Upřímný vzkaz dospělým a puberťákům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21918
23.11.17 15:53

@asdf001 napada te neco, kvuli cemu jsi neoblibeny a sikanovany? Cim to je, ze nemas kamarady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 15:54

@růžový achát Takže ty by si svému synovi násilím bránila se scházet s někým o čtyři roky starším, i kdyby k tomu nebyl žádný jiný důvod? Nenapadlo by tě, že by mu ten starší kamarád mohl třeba něco vysvětlit, s něčím pomoct (třeba s učením), jako v mém případě anebo se ho třeba zastávat (což v mém případě samozřejmě ne)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 15:54

@Anna766 Takže ono je správné už více než měsíc dítě doma držet jako rukojmého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 15:57

@Keyllah @trybitka Kolikrát mám vysvětlovat, že já jsem mu NIC TAKOVÉHO NEŘÍKAL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 16:04

@mado Ale já jsem mu nic takového neříkal, tudíž to nemohou vědět (V telepatii nevěřím). Nikomu to neříkám, tak to nemohli zjistit sami. A on s nimi moc nekomunikuje, protože oni jsou despoti a běžně mu zakazují na týden chodit ven. Takže jim vlastně vůbec nic říkat nemůže, oni by ho byli schopní potrestat i za natáčení na youtube nebo zato, že by šel třeba do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 16:05

@Eemii Momentálně šikanovaný nejsem. Spolužáci mě mezi sebe neberou, ale šikana se tomu přímo říct nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
23.11.17 16:29

@asdf001 a napada te, z jakyho duvodu te neberou? Proc nemas kamarady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
23.11.17 16:40

Ty víš prostě všechno nejlíp, i co se u nich doma děje přesně víš :nevim: tady už žádná ráda není a dalsiho půl dne od tebe poslouchat zase to samé dokola už chuť nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26336
23.11.17 16:41

Ono to tu ještě neumřelo? super, potřebuju po náročném dni pobavit. Despoticky zaženu děti do pokoje, beru chipsy a jdu dočítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
23.11.17 17:26
@asdf001 píše:
@Anna766 Takže ono je správné už více než měsíc dítě doma držet jako rukojmého?
Říká se rukojmí.
To že ho drží násilím si myslíš ty. A čím víc tě čtu, tak jsem víc a víc přesvědčená že ho násilím nedrží. To jen ty sám sis to vsugeroval.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.11.17 17:35
@asdf001 píše:
@mado Ale já jsem mu nic takového neříkal, tudíž to nemohou vědět (V telepatii nevěřím). Nikomu to neříkám, tak to nemohli zjistit sami. A on s nimi moc nekomunikuje, protože oni jsou despoti a běžně mu zakazují na týden chodit ven. Takže jim vlastně vůbec nic říkat nemůže, oni by ho byli schopní potrestat i za natáčení na youtube nebo zato, že by šel třeba do lesa.

Nemusíš to před ním říkat otevřeně. Ale asi z tebe něco divného vyzařuje, i tady v diskusi vysíláš velmi silnou negativní energii. Patrně proto máš problém zapadnout do kolektivu, najít si kamaráda. A když konečně jednoho najdeš, tak se na něj až nezdravě upneš a to taky není dobře. A v žádném případě ti jako „šestnáctiletému cucákovi“ nepřísluší hodnotit výchovu rodičů tvého kamaráda. Do toho ty nemáš vůbec co mluvit, je ti po tom houby, protože sám máš ještě mlíko na bradě a něco takového nemůžeš objektivně vyhodnotit. Problém je v tobě, ne ve všech okolo, tohle až to dojde, tak můžeš udělat první krok k tomu, by ses nějak sociálně znormalizoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 18:31

@Denisa56 Takže podle vás je výchova zakazovat chodit ven? Zakazovat chodit do lesa? Zakazovat točit videa na Youtube? To není výchova, to je despocie. Docela bych doporučoval tohle video. https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.17 18:40

@asdf001 tocit videa na youtube ve dvanacti bez nejakeho dospeleho dozoru - nebo ochoty je nekomu ukazat, to bych jako rodic trhla taky. Az mi ditko ukaze, co natocilo, muzem se bavit, kolik je vhodne zverejnit ;) ale do toho rozhodnuti rodicum nemas co kecat, snazi se chranit soukromi sveho ditete. Jakmile je neco verejne na siti, muze se kdokoliv nad ditetem ukajet… to ti nenapadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
23.11.17 18:42
@asdf001 píše:
@Denisa56 Takže podle vás je výchova zakazovat chodit ven? Zakazovat chodit do lesa? Zakazovat točit videa na Youtube? To není výchova, to je despocie. Docela bych doporučoval tohle video. https://www.youtube.com/watch?…

Ale tohle trvdíš ty, furt dokola dokolečka. Ani ty najisto nevíš, jak to ve skutečnosti je. Ale jinak - v dnešní době je více než nutné kontrolovat a korigovat děti, hlavně na sociálních sítích a vůbec celkově. Tobě furt nějak nedochází, že tomu tvému kamarádovi je teprve 12 let. Nemůžeš po jeho rodičích chtít, aby k němu měli přístup jako kdyby byl o čtyři, pět let starší. A zcela lgicky ho chráněj, jestliže tě viděli a něco nepříznivého a varujícího z tebe cítili, tak se samozřejmě snaží svého nezkušeného a ještě stále malého a tím pádem velmi zranitelného syna uchránit. Dvanáctiletej kluk má mít věkově stejné kamarády, ne kluka, který je starší a vyspělejší. Až jemu bude 18 a tobě 22, tak to bude o něčem jiném. Ale teď je ten rozdíl hodně velký. Prosím tě pochop to konečně. A pochop, že s největší pravděpodobností se s tebou nechce už vídat ani ten kluk. Je to mládě, ty jsi na něj prostě „moc“. S tvým přístupem, s tvými problémy s vrstevníky, s názory. On je ještě jinde a ty ho zatěžuješ a zatahuješ do svého problémového světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
23.11.17 18:42

@Svetluska.Lulu Samozřejmě, že se může někdo ukájet. Takže fajn můžeme zrušit televize, počítače, fotografie a prostě všechno vyfocené či natočené vizuální a vrátit se do 30. let. Aby se nikdo nemohl nad někým ukájet. To je teda super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí