Upadající vztah

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107635
25.1.19 14:30
@Regina Hero píše:
no jo, vztah přece není jen o tom neutuchajícím vzrušení a adrenalinových akcích… pokud to někdo takhle očekává, musí být nutně zklamán po prvních běžných všedních dnech… ale sednout si večer v klidu spolu, dát si víno a pustit si třeba film nebo hudbu patří k takovým těm pěkným stmelujícím rituálům… s člověkem, kterého přece miluješ, se dá klidně i mlčet ve dvou a může to být krásný a silný zážitek… takový ten pocit sounáležitosti i beze slov… pokud někdo čeká fakt jen samé výjimečné a neobvyklé zážitky, tak se nikdy nedočká života podle svých představ nebo musí přeletovat ze vztahu do vztahu jako motýl po kytkách a po chvílích ho všechno omrzí a táhne ho to zase jinam…

Souhlasím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.19 14:32

Hele ja te chapu :( Moje tchyne bydli ode mne kousek a neni schopna ani pozdravit a pohlida tak max hodinu a este k tomu blbe..Uz to radeji nezkousim, bojim se. MOje mamka pohlida, ale radeji kratsi dobu a kdyz jsem tam taky. Mame chuvu na plny uvazek, abych mohla chodit do prace.. Do roka male jsme opravdu nemeli hlidani a proste se to zlepsilo pozdeji.
Pokud vam spinka v noci, tak vytahni flasku a film aspon. U nas prvni rok byl proste cely divny.Zvykali jsme si hodne tezko

• Citovat
  • Upravit
Meredithx
25.1.19 14:35
@Regina Hero píše:
no jo, vztah přece není jen o tom neutuchajícím vzrušení a adrenalinových akcích… pokud to někdo takhle očekává, musí být nutně zklamán po prvních běžných všedních dnech… ale sednout si večer v klidu spolu, dát si víno a pustit si třeba film nebo hudbu patří k takovým těm pěkným stmelujícím rituálům… s člověkem, kterého přece miluješ, se dá klidně i mlčet ve dvou a může to být krásný a silný zážitek… takový ten pocit sounáležitosti i beze slov… pokud někdo čeká fakt jen samé výjimečné a neobvyklé zážitky, tak se nikdy nedočká života podle svých představ nebo musí přeletovat ze vztahu do vztahu jako motýl po kytkách a po chvílích ho všechno omrzí a táhne ho to zase jinam…

Taky myslím. Jako zážitky jsou fajn, ale ty se měly dostatečně uskutečňovat před narozením prcka, se 7 měsíčním je to tak ten film a nějakou ukradenou chvilku večerního sexu. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
160
25.1.19 14:45

To je bezne, ze prvni rok s ditetem vztah trpi. Neni cas a kdyz je, clovek toho ma vseho po krk a jen by se nekam O SAMOTE uklidil.
Manzel je nakloneny tomu to resit? Trochu se premoct a neco aktivne podniknout? My jsme to obcas vyresili tak, ze jsme vzali slecnu na hlidani na vylet s sebou. Krmeni neutrpelo a my jsme nemuseli neustale fyzicky resit dite. Jako je to trochu jako rande ve trech, ale se slecnou jsme si rozumeli, syn s ni byl rad, ona si s nim hrala nebo vozila kocarek a my se aspon v klidu najedli a neco normalniho si rekli a pritom je meli na dohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14018
25.1.19 14:47
@Meredithx píše:
Nebylo myšleno PŘÍMO seriál, šlo mi spíš o tu pohodu kterou si můžou doma vytvořit. Mě by se třeba líbil večer strávený s partnerem u vína a dobrého filmu a tomu vztahu to taky může pomoct, zvlášť když zakladatelka píše, že na sebe nemají dostatek času, jedině snad navečer kdy dítě usne. :nevim:

Chápu to, máme dvouletacku i hlídání. Každý den teď koukáme na hry o truny, když d erka usne a vložene nás to baví… Nemusí člověk furt někde trajdat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
25.1.19 20:19
@Meredithx píše:
Taky myslím. Jako zážitky jsou fajn, ale ty se měly dostatečně uskutečňovat před narozením prcka, se 7 měsíčním je to tak ten film a nějakou ukradenou chvilku večerního sexu. :mrgreen:

Jj, po narození dítěte se podle me člověk učí užívat si chvíle jako rodina. S malinkými dětmi jsou možnosti omezenější, ale určitě se něco dá vymyslet, co podniknout i s prckem, co nechodí. Ten program prostě bude hlavně ze začátku hodně podle dítěte a jeho potřeb (pokud není hlídání), ale proč nakonec ne? Není to krásné pomáhat dítěti objevovat svět? S dcerou jsme chodili do herničky do balónků, na malé klouzačky, apod., i když ještě nechodila. Jsou bazény i pro děti do 1 roku. Malé děti zajímají i zvířátka - klidně nějaký podmořský svět nebo farmu se zvířaty… Dá se jít i karneval a mít dítě v nosítku třeba a jít i se známými, co mají děti, ať si i dospělí pokecají… Dítě není nutně nějaká překážka zábavě, někdy spíš naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
25.1.19 20:59

@Venetia n ne já nebudu určitě hlídací babička kdepak…naši mi taky nehlídají, nemáme to v rodiněasi tohle hlídaní :-) děti si užiju a mám jeste nekolik životních cílu na ktere se opravdu těším až si je splním :-) když budou děti chtít mužou samozřejmě cestovat a sportovat se mnou ale předpokládám že budou mít sve starosti, sve přátele, svoje rodiny takže se tesim na nějakeho partaka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí