Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
6.8.07 22:58

Ajko: :D no to jo.. protoze kanalky mam v leve a pravou ruku jsem strcila v mladi kam jsem nemela, ruka se nezlomila, ale za to ji mam kapku pochroumanou. Asi na prvni pohled si toho nikdo nevsimne, ale videt to je… takze v prave mam asi tolik sily jako v leve..
Terku take nosim jen na jedne ruce a ze se opicka pronese, ale moc ji nevlacim (teda kdyz nutne nepotrebuje vymenit plenu zrovan kdyz nakupuji jako dnes…takze pro sklidneni jsem ji mela v naruci).
Ale spis jde o to, ze kdyz je jedna ruka mimo provoz tak vsechno musis delat jen jednou - napr jak prcka zvednou jen jednou rukou??? Hmmm, to nevim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 23:00

Tak mě dneska vyjímečně nic nebolí…a zítra zkolabuju :-)
Ale včera mě bolel zub a koleno mám pořád nafouklé,ale už nebolí :-P

Ajko ,
tak ať naušničky dobře dopadnou a pak popiš,jak to probíhalo a dodej foto :potlesk:
Ale nastřelení je fakt šetrnější :idea: Můj názor teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 23:05

PET: To nevim zda to video bude lepsi,kdyz bude jednou prehrane, bo to pak zase musi z netu tahat znova :(

Co se tyce toho prikladani, no ja uz na to asi prdim. Protoze nejdriv bych musela nejakym zpusobem zacit zase odstrikavat … coz je tou rucni odsavackou opruz a hlavne jde vzdy jen tak o desitku (teda aspon tak jsem to pred temi mesici mela) no a pak zacit prikladat s tim, ez mi to muze odmitat i nadale… Ja myslim, ze kdyz sem to zvladala doted ji kojit jen jednim tak to budu zvladat nadale, zvlast, kdyz uz prikrmujeme.
Ale doufam, ze ten rok ji kojit budu :)

AJKO: Nausnicky at dobre dopadnou!!!
zrovna denska jsme se ot om s manzelem bavili. Ja totiz rozhodne chci nastrelit ne pichat a to tu v Trebu nikdo nedela. Az v Namesti /cca 30km/ nejaky pry hodny pan doktor, ktery snad kazdou stredu do TR jezdi, tak se msuim na to pozeptat. Protoze k nemu se pak nemam jak dostat.. leda vlakem a to si endokazu predstavi.
Mame totiz dovolene nausnice az po 3 hexe..coz bude v zari .. a to uz mit auto nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:05

Peti , rada bych, ale ja husa zapomnela fotak u nasich… Zjistila sem to, kdyz sem vam dneska chtala nafotit jednu uzasne krkolomnou pozu nasi akrobatky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 23:06

NASTRELENI x PICHANI!
Jsem take jednoznacne zastance nastreleni, bo muzu z vlastni zkusenosti rict, ze jsem zazila oboji (kolem 18-19 let jsem se nechala nejdriv pichnout, bolelo to jako prase, takze dalsi dirku jsem si nechala nastrelit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:09

Jo, Jeje , predstav si - u nas je nastreluje gynekolog… a taky rikal, ze to dela az po treti hexe (coz my uz uspesne ma´me tyden za sebou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:14

Aji bysem sla spat, ale mala mi usnula na posteli a ja po tom vecernim vyrvalu mam strach ji stehovat do postylky… ale co se da delat… furt si rikam: Za chvilku, za chvilku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 23:16

Jesteze nausnicky neresime, o jednu starost min :wink:

Do klubu invalidu se hlasim taky, nemuzu ohybat koleno :lol:

Pet prdankujem, ale da se to zvladnout, zatim se vzbudil jenom dvakrat (od osme hodiny). Ten si musi rikat: Mama pitoma, co to zas zrala :lol: To tvoje koleno te zlobi uz taky docela dlouho ne? A co spalenina?

Zitra jdeme na treti hexa, vuuubec se mi k doktorce nechce. Tak se aspon podivam Ondinovi po cepicce na podzim, uz jsou nam vsechny male nebo jeste moc velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
6.8.07 23:17

Ajko, no pekne ji podebrat a ve stejne poloze polehoucku prenest a polozit. u nas zabira jeste psssssssssst a ruka na tvari (nevim proc ale hrozne ji to uklidni a spi dal).
No my jdeme zitra teprve na druhou, tak jsem zvedava jakou bude mit reakci. Ta prvni dopadla dobre, tak snad i ta druha.. bojim bojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 23:18

Jee Ajko u nas nausnicky pichaji taky na gynde. K nastreleni se jeste zapadakov nedostal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:20

Hmm, Jeje, ale ona lezi /jak jinak/ na brisku - takze ji budu muset nejdriv otocit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
6.8.07 23:23

Nebo mate nekdo nejakou taktiku pro prenaseni na brisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
6.8.07 23:30

Ajko neporadim, me se vzbudi i kdyz je na zadech a je uplne tuhon :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 23:30

Lukyho zase hrozně uklidňuje,když se opřu svou tváří o jeho…prostě vyloženě,když na něm ležím… 8O Láska moje :srdce:
Ať má sebevětší pláč,tak tohle ho 100% uklidní…

Holky ,
náušnice na gyndě 8O :-) :?: A jsou stopro do uší :-)

Ajko ,
zkus to stejně jako kdyby ležela na zádech…mě se teda Luky pokaždé vzbudí…i Sára do dneška…vždycky se mi u přenášení dítka vzbudí… :?

Růži ,
spálenina je už dlouho o.k. Ty dvě menší jizvy se zahojily a nic tam není,ale po té největší tam teda památku mám :roll:
A koleno mě bolí od pátku tuším :nevim: Nebo tak nějak…ale už nebolí,jen je nateklé trochu,tak to ani nevnímám :wink: Však mám ještě jedno :-P
A co máš Ty s kolenem :( ??? Fakt klub invalidů tady…a to ještě nedorazila chudina Štička ,ta nám napíše ráno :wink:

Jeje ,
video nádherné :potlesk: A kam jsi to strkala tehdá ruku :-) :?:
Jo a to video šlo,když ho pustíš,hodíš na lištu a znovu pustíš,až dohraje,aniž bys z toho vyjela,tak to jede o.k. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
6.8.07 23:32

Jé, Růži ,hezká fotečka :potlesk:
Bych tam Ondráška nepoznala :nevim: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...