Poradna duly
Jana Čurdová
Mahony, to jsme na tom stejne. Me to taky vubec nedochazi. A co tvoje draha polovicka?
Ta moje je strasne rada, ale je na tom uplne stejne jako ja. Rika, ze snad az budu mit brisko, tak mu to konecne dojde. Nebo az uvidime nejaky miniobrazecek, tak konecne uverim, ze tam opravdu je.
Mah, já si taky nepřipouštím, že by něco mohlo být špatně. Jsem zvědavá, s čím přijdeš v pátek od toho svého Dr., on to třeba dělá každý jinak. Třeba moje doktorka řekla, že testy jsou velmi spolehlivé a jestli to jasně ukázal (chichichi, no jasně, jako z praku! jupí!), je to 99,9%.
Majda
Tak se holciny mejte, doufam, ze se nam to tu trosku rozjede. Tri stranky je slabota ![]()
Zoona
To víš Zoono, pořád k tomu ještě musím pracovat
. Ale neboj, však ono se to tady určitě rozjede až Ti to milé nebude
. Jsme teprve na začátku a většina holek o svém těhotenství ještě ani neví.
Manžel je samozřejmě moc rád, že se zadařilo, ale zatím ho to nechává celkem v klidu. Nejvíc se těší, až to bude moct rozhlásit mezi kamarády a řádně to s nima oslavit ![]()
Mahony
Ahoj holcicky, vidim, ze uz jste pilne, to je dobre. Pekne se snazte, u nas je rano teprve ted, takze mam co dohanet ![]()
Majdo2 , moooc gratuluju a vitam te mezi nama. At je vsechno v poradku vsem se nam dari. ![]()
Mahony , na HCG test na lacno nemusis, mne ho delali po obede, takze bud v klidu, nestresuj se a hezky si to uzivej.
Holcicky, neni to lehke zvyknout si na ten pocit, ze budem mamy, ze? Ale nastesti na to mame jeste spoustu casu, takze az to brisko zacne rust, tak uz to pak bude mnohem jednodussi.
Holky, uz je nas tu sest
Mam radost
Opatrujte se a hladte briska a partnery, ti si to taky zaslouzi
Krasny den. Zanet
Holky, moc vás zdravím, to je super, že už je tady i únor!
Já jsem v lednu 2007, ale termín mám na 24.1., takže se snadno může stát, že se dostanu i k vám do února. Občas vám sem nakouknu, jak se vám daří.
Hezky si to užívejte a dávejte na sebe pozor, zvlášť když je takové horko jako dneska, ať se někde nesložíte. ![]()
Ahoj spolutěhulky,
tak jak se máte a jak zvládáte ranní nevolnosti? Já jsme tento týden v práci, takže docela nestíhám, ale zítra v poledne jsem objednaná k dr., takže doufám, že se mi zlepší nálada a dokrot mi potvrdí // a že bude vše OK. Jen je mi pořád nějak špatně, to jsme před dvěmi lety u Haničky skoro neznala! No jo, každé těhotenství je jiné… ![]()
Tak se opatrujte a zítra mi držte palce!
Běžím koupat toho našeho malého raráška, ať jde co nejdříve spinkat!
Ahoj
Hanka
Ahoj Titty, no jo, nektera z nas se mozna zase octne v porodnici v lednu ![]()
Hannko, mluvis mi z duse. Nejdriv jsem si rikala, ze nemam zadne priznaky, ze mi nic neni, ale jak uderil 6. tyden, tak je mi spatne kazdy den, vlastne skoro porad. Ach jo.
Ale muzem se utesovat tim, ze je to normalni, ze to tak ma byt, ze se mimi zdarne vyviji. Nesmej se, ale ja jsem byla stastna, kdyz jsem poprve zvracela
Rikala jsem si, tak, konecne jsem normalni a vsechno bude v poradku. Snad to brzo prejde.
V potu tváře jsem si vytvořila metřík, tak ho sem jdu vyzkoušet
. A podle něj jsem už v 6.týdnu
. Bože toto letí ![]()
Mahony
Ahoj holky!
Zanet , Hanni , jak říkáte (teda píšete), pořád jsem si říkala, jak je to zatím s nevolností dobrý (vždycky akorát trochu večer) - no a dnešní ráno stálo za to…
Nějak jsem se doplžila do práce, tady se o mě naštěstí kolegyňka vzorně stará (ví to, kdyby mi bylo blbě nebo tak, musíme se vzájemně zastupovat).
Mah , tý brďo, ty už máš metříka! Jejeje! Krásnej! ![]()
Zatím páčko
Majda
Tak jsem vás našla. To snad není ani možný, jak to letí. Tak únorňátka, držte se a ať přibýváte, moc vám to přeju a užívejte si moc těhotenství, já si ho užívám zatím mooooc ![]()
Ahoj holky,
kde všechny jste? Takhle se přes ty 3 stránky vážně nepřehoupnem
. Co se týče nevolností, mě není ale naprosto nic. Žádné ble stavy, prostě se cítím skvěle. Snad jsem to teď nezakřikla, to bych vážně nerada ![]()
Majdo - metřík, tak to byla anabáze, ale zvládla jsem to
. Však jsem psala k nám do deníčku, že jsem kvůli němu zapomněla i na žehlení
.
Ahoj tehulky, zdravim vas dokud je mi relativne dobre… vcera to bylo dost huste… a preju vam krasny den.
Mahony , ten tvuj metrik je moooc krasny, jsi sikulka. Jo a neboj, mas strach, ze se neprehoupnem pres 3 stranky? Dyt mame jeste dlouuuhou cestu pred nama, takze nespechej. Uzivej si klidu a pohody, protoze takhle jsem presne mluvila i ja nekdy do pulky 6. tydne a pak pomalicku potichoucku se z toho vyklubala tahle silenost. Holky, obdivuju vas, ze muzete byt v praci. Ja pracuju doma, vzdycky chvilku neco delam a pak si musim jit lehnout, jsem hotova. Ale moudre knizky rikaji, ze je to vsechno normalni, takze se to snazim nejak prezit.
Majdo , no jo chudinko, jeste si asi uzijes s tou nevolnosti. Jeste ze mas takovou hodnou kolegynku. Drz se, devce.
Hannko , drzime pesti na kontrolu, at je vsechno v nejlepsim poradku.
Zlato a Zoono krasny den vam preju, holcicky. Zanet
Já si taky myslím, že se to tu ještě rozjede - máme na to spoustu času. ![]()
Zanet , no, já jsem spíš měla obavu z nízkého tlaku (normálně ho mám dost nízkej), ale zatím se ozývá žaludek. Ale když se najím, je to lepší, akorát se k tomu musím přinutit. A prý pomáhá studená cola. Jak je ti?
Do práce bych chtěla chodit, pokud to půjde, stejně to uteče jako voda. Co ty, Mah ?
Majda
Majdo, ja mam taky nizky tlak a ted se to jeste zhorsilo, ale nastesti ne do te miry, abych omdlevala (aspon zatim). To se pak clovek citi jeste hur, ze, kdyz ma nizky tlak.
Kolu nepiju, ale obcas si dam ginger ale (zazvorova limonada), pry pomaha i zazvorovy caj, to jeste musim vyzkouset, ale ja ted nesnasim nic tepleho do zaludku. Dnes je mi jeste jakz takz zatim, tak jsem rada. Citim se zas jak clovek.
Majdo, tys uz byla u doktorky? Nebo kdy mas jit na kontrolu? Mozna jsem to prehledla. Ze bych vytvorila seznamek.
Teda ja uz ho mam, jen bych ho doplnila. To same ty, Mahony. ![]()