Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lindsay15 Tak já teda ráda Stefana mám (víc než Damona)
Stefan přece není žádný ufňukánek, naopak alespoň nehraje druhý housle
Damon bude vždycky ten druhý
Ale je to fakt už tak trapný, kvůli Eleně bych se takhle nehandrkovala se svým bráchou, ještě jí za to dát svatozář
Už aby se tam objevil někdo nový a natrhl jí trochu zadeček ![]()
@Ikente Omlouvam se
Jinak v prvnich par dilech se mi Stefan take libil, ale jak tam byl Damon vic a vic, tak najednou byl Damon buh a Stefan ble, vubec nevim proc
Me jako ufnukanek prijde, protoze uz bulel tolikrat-prijde mi jako slaboch ( I kdyz nektere sceny zrovna byly dojemne, ale nesedi mi ty dva k sobe. Ledaze by byl Damon muj, pak by mohl byt Stefan s Elenou
) A Damonovi kdyz ukapne slza, tak vzdycky bulim, takovej drsnej kus sexy chlapa
Kazdy ma ale jiny nazor, jiny vkus
Myslim si ze prijit jina holka a delat do Damona, tak se Elena po*ere a zacala by dolejzat ![]()
@Lindsay15 To se neomlouvej, každá máme jiný vkus. Tebe štve Stefan, mě štve Damon. Alespoň bysme si je pěkně rozdělily
To z Eleny dělaj chudáka, který neví, co chce. V normálním životě by jí rozhodně neprošlo, kdyby si neuměla vybrat, kluci by si o ní za chvíli ani neopřeli kolo. Ale je to jen seriál. Já náhodou ráda citlivý kluky, když jsou naoko drsňáci, ale umí být i citliví
To by mě tedy zajímalo, jak se to bude vyvýjet, ale asi jednou Elenu Stefan kopne do zadku, když bude pořád ulítávat s Damonem (a dobře jí tak), i když bych chtěla, aby si nakonec vybrala Stefana.
@Ikente Dobrá takže dělba mužů, kam si mám stoupnout?
No já si myslím, že v reálu by jí prostě oba kopli do p*dele, protože kdo by chtěl, aby přelítávala ke druhému (a ještě k bratrovi
) Když on už to s tou citlivostí přehání
Ale i Damon ukázal, že umí být ťuťu
Jak se může vyvíjet seriál-bude to stále trojúhelník, pak si jeden z kluků někoho najde, Elena bude žárlit, dolejzat, potom se to vrátí zase do normálního bratrského trojúhelníku ![]()
@Lindsay15 píše:
@Ikente Dobrá takže dělba mužů, kam si mám stoupnout?No já si myslím, že v reálu by jí prostě oba kopli do p*dele, protože kdo by chtěl, aby přelítávala ke druhému (a ještě k bratrovi
) Když on už to s tou citlivostí přehání
Ale i Damon ukázal, že umí být ťuťu
Jak se může vyvíjet seriál-bude to stále trojúhelník, pak si jeden z kluků někoho najde, Elena bude žárlit, dolejzat, potom se to vrátí zase do normálního bratrského trojúhelníku
Taky s myslim, o čem by to pak jinak bylo ![]()
Teď čtu knížku Upíří deníky 2. díl. V seriálu mi nepřijde Stefan takový ufňukánek, ale v té knížce to je něco.
@žížalka76 Mě přijde všude
I když já už si knížku houby pamatuju
Akorát na ty auta co Damon střídal, ty malachy co posedávají lidi (hlavně Damona-mě nas*ali
) Ale v té knížce je to přeplácaný..Elena je člověk, pak anděl, pak bůhví co
Nevíte jestli je další díl? Skončila jsem u toho jak vysvobodili Stefana z vězení z podsvětí ![]()
@žížalka76 píše:
Teď čtu knížku Upíří deníky 2. díl. V seriálu mi nepřijde Stefan takový ufňukánek, ale v té knížce to je něco.
Moje řeč, knížku jsem teda nečetla, ale v seriálu není vůbec ufňukaný. To i můj manžel projevil v životě víc citů ![]()
@Lindsay15 píše:
@žížalka76 Mě přijde všudeI když já už si knížku houby pamatuju
Akorát na ty auta co Damon střídal, ty malachy co posedávají lidi (hlavně Damona-mě nas*ali
) Ale v té knížce je to přeplácaný..Elena je člověk, pak anděl, pak bůhví co
Nevíte jestli je další díl? Skončila jsem u toho jak vysvobodili Stefana z vězení z podsvětí
Já to teprve začala číst, tak to mě ještě něco čeká ![]()
@Ikente píše:
Moje řeč, knížku jsem teda nečetla, ale v seriálu není vůbec ufňukaný. To i můj manžel projevil v životě víc citů
Možná je lepší ji nečíst, je to jiné jak v seriálu
Ale už jsem začala, tak jsem zvědavá jak to dopadne ![]()
@Ikente Taky fandím víc Eleně a Stefanovi.
Damon je určitě víc sexy a víc se mi líbí, ale ti dva pro mě prostě patří k sobě ![]()
@žížalka76 Jo tááák, tak to pardon za spojlery ![]()
Určitě je lepší to nečíst. Elena v knížce blondýna a mě se to šíleně plete… ![]()
@Lindsay15 Jo tak proto je na obalu blondýna. To by mě taky hrozně pletlo, když něco vidím dřív a pak teprve čtu knížku, tak si předtsavuju ty herce. Stejně jako u Twilight. Ale tam se to zase tak moc nelišilo, jen byla knížka podrobnější a něco trošku jinak.
@Ikente U Twilight mi to nevadilo, ale tady je to děs! Mám dojem že místo Caroline je tam Meredith tmavovlasá..No prostě opak…
@Lindsay15 Právě v Twilight byly postavy celkem stejný. Raději knížky nebudu číst nebo v tom budu mít úplný maglajs ![]()