Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@AvajBr píše:
Jasně, přidej seMy jsme tady většinou Ianofilky, i když já se poslední dobou spíš hlásím ke klausofilkám
Upíří deníky vychází původně z knížek, takže jsou dostupné i v pdfku do čtečky a tak..A nové díyl budou až v říjnu - béééé![]()
![]()
ja jsem teda klausofilka ![]()
Holky..jestli někdo víte s kým bude nakonec Elena..tak mi to napietě do zpráv prosííííím..! ![]()
Ach jooo úžasná nova až v říjnu… co to je smysl dát první dvě série dva měsíce pauzu a pak pokračování…
dokonce sem četla že až příští rok tomá být… ale nevim
zda to nebyl kec
@Vejinka cim to na nove skoncilo? uz si nepamatuju jak ta druha serie skoncila. Kazdopadne jestli to nevydrzis, tak si muzes pustit treti serii v anglictine - popr. si ji stahnout z netu s titulkama ![]()
Ale nevim jestli ti to pomuze, ta treti serie konci totiz uplne nejvic prekvapive a po ni je taky pauza az do rijna ![]()
Ja vcera dokoukala 3. serii a je to teda masakr… to jsem zvedava, co bude dal ![]()
@AvajBr píše:
@xlin Máš v mejlu něco na čteníSnad jsem Ti nezahltila schránku
![]()
moc dekuji! uz jsem postahovala
prosim te, mas na to nejaky program, do ktereho se to da nahrat jako cteni knih? mam Android v mobilu…
@xlin píše:
Ja vcera dokoukala 3. serii a je to teda masakr… to jsem zvedava, co bude dal
ja si ty posledni dva dily pustila uz asi 4× ![]()
@skaty píše:
Holky..jestli někdo víte s kým bude nakonec Elena..tak mi to napietě do zpráv prosííííím..!
to ti asi nikdo nerekne, protoze J. L. Smith svou serii jen tak ukoncit nehodla - co vim, tak budou behem pristiho roku vydany 11.-16. dil VD a 4.-6. dil Stefanovych deniku…
@xlin píše:
@Manifee hahahatak tady je nekdo poradny zavislak
to vis, uz jsem par mesicu doma a pekne se nudim ![]()
Tak jsem tady mystifikovala, 15.10. maji vyjit 9. a 10. dil a pak v roce 2013 dalsich 6 dilu… tak to jsem zvedava.-D