Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
7.12.11 17:27

a jeste jsem cekala na tyhle prosincove MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.12.11 17:28

Já tomu teda taky nerozumím. :nevim: Tolik jsem se těšila, že si o Vánocích už budu hladit bříško.A prd leda. :zed:
Sissinko, tak ti moc držím palce, ať ti to klapne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.12.11 17:31

Moc dekuji Allorko.Moc me to mrzi a stve,ze nebudes mit u sebe mimi pres Vanoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.12.11 17:32

kor kdyz Ti to i slibili :zed: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.12.11 17:34

to mě taky…hodně jsem si to obrečela.Věřila jsem,že zrovna o Vánocích to klapne. :(
Tak aspoň to klapne tobě. Dáte 2? Kolik máte mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
7.12.11 17:39

V mrazacku mame 5 snehulacku,mame 2-2-1 zmrazene,nechali jsme odmrazit prvni dva a kdyz se budou dal klubat tak dame oba dva do briska. :) Jak to mamete vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
7.12.11 17:52

No my máme 4 bobky mražené po dvou.Takže uvažujeme podobně jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 09:10

AHojte Holky :) vcera jsem od kamaradky zjistila, co chteji provest ti blbci, jiank to napsat nejde … tohle proste mohl podporit jenom chlap, kterej o tom nema paru… :,(

http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
12.12.11 09:17

Ahoj,taky uz o tom vim,ale co na to rict :nevim: O nas bez nas :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 09:23

CHjo, takhle to ztraci proste na nejake sanci otehotnet, kdyz to nejde prirozene… a jak nekdo muze tohle napsat : Dvojčata ze zkumavky mají mnohdy i celoživotní zdravotní problémy,“ říká profesor Pavel Ventruba… proste jenom kecy… :,( 4 pokusy 4 embrya..za cely zivot, zajimave… jiste upadne uspesnost u CAR centrech..je to smutne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
12.12.11 09:31

Ja se na to ptala tady v poradne,muzes si nechat zavest 2 embrijka,ale zaplati ti jen dva pokusy.Pokud si das jen jedno,tak 4.Mne je na bliti.Zacinam zrovna v lednu kdy to zrovna zacina platit.I tak mam s prvnim pokusem financni trable a tak se dostavam do faze bud a nebo.Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 09:43

TO je fakt hrozne… pojistovna sice ,jak pise plati vydaje atd.., ale spousty veci si pak platime sami a neni to dvakrat nejlevnejsi… a pak kdyz se to povede,ze nejake embryo je..tak zavedou jenom jedno.. a kdyz se neuchyti tak znovu..a znovu.. uplne te chapu, kazdej na tohle nema, vzdyt ty castky jdou do takovejch vysin :( spis by to meli podporovat.. a tedka kvuli tomu resis BUD a NEBO :( smutneeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
12.12.11 12:32

Holky,potřebovala bych od Vás radu jestli máte zkušenost??? Myslíte,že by mě obvodní lékař mohl vystavit neschopenku hned při začátku stimulace??? Při 1 IVF jsem měla neschopenku od týdne píchání injekcí od své gynd.,ale řekla mi,že neschopenku mi už nevystaví… Prac. smlouvu mám do konce roku,bohužel ji se mnou neprodlouží,tak jsem chtěla jít marodit,abych nemusela na ÚP když by se zadařilo. Poradíte..... :zed: :zed: :zed: Děkujíííííííííí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
12.12.11 12:35

Moje lekarka vystavila bez problemu, rekla jsem ji, jak se situace ma, a vystavila.. tak snad to vyjde aji tobe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1033
12.12.11 12:46

MajaKankaDekuji za psychickou podporu,nakonec jsem se trochu uklidnila a uvidime co prinese ten nas prvni pokus.Ale je to mistama o nervy.A Ty jsi na tom tedka jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.