Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky Berusky ,tak je ze me opet slamena vdova a je mi vazne moooc smutno ![]()
Zdravim Gali a vitej mezi nami ![]()
Tak ja si myslela,ze jste teda damy bud tak stejne stare jako ja(26)nebo starsi,podle tech zkusennosti co tady stale ctu,tak to jsem uz teda pekne stara k..a ![]()
Snad budu mit ted vic casu si s vami pekne poklabosit ![]()
Malej chrni,ale jak se vzbudi tak vyrazime ven se vyvetrat,tak zatim papapa ![]()
Štiko tak tě běžím zachránit před těma mladicema
.
Tak teď jsem na to koukala a nejmladší je Miša ročník 87,ale už tady dloho nebyla.Já si taky připadám mezi váma jako mezi stejně starýma jak já,ale to by jste asi nechtěly 34 roků,co
.Ale nebojte i na vás příjdou
.
Hele stejně jsem tak jeden den přemýšlela,když jsme si tady před porodem psaly kdo bude chodit i po porodu,jestli se tady vůbec ještě sejdem nebo jestli ten únor upadne.Půl roku po porodu je tu skoro stejnej šrumec jako před,jen osazenstvo se trochu poměnilo,ale naše pevné jádro stále zůstává
.Tak by mě tak zajímalo jak dlouho to tu povedem.Jestli začnem po roce odpadat nebo nás odsud do důchodu nedostanou ![]()
Jeji já nechávám Lucku taky většinou v bodíčku,jen v těch pařákách byla nahatá.Je to malá exibicionistka protože být nahatá opravdu miluje.Manža když ji jde přebalovat tak ji má na přebalováku nahatou vždycky alespoň půl hodiny a vykládají si.
ahojky Gali vítám tě ![]()
a na mne jste se
bééé
![]()
MaK tobě je 23
tý voga, tak to s tebou neka
![]()
já bych brala jakýkoli věk začínající 2 ![]()
otáčení tam i zpět, ale v noci to na záda nejde, to si zavolá mamču ![]()
zuby tejraj
a venku prdlačky
Luci Radka je z FM tedy myslím
a prosím o shrnutí, tobě minulůe tak šlo ![]()
Leni pevné jádro
já to teď flákám a tak nevím píše ještě Nane? Já ji dlouho nezahlédla a tuhle jsem na ni myslela
Heli Nane tu byla asi před týdnem.To víš 3 děti a prázdniny ve městě jí dávají zabrat.Já tu taky nejsem každý den ,ale přece jen alespoň občas se i Žanet a Nane staví a tak bych i je brala do pevného jádra.Je jasný že tak jak dřív tu nikdy nebudem ale aspoň o sobě dáváme vědět.Jsou holky které půl roku nenapsaly.
Já bych ti shrnutí ráda udělala,ale já i při dočítání si musím dělat poznámky jinak nic nevím.Jediný co si pamatuju je že Hlav bojuje s holkama o pc tak se sem dostává až s půlnocí,Lišti byla na Slovensku,Žanet na výletě na druhé straně Floridy a Pipina se má stěhovat tak sem chodí jen občas aby si od nás odvykla.Pak tu bylo několik nových zubů,pár teplot,nějaká 6 nemoc a protivní manželé-ale co u koho to už ti neřeknu.
No nic mizím musím jít nachystat pohoštění švagřici
.
Ještě jsem zapoměla přivítat Gali ![]()
Heli ,
Nane nedávno psala,tuším minulý týden…
A dokonce móóc dlouhý příspěvek ![]()
Gali ,
vítám Tě ![]()
A piš,piš,piš…třeba odkud jsi..aha,teď mi došlo,že jsi psala,že z Ostravy,tak to jsme docela kousek od sebe
Nějakou hoďku a půl ![]()
Co těhu,jak probíhalo a tak..jakého máš chlapa,jestli Beckhama nebo Deepa a další zajímavosti ![]()
Mladice vs. stařešiny
tak nějak nevím,kam se zařadit…
Je mi 28,k čemu to má blíž
Já myslím,že k 18 úplně ideální ![]()
Běžím ven,tak mě nezdržujte,čaramůry
a ahojtééé večer ![]()
Jo a úplně bych zapoměla
normálně se mi v lehátku Luky sám postavil
Než jsem ho stihla připásat,tak se chytl té hrazdičky a šup a stál a strašně se tomu smál ![]()
Tak a už mizím…holá,holá.....pivson volá
![]()
A pořád se mi stýská po Sárince ![]()
Hel já shrnutí neudělám,páč jsem tu týden nebyla,takže vím prdlačku ![]()
Pet
týjo,Luky je machr ![]()
Leny hele,už nás vidím za nějakých 15let na emiminu,jak budem řešit,kdo z únorňátek přišel tenhle víkend domů našrot a kterému vydrží delší dobu kredit
![]()
Ty vogy Pet ty me tema pivama tak tocis…
Ja tady mam prd kamosku na courani, natoz na pivo, sakra.
![]()
Heli … schrnuti neudelam, pac sem tu od ctvrtka nebyla, si to docti, neee???
Ne neboj, ja taky nedocitala a plynne sem se zapojila do jedouci diskuze.
Tiko … Dr. mame 10min autem, Jenik vyspaval, tak jsme prijeli o 1,5hod pozde. Pigaro snesl na jednicku a ted se mi tu vali po kline a hlavou pada dolu a povida. ![]()
MaK … ja snad nekdy prijedu a budu te opruzovat celej den, abych se taky vyvetrala a vykecala.
![]()
no jo no já vím prdlačky dvě, ale ono je to stejně fuk, určitě to bylo o koj, příkrmech, dovednostech.........
A jse ráda že Nane máme.
pet kde je Sárinka ![]()
tak a padám, banka čeká ![]()
Holky, proc mi nejde dostat se na www unornatek kdyz kliknu na ten odkaz u Jeje? Chce to tam nejake heslo ci co.
![]()
Liliku … mas SZ s loginem a heslem, zkus to, zda ti to pobezi…