Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak místo na Teen wolf (mám za sebou první díl), jsem se doslova zažrala do seriálu Revenge. Dost mě to nadchlo! ![]()
@bimbama to je co? Ja uz mam za sebou 3dily Teen wolf
a docela me to bavi i kdyz je to dost pubertalni ![]()
@nikypiky92 píše:
@bimbama to je co? Ja uz mam za sebou 3dily Teen wolfa docela me to bavi i kdyz je to dost pubertalni
No, mě právě první díl Teen wolf moc nezaujal (ale dám mu ještě šanci) a narazila jsem na Revenge (Pomsta). A j to napínavý a zajímavý.
Tak kdyby někdo náhodou chtěl zkusit nový seriál, tak zkuste Revenge. Já v tom teď fakt dost jedu
Tak ať mám třeba taky s kým o tom poklábosit. Jo a je tam super postava Nolan, má fajn hlášky.
@bimbama píše:
Tak kdyby někdo náhodou chtěl zkusit nový seriál, tak zkuste Revenge. Já v tom teď fakt dost jeduTak ať mám třeba taky s kým o tom poklábosit. Jo a je tam super postava Nolan, má fajn hlášky.
Tak ja mam rozkoukany sopranovy pak chci shlednout once upon a time a pak to muzu zkusit
@bimbama ahoj,revenge mam zkouknutou celou 1.serii, je to fakt dost dobry…jen nikde nemuzu najit pokracovani, nevim jetli vubec 2.serie bude ![]()
@SussiK píše:
@bimbama ahoj,revenge mam zkouknutou celou 1.serii, je to fakt dost dobry…jen nikde nemuzu najit pokracovani, nevim jetli vubec 2.serie bude
Už se teď vysílá třetí serie. Já jsem teprve u 16. dílu první serie. A fakt dobrý. Tak super, že to tu taky někdo sleduje.
@bimbama ja to nasla v televizi ve videotece asi pred 3 mesicema a pak hledala na netu 2.serii ale nenasla, dimy za pripomenuti aspon budu mit na co koukat nez zase vyjde TO a upiri deniky
16.dil,to jsi skoro u konce vid? ale ta holcina je super, jak to ma vsechno naplanovany potvora ![]()
@SussiK Revenge už jede třetí sérii
.Já teda vždycky na netu našla, tak zkus pohledat ![]()
@bimbama Já Nolana žeru
.Mě se i docela líbí
.Nevím, má asi v sobě nějaký charisma nebo co
.V první sérii se mi moc nelíbil jakože vzhledově, ale myslím že ve druhé vypadá líp
![]()
@Mia 01 Přesně tak, mě se taky začal líbit. Je takový zvláštní a asi to opravdu bude to charisma, jak píšeš. A ty sleduješ jaký díl?
@RadkaD : TW bude zítra
a diskutujeme tady : https://www.emimino.cz/…rankovani/7/
s titulkama do středy