Upíří deníky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
19.10.12 23:12

@Lindsay15 Tak já teda ráda Stefana mám (víc než Damona) :lol: Stefan přece není žádný ufňukánek, naopak alespoň nehraje druhý housle :P Damon bude vždycky ten druhý :hug: Ale je to fakt už tak trapný, kvůli Eleně bych se takhle nehandrkovala se svým bráchou, ještě jí za to dát svatozář :* Už aby se tam objevil někdo nový a natrhl jí trochu zadeček :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.12 05:25

@Ikente Omlouvam se :lol: Jinak v prvnich par dilech se mi Stefan take libil, ale jak tam byl Damon vic a vic, tak najednou byl Damon buh a Stefan ble, vubec nevim proc :nevim: Me jako ufnukanek prijde, protoze uz bulel tolikrat-prijde mi jako slaboch ( I kdyz nektere sceny zrovna byly dojemne, ale nesedi mi ty dva k sobe. Ledaze by byl Damon muj, pak by mohl byt Stefan s Elenou :mrgreen: ) A Damonovi kdyz ukapne slza, tak vzdycky bulim, takovej drsnej kus sexy chlapa :jazyk: Kazdy ma ale jiny nazor, jiny vkus :hug: Myslim si ze prijit jina holka a delat do Damona, tak se Elena po*ere a zacala by dolejzat :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5037
20.10.12 10:42

@Lindsay15 To se neomlouvej, každá máme jiný vkus. Tebe štve Stefan, mě štve Damon. Alespoň bysme si je pěkně rozdělily :lol: To z Eleny dělaj chudáka, který neví, co chce. V normálním životě by jí rozhodně neprošlo, kdyby si neuměla vybrat, kluci by si o ní za chvíli ani neopřeli kolo. Ale je to jen seriál. Já náhodou ráda citlivý kluky, když jsou naoko drsňáci, ale umí být i citliví :* To by mě tedy zajímalo, jak se to bude vyvýjet, ale asi jednou Elenu Stefan kopne do zadku, když bude pořád ulítávat s Damonem (a dobře jí tak), i když bych chtěla, aby si nakonec vybrala Stefana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.12 10:46

@Ikente Dobrá takže dělba mužů, kam si mám stoupnout? :lol: No já si myslím, že v reálu by jí prostě oba kopli do p*dele, protože kdo by chtěl, aby přelítávala ke druhému (a ještě k bratrovi :zed: ) Když on už to s tou citlivostí přehání :mrgreen: Ale i Damon ukázal, že umí být ťuťu :pankac: Jak se může vyvíjet seriál-bude to stále trojúhelník, pak si jeden z kluků někoho najde, Elena bude žárlit, dolejzat, potom se to vrátí zase do normálního bratrského trojúhelníku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5037
20.10.12 11:03
@Lindsay15 píše:
@Ikente Dobrá takže dělba mužů, kam si mám stoupnout? :lol: No já si myslím, že v reálu by jí prostě oba kopli do p*dele, protože kdo by chtěl, aby přelítávala ke druhému (a ještě k bratrovi :zed: ) Když on už to s tou citlivostí přehání :mrgreen: Ale i Damon ukázal, že umí být ťuťu :pankac: Jak se může vyvíjet seriál-bude to stále trojúhelník, pak si jeden z kluků někoho najde, Elena bude žárlit, dolejzat, potom se to vrátí zase do normálního bratrského trojúhelníku :mrgreen:

Taky s myslim, o čem by to pak jinak bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
20.10.12 11:32

Teď čtu knížku Upíří deníky 2. díl. V seriálu mi nepřijde Stefan takový ufňukánek, ale v té knížce to je něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.12 11:57

@žížalka76 Mě přijde všude :lol: I když já už si knížku houby pamatuju :oops: Akorát na ty auta co Damon střídal, ty malachy co posedávají lidi (hlavně Damona-mě nas*ali :lol: ) Ale v té knížce je to přeplácaný..Elena je člověk, pak anděl, pak bůhví co :pocitac: Nevíte jestli je další díl? Skončila jsem u toho jak vysvobodili Stefana z vězení z podsvětí ;)

• Citovat
  • Upravit
5037
20.10.12 12:25
@žížalka76 píše:
Teď čtu knížku Upíří deníky 2. díl. V seriálu mi nepřijde Stefan takový ufňukánek, ale v té knížce to je něco.

Moje řeč, knížku jsem teda nečetla, ale v seriálu není vůbec ufňukaný. To i můj manžel projevil v životě víc citů :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
20.10.12 13:22
@Lindsay15 píše:
@žížalka76 Mě přijde všude :lol: I když já už si knížku houby pamatuju :oops: Akorát na ty auta co Damon střídal, ty malachy co posedávají lidi (hlavně Damona-mě nas*ali :lol: ) Ale v té knížce je to přeplácaný..Elena je člověk, pak anděl, pak bůhví co :pocitac: Nevíte jestli je další díl? Skončila jsem u toho jak vysvobodili Stefana z vězení z podsvětí ;)

Já to teprve začala číst, tak to mě ještě něco čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
20.10.12 13:27
@Ikente píše:
Moje řeč, knížku jsem teda nečetla, ale v seriálu není vůbec ufňukaný. To i můj manžel projevil v životě víc citů :-D

Možná je lepší ji nečíst, je to jiné jak v seriálu :lol: Ale už jsem začala, tak jsem zvědavá jak to dopadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3476
20.10.12 13:36

@Ikente Taky fandím víc Eleně a Stefanovi.
Damon je určitě víc sexy a víc se mi líbí, ale ti dva pro mě prostě patří k sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.12 13:59

@žížalka76 Jo tááák, tak to pardon za spojlery :mrgreen:
Určitě je lepší to nečíst. Elena v knížce blondýna a mě se to šíleně plete… :zed:

• Citovat
  • Upravit
5037
20.10.12 15:03

@Lindsay15 Jo tak proto je na obalu blondýna. To by mě taky hrozně pletlo, když něco vidím dřív a pak teprve čtu knížku, tak si předtsavuju ty herce. Stejně jako u Twilight. Ale tam se to zase tak moc nelišilo, jen byla knížka podrobnější a něco trošku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lindsay15
20.10.12 15:33

@Ikente U Twilight mi to nevadilo, ale tady je to děs! Mám dojem že místo Caroline je tam Meredith tmavovlasá..No prostě opak…

• Citovat
  • Upravit
5037
20.10.12 15:59

@Lindsay15 Právě v Twilight byly postavy celkem stejný. Raději knížky nebudu číst nebo v tom budu mít úplný maglajs ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí