normospermiogram.Najet si na Unica stranky tam je vse popsane.Vy uz jste tam byli nebo se chystate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.11.11 15:31

Allorko,no vida tak jsem to spletla :lol: mam v tom uz taky peknej gulas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
23.11.11 15:33

Jano, myslím že IUI v Unice stojí 2000 s vašimi spermiemi.A 5000 s darovanými. Ale přesně to nevím. :nevim: A možná ještě nějaké léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
23.11.11 15:33
Sissinka7 píše:
Allorko,no vida tak jsem to spletla :lol: mam v tom uz taky peknej gulas :lol:

Nedivím se. :lol: Někdy je na člověka těch pojmů moc viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
23.11.11 15:47

To mas pravdu nekdy toho je fakt moc :D Jak to mas ted ty Allorko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana123568
23.11.11 16:43

iui

V Unice jsme byly před pul rokem,slabší spermiogram.Brali jsme oba vitamíny,zatím se nedaří.Tak zvažujeme inseminaci,nebo rovnou ivf.Ještě mě napadlo,že bych šla na laparku,ale prý když jsem neměla nikdy žádné bolesti,záněty atd,cyklus mám pravidelný a ovulace dle utz probíhá,tak dle mudr.je zbytečné na ni chodit,prý by mi pravděpodobně stejně nic nenašli,nebo max.srůsty a stejně bych skončila na ivf.Tak nevím.Ale někdo platil za inseminaci 400 kč a někdo 2000kč.Aspon jsem to tu vyčetla.To je sakra rozdíl…tak zvažuju,kam v Brně jít.....

• Citovat
  • Upravit
9992
23.11.11 17:25
Sissinka7 píše:
To mas pravdu nekdy toho je fakt moc :D Jak to mas ted ty Allorko?

Sissi, čekám na MS za 2 týdny a pokud nebude UNICE vadit, že mám slabě pozitivní borelii, tak do Vánoc KET. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
23.11.11 17:39

Ahoj, byla jsem tady ucastna jako Baty (ted uz jsem registrovana), absolvovala jsem na UNICE ISCSI, a i kdyz nevyslo, byla jsem s jednanim tam moc spokojena. Pak jsem chtela nechat telo odpocinout, tak jsem si rekla, ze zkusim IUI nekde, kde neni placene, a to v prirozenem cyklu. Ja jsem vicemene v poradku a manzel mel hodne slaby spermio. Svete div se, spermio se nejakym zazracnym zpusobem zlepsil na normospermiogram, a druhe IUI vyslo, takze ted jsem ve 3. mesici. Byla jsem na obilnim trhu, je pravda, ze je to spis nemocnice, ale mili tam byli taky, a neplatila jsem ani korunu (teda neco malinko za pregnyl, protoze na nej neprispiva pojistovna). Muzu jen doporucit, pokud chcete usetrit. Clovek ma narok na 6 IUI za rok, takze pokud vas to vylozene netyra psychicky (ja mela hodne hekticke obdobi v praci, tak jsem tehotenstvi neresila v te dobe vubec), tak to nejspis stoji za to proste zkouset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
23.11.11 18:49

Já asi tak v lednu. Pozítří jedeme do Unici na konzultaci,s tím,že mám s panem Dr. Frgalou domluveno,že bychom v prosinci nasadili Marvelon a v lednu hurá do dalšího boje..... 8o . No,necháme se překvapit,v pátek budu chytřejší a snad mi vlije do žil novou krev...... :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.