Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
227
12.10.11 19:53

Ahojky

Cmeldi velikanska gratulace :dance: :kytka: Preji at se vam jen dari,to co jste prozili :hug: hlavne,ze uz je to v poradku :potlesk: :kytka:

Vesni to vubec nic se nedeje,tak to dej ohrat lehce do trouby,tu mate :lol: ?Hlavne opatrne,at se nespalis,to bych nerada.

Hezky zbytek vecera :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.10.11 22:53

Sissi :lol: ju, troubu máme. Ale někdy to trvá než ji přesvědčím, aby něco upekla :wink: (to je z jednoho vtipu - a ségra je budoucí cukrářka :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
13.10.11 06:09

Ahojky holky,
Chmeldi obrovská gratulace ke Kubíkovi a at ste zdraví a v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
14.10.11 19:40

Ahojky

Vesni :lol: Jak Ti je uz je lip?nebo se Te drzi jeste nejak bacil :-)

Jani uz se Ti to taky blizi :-)

Vsem preji hezky vikend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 15:37

Ahojky holky,jo jo už se mi to blíží.Včera na kotrole bylo všechno v pohodě akorát sme ted zůstaly samy bez tatínka.Ten nás opustil,teda našel si jinou a já sem už doma nemohla zůstat tak sem se vrátila k našim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.10.11 15:41
JanaV píše:
Ahojky holky,jo jo už se mi to blíží.Včera na kotrole bylo všechno v pohodě akorát sme ted zůstaly samy bez tatínka.Ten nás opustil,teda našel si jinou a já sem už doma nemohla zůstat tak sem se vrátila k našim.

COŽE?! To si děláš srandu? Tvůj manžel si našel jinou ženskou a tebe nechal týden před porodem samotnou? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 15:45

Ano Alorko,vím to už od pondělí to se mi přiznal,protože to už bylo moc nápadný.A já sem na něj tlačila aby mi to řekl.Je to hrozný.Myslel si,že zůstanu doma,ale dnes sem už musela odjet k našim,protože už tři dny nebyl v noci doma a už by tam myslím v noci nebyl nikdy.Je to hrozný.Třeba se mu ještě rozsvítí a vrátí se k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.10.11 15:51

Panebože to je sobec. :poblion: .. To mě moc mrzí Jani…zrovna teď tě postihlo tohle, kdy je potřeba být v klidu a pohodě.To je vážně v pr…jinak to snad nejde říct. :-( Přiznal se jak dlouho to trvá?
Teda promiň, jestli o tom nechceš mluvit, tak neodpovídej.Nechci tě stresovat ještě nějak víc. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 15:55

Ne pro mě je lepší se z toho vykecat než to v sobě dusit.Trvá to měsíc a půl.Je to ženská od nás z města,je o tři roky starší než on (31) a má 11 letou dceru.Úplně mu zatemnila mozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.10.11 16:02
JanaV píše:
Ne pro mě je lepší se z toho vykecat než to v sobě dusit.Trvá to měsíc a půl.Je to ženská od nás z města,je o tři roky starší než on (31) a má 11 letou dceru.Úplně mu zatemnila mozek.

Ach jo…no ale ještě to není tak dlouho. Kdyby se vzpamatoval a rozsvítilo se mu, vzala bys ho zpátky? Jak to celé zvládáš? Je to dost na houby viď? :-? Myslela jsem, kdo ví jak není hrdý taťka, zvlášť když Kamilce vyrobil tu krásnou postýlku… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 16:07

Jo jo ,moc se na ni těšil a pak mu vlezla do cesty tahle a pomátl se.Je mi hrozně,když sem byla ještě doma a viděla ho sem tam tak to ještě šlo,ale když sem ted už u našich tak to ted na mě začíná teprv pořádně padat.No snad se umoudří,když nás sem vezl tak taky brečel a docházelo mu to.No asi bych ho vzala zpátky,ale trvalo by mi než bych mu odpustila.Vůbec si život bez něj nedokážu představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.10.11 16:23

:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
To je hrozný, jak se chlap dokáže zblbnout…Já myslím, že se ještě vzpamatuje. Jestliže brečel, když tě odvážel, tak si zas tak jistý v kramflecích není, jestli nedělá koninu…Za pár dní budeš rodit a já věřím, že jak za tebou přijede do porodnice a uvidí malou, tak se mu rozsvítí. :srdce: A bude jen na tobě, jestli mu dovolíš se vrátit a za jakých podmínek. Ale neulehčovala bych mu to. :cert: Není tady TEĎ kdy ho budeš nejvíc potřebovat. :pocitac: A odpustit taky nejde hned a není to nic snadného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 16:39

No to doufám,že se probere.A že až uvidí malou tak mu to docvakne.Já bych mu to odpustila,ale tak jednoduchý by to nebylo a neměl.Ale nevím jestli by se odvážil vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9992
15.10.11 16:55

Když to bude opravdu chtít, tak se vrátí. Ale musí to opravdu chtít. Ještě to dobře dopadne. I když tvoje srdíčko je teď na kusy. :hug: Teď se hodně drž, kvůli té malé, která teď všechno vnímá a cítí. Bude to tvoje sluníčko a ten tvůj bláznivej muž :cert: , jestli má v hlavě mozek a jestli tě miluje (a tamta je jen úlet, chvilkové pomatení mysli), tak by se měl hoooodně rychle vzpamatovat a vrátit se ke svým holkám…A jestli se nevrátí, tak nestojí za jedinou tvou slzičku. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
15.10.11 16:59

jo jo nebýt malé tak už sem někde mrtvá,to je to jediný co mě ted drží při životě.Snad mu to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.