Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
8.3.14 17:42
@bimbama píše:
A když si to zaplatíš, tak potom musíš vše stahovat placeně, nebo můžeš i klasicky? A tam se asi musí člověk nějak zaregistrovat, že?

Ne nemusis jen to co chces je to na kredit registrace je jen nickname a heslo proste prihlasovaci udaje a tusim mail takze je to rychle taky nemam rada zdlouhave registrace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.3.14 17:44
@PajinkaT píše:
@bimbama : Normálně se tam zaregistruješ :) já si to platím kupuju si za 99,– je to 10 000mb to je 10GB :) Ne nemusíš to stahovat vše za placené, můžeš normálně stahovat jak stahuješ teď :) Jinak já tam mám u sebe i nějáké filmy i TVD atd.. a když to někdo stáhne (z placeného) tak mi jde nějáké malé %mb na můj účet :) není to moc, ale časem se to nasbírá a je z toho třeba 1gb a to není k zahození.. :)

Aha vidis to jsem nevedela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.3.14 17:54

@bimbama : Ale prdlajs trapas :P

• Citovat
  • Upravit
65312
8.3.14 19:04

Kam myslite, že šla ta Katherin do pekla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.3.14 19:05
@vokishka píše:
Kam myslite, že šla ta Katherin do pekla?

Já to tak pochopila. Ale já mám dneska samé dobré „nápady“ ohledně TVD, takže raději mlčím :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.3.14 19:06
@PajinkaT píše:
@bimbama : Ale prdlajs trapas :P

Ale jé.
Ale pokud by v ní byl jenom jed, tak si myslím, že kdyby Caroline zavolala Klausovi, tak rád pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.3.14 19:42

Holky ja uvidim tvd az zitra vecer chjoo tchyne je bez pripojeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
8.3.14 19:43
@aspagi píše:
Holky ja uvidim tvd az zitra vecer chjoo tchyne je bez pripojeni

Alespoň si zkrátíš pauzu, která teď zase bude. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
8.3.14 20:09

@vokishka : Jo podle mě do pekla…
@bimbama : Jo? Jaké nápady?? :D :D

• Citovat
  • Upravit
1419
8.3.14 20:45

A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi… :nevim: takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete :D
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.3.14 21:24
@bimbama píše:
Alespoň si zkrátíš pauzu, která teď zase bude. :cert:

Tedjsme vypily lagev sana a vina a jsem krasne opilaaa je a jdu spat damy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
8.3.14 21:26
@nikypiky92 píše:
A ono tam u nich je nejake peklo? Ja myslela, ze jen ta druha strana a kdyz se tam nedostanou tak jejich duse putuji po svete ale nikdo je nevidi… :nevim: takze ja mela jinou fantazirujici teorii ale tu psat nebudu nebo se mi jeste vysmejete :D
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva? :think: :nevim:

Hele s tou bonie a katherine vis ze mas pravdu…to je na zamysleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
8.3.14 22:28
@nikypiky92 píše:
Jeste me napadlo… to uz tenkrat Bonie neprislo divny, ze Katherin neprisla k ni, kdyz byla mrtva? :think: :nevim:

Souhlasim se vsim a posledni veta jako bych ji psala ja :mrgreen: i upiri d. Maji nedostatky a zmatenost :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
8.3.14 22:30

Ja zase nechapu u TO kde jsou v těch flashbecích ti ostatní sourozenci? Je jich 5ne? Jednoho zabil Jeremy ale je mi divny proc není i ve vzpomínkách :nevim:
Asi mi neco uniklo.

• Citovat
  • Upravit
Medžika
8.3.14 22:32

PS -mam dokoukáno -TO -nedoziju stredy
TVD- jsem zvedava co bude :pankac:

Oba me tentokrat bavily

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...