Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bimbama píše:
Jako, Klaus je Klaus, to je jasný. Ale tady to Elijahovi fakt sekne. On je pěknej i tak, ale ty obleky mě na něho nějak nesedí. Když byl v jednom díle tak sportovněji - rifle, mikina - hmm, to byla paráda.
Na klause ale nema nebo jestli chces rozdelime se ja klause ty wlijahu v dzinach
@bimbama píše:
Jako, Klaus je Klaus, to je jasný. Ale tady to Elijahovi fakt sekne. On je pěknej i tak, ale ty obleky mě na něho nějak nesedí. Když byl v jednom díle tak sportovněji - rifle, mikina - hmm, to byla paráda.
Ja ho proste zeru… at v obleku nebo bez nej… a v tom dile kdy byl nahore bez… ouuu
ja si teda ulozto neplahtim a stahlo se mi to za 50min na hellspy totiz nejsou jeste s titulky. Nebo aspon kdyz jsem se koukala jinak bych to mela hned…
Je pravda, ze mi chvilkama bylo Klause lito. Jak hlavne mel ty zaslzeny ocka ![]()
@aspagi píše:
Na klause ale nema nebo jestli chces rozdelime se ja klause ty wlijahu v dzinach
Nene, já si stojím za Klausem. Však jsem ho tady dneska obhajovala před Vámi
, já ho fakt nevidím, jako ukňouranýho. Já ho prostě chápu, bohužel. A líbí se mi ta jeho povaha, protože je spravedlivej a je v něm i ta lidskost, i když si to popírá.
@bimbama jako ulozto jestli si plati ja taky kdyz neco potrebuju rychle stahnout obvykle novy dil
Já už mám taky staženo, taky asi 45 minut. Ale dneska to asi nezvládnu zkouknout, ale uvidím ještě.
@aspagi píše:
@bimbama jako ulozto jestli si plati ja taky kdyz neco potrebuju rychle stahnout obvykle novy dil
A kolik platíte?
@bimbama píše:
Nene, já si stojím za Klausem. Však jsem ho tady dneska obhajovala před Vámi, já ho fakt nevidím, jako ukňouranýho. Já ho prostě chápu, bohužel. A líbí se mi ta jeho povaha, protože je spravedlivej a je v něm i ta lidskost, i když si to popírá.
Pockej pockej v tomto ohledu jsem souhlasila s tebou
@bimbama píše:
@aspagiA kolik platíte?
Poslu sms za 90kc to mi vyjde na mesic nestahuju pres to placeny vse jen kdyz chci aneco rychle videt je to tusim 5000mb
@aspagi píše:
Pockej pockej v tomto ohledu jsem souhlasila s tebou
Tak tvoříme Klaus tým. ![]()
@aspagi píše:
Poslu sms za 90kc to mi vyjde na mesic nestahuju pres to placeny vse jen kdyz chci aneco rychle videt je to tusim 5000mb
A když si to zaplatíš, tak potom musíš vše stahovat placeně, nebo můžeš i klasicky? A tam se asi musí člověk nějak zaregistrovat, že?
@bimbama : Normálně se tam zaregistruješ
já si to platím kupuju si za 99,– je to 10 000mb to je 10GB
Ne nemusíš to stahovat vše za placené, můžeš normálně stahovat jak stahuješ teď
Jinak já tam mám u sebe i nějáké filmy i TVD atd.. a když to někdo stáhne (z placeného) tak mi jde nějáké malé %mb na můj účet
není to moc, ale časem se to nasbírá a je z toho třeba 1gb a to není k zahození.. ![]()
@PajinkaT Aha. A ještě dotaz. Když to chci stahovat placeně, tak se přihlásím na svůj účet a když chci zadarmo, tak se nepřihlásím? A za jak dlouho se to musí vyčerpat?
@bimbama : ne můžeše zůstat přihlášená, dáš normálně stáhnou a tam se ti objeví ta tabulka a buď dáš v levo jen stahovat (to je přes účet - nevypisuje se kód) a když dáš napravo stahovat tak to bude neplacené (jak tam musíš oposovat ty písmena )
Já jsem přihlášená nonstop a jen si vybírám jestli to chci mít rychle stažené tak dám z účtu a když si stahuju třeba film na večer (i když já už spíš vše stahuju placeně - mám tam přes 30GB) tak z toho free ![]()
@PajinkaT Děkuju za informace. A jak dlouho se stahuje třeba film nebo seriál?
@bimbama : Tak to záleží jak je velkej..
třeba TVD které mívá nejčastěji okolo 350mb mám do 5min stažené, ale ono taky záleží na rychlosti internetu. Třeba 2gb fim se mi stahoval nejdéle 18min ![]()
Jinak tady máš třeba o tom programu : http://ulozto.cz/…rsky-program