Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale ted jsem si na compu vsimla, ze maji spatne hodnoceni
takze asi nestahovat
@nikypiky92 píše:
Holky jak vkladate titulky? nejak mi to nejde…
Bs player
@aspagi a nejak jinak to nejde, kdyz nechci stahovat player? Omlouvam se jsem tupon… ale o tohle se stara muj manzilek a kdyz mu reknu po praci at mi hodi titulky k filmu a uvidi, ze se jedna o TO tak se na me vykasle
![]()
@nikypiky92 píše:
@aspagi a nejak jinak to nejde, kdyz nechci stahovat player? Omlouvam se jsem tupon… ale o tohle se stara muj manzilek a kdyz mu reknu po praci at mi hodi titulky k filmu a uvidi, ze se jedna o TO tak se na me vykasle![]()
Tak ja nevim v cem to prehravas a ten player lze jinak bezplatne stahnout treba ze slunecnice.cz zabere to par minut
@nikypiky92 Zkus pustit seriál a titulky myší do toho přetáhnout. Pokud to nepůjde, tak vytvoř novou složku, do ní vlož seriál i titulky. Musí se jmenovat úplně stejně oba dva soubory, akorát titulky musí mít koncovku. SRT a seriál. AVI
A jak se pustí seriál, mělo by to automaticky načíst i titulky.
@aspagi ok a to nemusim nejak prejmenovavat ty titulky a film? nebo vlozit do samostatne slozky? ja nevim mame vlc player a pak windows media player ![]()
@nikypiky92 Windows media player - stačí pustit seriál a titulky přetáhnout myší do seriálu, který je puštěný.
@bimbama píše:
@nikypiky92 Zkus pustit seriál a titulky myší do toho přetáhnout. Pokud to nepůjde, tak vytvoř novou složku, do ní vlož seriál i titulky. Musí se jmenovat úplně stejně oba dva soubory, akorát titulky musí mít koncovku. SRT a seriál. AVI
A jak se pustí seriál, mělo by to automaticky načíst i titulky.
Ale ne vsechny prehravace podporuji titulky a koncovku srt ja ted resila obdobny ptoblem mamka ma apple a nema os eindows ale mac a ma tam itunes a wuick time playerze a nejde ji pustit cokoliv s koncovkou avi tak jsem objevila vlc player jenze ten ji ani nejde spustit