Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9992
15.10.11 17:12
JanaV píše:
jo jo nebýt malé tak už sem někde mrtvá,to je to jediný co mě ted drží při životě.Snad mu to dojde.

Ale! Takhle nemluv…za to žádný chlap nestojí. A ty máš tu malou princeznu v bříšku a za chvilku už bude na světě.Bude tě potřebovat,až se narodí -bude závislá jen a jen na tobě. Budeš její maminka.A ty budeš skvělá máma a k tomu chlapa nepotřebuješ. Celé se to jistě ještě vyvrbí dobře. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.10.11 17:16

Ahojky

Jani to je hrozny,ten to nema v hlave v poradku,ma vubec mozek,omlouvam se za ten vyraz,ale nechapu to a kor co jste si prozili a co jste museli vytrpet,aby jste mohli mit Kamilku a ted ke konci kdyz se vse povedlo a zachvilku budes rodit,tak udela takovou kravinu :zed: Doufam,ze to bylo jen zkrat,i kdyz by se to nemelo stavat.Co rodice rekla si jim to?Drz se a mysli na Kamilku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
15.10.11 17:18

Ano jak pise Allorka ty budes MAMINKA a kamilka te bude potrebovat a zadnej chlap za slzy nestoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 17:53

Jo jo sisinko nasi o to, vi a sou uplne zdrceni,taky to nechapou,ale mam v nich uplnou podporu a se vsim me pomuzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.10.11 12:52

Jani,jak je? Držíš se? :hug:
Ten tvůj by fakt zasloužil pořádně na držku-pardon za ten výraz. :cert: Aby se mu rozsvítilo. Mozek má v kalhotách momentálně. :pocitac:
Hlavně buď v klidu, nech to celé být a mysli na svou malinkou. Ta ti tohle všechno trápení vynahradí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.10.11 17:11

Áhojky Alorko no ráno my bylo líp,ale ted to na mě zase dopadlo.Je mi hrozně smutno.Chtěla bych moc myslet na malou a být v klidu,ale vůbec mi to nejde,ten stesk je silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
16.10.11 17:31

Jani :hug: to je hrozný. Teď mysli ale hlavně na malou, ať je taky v pohodě (ono je opravdu něco na tom, že mimi vycítí jak se máma cítí a pak je buď šťastné nebo smutné).
Moc doufám, že se chlap umoudří a vrátí se. Vždyť to není normální - a je jasný že ho ta blbka odloudila.
:palec: teď mě tak napadlo, že je „dobře“ že bydlíme Allora i já někde jinde - myslím, že by jsme se jinak spolčily a šly mu promluvit do duše. :cert:
Drž se, posílám objetí, ať je ti o něco líp :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.10.11 17:40

Ahojky Vesni,děkuji.No ráda bych myslela jen na malou a byla v klidu,ale vůbec mi to nejde ten stesk je silnější.No já myslím,že už mu domlouvá dost lidí,ale nechce nic slyšet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.10.11 20:08

No to zcela jistě Vesni, kdybychom bydlely poblíž,tak se klíďo spolčím.Ale promluvila bych mu do duše beze slov a to tak, že by měl prdel modrou a zuby by si nesl v pytlíčku v ruce. :cert:
Jani, netrap se tím. On si to nezaslouží, aby ses pro něj tak trápila. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.10.11 21:11

No ono už mu ted promlouvá do duše tolik lidí,že si myslím,že nemůže v noci klidně spát.A hubu mu taky myslím brzo někdo rozbije,pokud se neumoudří.No kdyby to šlo tak lehce na něho nemyslet a netrápit se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.10.11 21:26

Já vím…nemáš to teď zrovna lehké. Nech to plavat. Rozhodnout se stejně teď musí sám, co udělá. A pak co uděláš ty, jestli se vrátí… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.10.11 21:32

Jo jo ,jestli se vůbec vrátí.Já vím,že to chce všechno čas.Už,aby to tak nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
16.10.11 21:38

Čas to spraví…A až se ti narodí ta malá, tak uvidíš, že smutky půjdou stranou.Budeš mít v náručí to miminko a to bude vyžadovat veškerou tvou pozornost a lásku.
Ono se to spraví,neboj. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
17.10.11 07:11

Alorko to doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
17.10.11 10:17

Ahojky,
Jani, moc me mrzi, co se ti ted deje :hug: … mam takovy pocit, ze posledni dobou maji vsichni chlapi „rozum“ pouze v kalhotach. Verim, ze se vsechno brzy spravi a ze ten tvuj chlap dostane rozum… byl by sam proti sobe vas nechat na holickach a zustat s tou druhou… vsak on na to prijde, driv nebo pozdeji, a pak bude jen na tobe jak moc mu ten navrat umoznis… Jak rikaji holky, ted se snaz myslet hlavne na Kamilku, vim, ze se rady od nekoho, kdo si tim sam neprosel asi blbe poslouchaji, ale myslime to s tebou a s Kamilkou jen a jen dobre…
Preju ti, at se vsechno brzo spravi :hug: :hug: :hug:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.