Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama píše:
A když si to zaplatíš, tak potom musíš vše stahovat placeně, nebo můžeš i klasicky? A tam se asi musí člověk nějak zaregistrovat, že?
Ne nemusis jen to co chces je to na kredit registrace je jen nickname a heslo proste prihlasovaci udaje a tusim mail takze je to rychle taky nemam rada zdlouhave registrace
@PajinkaT píše:
@bimbama : Normálně se tam zaregistruješjá si to platím kupuju si za 99,– je to 10 000mb to je 10GB
Ne nemusíš to stahovat vše za placené, můžeš normálně stahovat jak stahuješ teď
Jinak já tam mám u sebe i nějáké filmy i TVD atd.. a když to někdo stáhne (z placeného) tak mi jde nějáké malé %mb na můj účet
není to moc, ale časem se to nasbírá a je z toho třeba 1gb a to není k zahození..
Aha vidis to jsem nevedela
@vokishka píše:
Kam myslite, že šla ta Katherin do pekla?
Já to tak pochopila. Ale já mám dneska samé dobré „nápady“ ohledně TVD, takže raději mlčím
![]()
@PajinkaT píše:
@bimbama : Ale prdlajs trapas
Ale jé.
Ale pokud by v ní byl jenom jed, tak si myslím, že kdyby Caroline zavolala Klausovi, tak rád pomůže ![]()
Holky ja uvidim tvd az zitra vecer chjoo tchyne je bez pripojeni
@aspagi píše:
Holky ja uvidim tvd az zitra vecer chjoo tchyne je bez pripojeni
Alespoň si zkrátíš pauzu, která teď zase bude. ![]()
A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi…
takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete ![]()
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva?
![]()
@bimbama píše:
Alespoň si zkrátíš pauzu, která teď zase bude.
Tedjsme vypily lagev sana a vina a jsem krasne opilaaa je a jdu spat damy
@nikypiky92 píše:
A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi…takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva?![]()
Hele s tou bonie a katherine vis ze mas pravdu…to je na zamysleni…
@nikypiky92 píše:
A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi…takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva?![]()
Souhlasim se vsim a posledni veta jako bych ji psala ja
i upiri d. Maji nedostatky a zmatenost ![]()
Ja zase nechapu u TO kde jsou v těch flashbecích ti ostatní sourozenci? Je jich 5ne? Jednoho zabil Jeremy ale je mi divny proc není i ve vzpomínkách ![]()
Asi mi neco uniklo.
PS -mam dokoukáno -TO -nedoziju stredy
TVD- jsem zvedava co bude ![]()
Oba me tentokrat bavily