Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PajinkaT píše:
@vokishka : Jo podle mě do pekla…
@bimbama : Jo? Jaké nápady??![]()
No s tím, co je teď s Elenou přece ![]()
@nikypiky92 píše:
A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi…takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva?
![]()
No jo, to je pravda
To nedomysleli.
Holky tak jsem cetla rozhovor s producentkou TVD a pry je Kath v,,temnem svete,, tudiz jakoze peklo. Takze uz asi je definitivne pryc… a v nejakem promo na pristi dil psali, ze se brzy objevi novy dvojnik…
tak jsem zvedava koho… Eleny-Stefana? Ale nepochopila jsem, ze tam psali, ze Elena je taky infikovana stejne jako Damon
ze bude pit krev upiru
tak bud tam maji chybu nebo mi neco uniklo… ja myslela, ze je otravena…
Tak jsem si nechala stáhnout Ben Hur
anoooooooooo tam je zadek Pepíka
1:06 čas
celé jsem to neshlédla nemám titulky a obávám se že je nestánu ![]()
@Medžika píše:
Tak jsem si nechala stáhnout Ben Hur![]()
![]()
celé jsem to neshlédla nemám titulky a obávám se že je nestánu
Takze jsem mela pravdu?
hihi
@Medžika píše:
Tak jsem si nechala stáhnout Ben Hur![]()
![]()
celé jsem to neshlédla nemám titulky a obávám se že je nestánu
To musím vidět! ![]()
Tak jsem videla tvd dobry az na to louceni katrine a umirani nadii jen nechapz kam zmizi katrine kdyz ne skrz bonii a co ta injekce od wese co si pichla katrine nez se rozhodla vratit telo elene zacina to byt zmatek a jako dalsi dvojnici to snad neee
Já taky nechci další dvojníky, to už by bylo fakt moc. Leda tak dvojníka Klause, to ano.
@bimbama píše:
Já taky nechci další dvojníky, to už by bylo fakt moc. Leda tak dvojníka Klause, to ano.
Jo dvojnik klause to bych brala ![]()
@aspagi píše:
Jo dvojnik klause to bych brala
Uděláme petici.