Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
28.9.11 11:17

Včera mi konečně přišla knížka Každé dítě může dobře spát a zatím jsem zjistila, že náš BObeš spí podle knížky :roll: Tak se ještě musím dočíst jak odbourat to noční krmení:)

• načítám...
1794
28.9.11 11:34

Koale teď máme od HUMANA, ale jinak dělá i HAMÉ myslím..najdeš to všude kde je dětská výživa, je to rozdělené podle ukončených měsíců.

• načítám...
3524
28.9.11 12:50

Ahoj :mavam:

Evi brzy se uzdrav :hug:

Nosánku závist, taky bych se potřebovala vyspat :think:

Já dávám dopoledne taky jogurt, dávám buď od Hami nebo od Nestlé…jsou balený po 4…akorát je to dražší…

Včera jsem byla u toho zubaře a děs :-( jeden zub mi vyvrtal, tam jsem měla díru, dalo se to díky injekci vydržet, ale stejně :cry: no a za 2 týdny jdu na vytrhnutí moudráku, se z toho picnu, mám takovej strach…a to jsem od něj včera přišla a začaly mi ty zuby hrozně bolet, musela jsem si vzít prášek, jinak bych se asi zbláznila :zed:

• načítám...
2600
28.9.11 13:11

Kláry to si s těma zubama fakt užíváš a bolet tě začaly až po porodu? Já že mám teď šíleně citlivý zuby, nemůžu nic horkýho, studenýho, bolí mě i když mi do pusy foukne vítr. A začalo to po porodu. :pocitac:
Marti tak to se po nich taky podívám. Já dávám activii, tak se budu cítit líp, když budu dávat něco přímo určenýho pro děti.
Jinak hlásím, že mlha je v čudu, takže vyrážíme ven. Manžela máme v práci, tak jsme sami :-(

• načítám...
1250
28.9.11 15:11

Ahojte holky, nezlobte se, že vám sem tak vpadám. Chci se jen zeptat jestli máte některá ještě bezzubé miminko v tomto věku? Já právě ano a čím dál víc mi to leží v hlavě jestli by už nějaký ten zoubek neměl mít :nevim: .Když se někoho zeptám tak většinou slyším, že čím později vyrostou tím později se zkazí… No to mě opravdu uklidní :mrgreen:

• načítám...
3221
28.9.11 16:26

Ahoj holky, já kupuju jogurt holandii a míchám s ovocem. je to prý to nejlepší, má živé kultury…
Zuby jsou v pohodě, někomu vyrostou až v roce, my už máme 4, ale je to u každého úplně jiné…
Knížku na spaní mám taky, taky se mi zdálo že adél spí podle ní, ale teď mě překvapila a začla se budit co půl hodiny až hodinu… :zed:
A Kaspi, až příjdeš na to, jak odbourat noční kojení, tak to sem napiš, v té mé knížce je to docela divné…

• načítám...
850
28.9.11 16:51

:mavam: taky bych rádá odnaučila malýho od toho nočního kojení holky napište jak nato :mavam:

• načítám...
9199
28.9.11 17:22

My jsme bezzzubi a to jsme prosincovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
2786
28.9.11 20:07
nosanek píše:
My jsme bezzzubi a to jsme prosincovi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

my taky zuby ještě nemáme a starší měla první zub v 10měsících :wink:

• načítám...
1250
28.9.11 20:37

Holky díky, tak to jste mě uklidnily :lol: co mám kolem sebe mimča v jeho věku tak už všechny mají zuby jen my ne tak jsem si říkala jestli nejsme nějak pozadu :nevim:

• načítám...
3524
28.9.11 20:45

Koale citlivý zuby jsem měla i před porodem, ale ne tolik, teď na to taky hodně trpim, když třeba malýmu čtu nebo dýl povídám tak mi to bolí…o studeným a teplým ani nemluvim…chci si koupit pastu Sensodyn, ale vždycky zapomenu…a víc se mi kazí, a to si je čistim min. 2× denně…

Holky já už normálně začínám chytat depky z Vánoc :zed: jak jsme na tom teď špatně, tak vůbec nevim za co nakoupim…pořád na to myslim…se z toho picnu :cry:

• načítám...
13837
29.9.11 07:19
:mavam: :mavam: :mavam:

Klari, nekaž si vánoce…nejsou o dárkách :wink: někdo má prachů, že by mohl dláždit ulici, pod vánočním stromem narváno drahými dárky a jejich život nemusí být šťastný, já to vidím u své kamarádky, takovej život co má…

tal si letos nadělíte drobnost ikdyž si myslím, že nejcennější dárek máte v podobě Davídka :wink: a až budete na tom líp tak si dárky vynahradíte. Jeden rok jsme si taky dávali drobnost, fakt pitomost. :wink:

• načítám...
3524
29.9.11 09:12

Grepi máš pravdu…já vím, že Vánoce nejsou o dárkách a kdyby záleželo na mě, dala bych jen dětem…taky jsme se to tak snažili letos vyřešit, že dáme jen dětem a rodičům, ale myslíme si, že to neprojde, teda aspoň u manželovo sestry…takže se bojím, že kdyby jsme se tak domluvili, tak oni stejně něco koupí a my se akorát budem cítit blbě…no o víkendu se s nima zkusim domluvit…stejně si většinou vyměníme peníze nebo si řeknou co chtějí…

No nějak na mě jdou depky, jak z Vánoc, tak z toho, že jsem tu pořád sama…manža má teď tu novou práci a je furt pryč…odjede třeba v 9 večer a vrátí se druhý den třeba v 7-8 večer a v 9 zase jede :-( včera byl od rána doma, v 5 odjel a vrátí se až někdy v pátek večer…vím, že to jinak nejde, ale je to hrozný…

Jinak u mě nic novýho :-)

• načítám...
13837
29.9.11 09:51

Klari, taky sme zařídili to a hlavně prosadili, že prostě dárky dáváme dětem a pak jen rodičům nějakou drobnost, no kalendář to jistí a + třeba fakt nějakou malou blbost, to samé oni nám…naštěstí to všichni pochopili. a co teď manžel dělá? A neohlíží se i po jiné práci aby mohl být více s Vámi? Já si pamatuju když J. přišel o práci před narozením M. a pak našel práci v Brně, ale to odjel ráno v 5 nebo v 6 a vrátil se ve 20 večer, takže si M. vůbec neužil… než se narodila tak to bylo jedno, ale pak…no bylo to tak rok, pak mu nabíli práci tady a to už bylo jiné, ale vím, jaké to je, pořád sama, s prckem :-( 10 měsíců bylo M. když se to zlomilo

• načítám...
886
29.9.11 10:53

Ahojky,

zdravím všechny po delší době.

Koukám, jaké všichni děláte pokroky :palec:

My už máme 6 zoubků, Nikolka leze, někdy i gauč je malý a zkouší si sedat.

Chtěla sem se zeptat na jídla na noc. My dáváme příkmr např. kuře s bramborem a dokrmíme mlíkem, ale i tak se budí 2 - 3× za noc. Jednou jsme zkoušeli dát kaši a celou noc se budila, prděla a bolelo bříško. Dala jsem kaši od Nestle.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+