Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
7.3.14 19:07
@bimbama píše:
Jako, Klaus je Klaus, to je jasný. Ale tady to Elijahovi fakt sekne. On je pěknej i tak, ale ty obleky mě na něho nějak nesedí. Když byl v jednom díle tak sportovněji - rifle, mikina - hmm, to byla paráda.

Na klause ale nema nebo jestli chces rozdelime se ja klause ty wlijahu v dzinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
7.3.14 19:09
@bimbama píše:
Jako, Klaus je Klaus, to je jasný. Ale tady to Elijahovi fakt sekne. On je pěknej i tak, ale ty obleky mě na něho nějak nesedí. Když byl v jednom díle tak sportovněji - rifle, mikina - hmm, to byla paráda.

Ja ho proste zeru… at v obleku nebo bez nej… a v tom dile kdy byl nahore bez… ouuu :oops: ja si teda ulozto neplahtim a stahlo se mi to za 50min na hellspy totiz nejsou jeste s titulky. Nebo aspon kdyz jsem se koukala jinak bych to mela hned…
Je pravda, ze mi chvilkama bylo Klause lito. Jak hlavne mel ty zaslzeny ocka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.3.14 19:09
@aspagi píše:
Na klause ale nema nebo jestli chces rozdelime se ja klause ty wlijahu v dzinach

Nene, já si stojím za Klausem. Však jsem ho tady dneska obhajovala před Vámi :mrgreen:, já ho fakt nevidím, jako ukňouranýho. Já ho prostě chápu, bohužel. A líbí se mi ta jeho povaha, protože je spravedlivej a je v něm i ta lidskost, i když si to popírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.3.14 19:10

@bimbama jako ulozto jestli si plati ja taky kdyz neco potrebuju rychle stahnout obvykle novy dil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.3.14 19:10

Já už mám taky staženo, taky asi 45 minut. Ale dneska to asi nezvládnu zkouknout, ale uvidím ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.3.14 19:11
@aspagi
@aspagi píše:
@bimbama jako ulozto jestli si plati ja taky kdyz neco potrebuju rychle stahnout obvykle novy dil

A kolik platíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.3.14 19:11
@bimbama píše:
Nene, já si stojím za Klausem. Však jsem ho tady dneska obhajovala před Vámi :mrgreen:, já ho fakt nevidím, jako ukňouranýho. Já ho prostě chápu, bohužel. A líbí se mi ta jeho povaha, protože je spravedlivej a je v něm i ta lidskost, i když si to popírá.

Pockej pockej v tomto ohledu jsem souhlasila s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
7.3.14 19:12
@bimbama píše:
@aspagiA kolik platíte?

Poslu sms za 90kc to mi vyjde na mesic nestahuju pres to placeny vse jen kdyz chci aneco rychle videt je to tusim 5000mb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.3.14 19:13
@aspagi píše:
Pockej pockej v tomto ohledu jsem souhlasila s tebou

Tak tvoříme Klaus tým. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797
7.3.14 19:14
@aspagi píše:
Poslu sms za 90kc to mi vyjde na mesic nestahuju pres to placeny vse jen kdyz chci aneco rychle videt je to tusim 5000mb

A když si to zaplatíš, tak potom musíš vše stahovat placeně, nebo můžeš i klasicky? A tam se asi musí člověk nějak zaregistrovat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
7.3.14 19:18

@bimbama : Normálně se tam zaregistruješ :) já si to platím kupuju si za 99,– je to 10 000mb to je 10GB :) Ne nemusíš to stahovat vše za placené, můžeš normálně stahovat jak stahuješ teď :) Jinak já tam mám u sebe i nějáké filmy i TVD atd.. a když to někdo stáhne (z placeného) tak mi jde nějáké malé %mb na můj účet :) není to moc, ale časem se to nasbírá a je z toho třeba 1gb a to není k zahození.. :)

• Citovat
  • Upravit
24797
7.3.14 19:23

@PajinkaT Aha. A ještě dotaz. Když to chci stahovat placeně, tak se přihlásím na svůj účet a když chci zadarmo, tak se nepřihlásím? A za jak dlouho se to musí vyčerpat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
7.3.14 19:26

@bimbama : ne můžeše zůstat přihlášená, dáš normálně stáhnou a tam se ti objeví ta tabulka a buď dáš v levo jen stahovat (to je přes účet - nevypisuje se kód) a když dáš napravo stahovat tak to bude neplacené (jak tam musíš oposovat ty písmena ) :) Já jsem přihlášená nonstop a jen si vybírám jestli to chci mít rychle stažené tak dám z účtu a když si stahuju třeba film na večer (i když já už spíš vše stahuju placeně - mám tam přes 30GB) tak z toho free :)

• Citovat
  • Upravit
24797
7.3.14 19:29

@PajinkaT Děkuju za informace. A jak dlouho se stahuje třeba film nebo seriál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
7.3.14 19:31

@bimbama : Tak to záleží jak je velkej.. :) třeba TVD které mívá nejčastěji okolo 350mb mám do 5min stažené, ale ono taky záleží na rychlosti internetu. Třeba 2gb fim se mi stahoval nejdéle 18min :)

Jinak tady máš třeba o tom programu : http://ulozto.cz/…rsky-program

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí